Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

desteğiniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar inşallah hepimiz kortuluruz bu illetten.bu arada taze gelinler başaranlarmı? helal olsun ya...
kurtulursun canım yeter ki inan bak ben iki hafta oldu kurtulalı listeye bak benden sonra bile kaç kişi başarmış iki haftada:))inanıyorum ki sen de başaracaksın egzersizlerini düzenli ve sık yap yeter.

Kızlar hepınıze teker teker tŞk ederım valla hepınızın Çok yardımı oldu ılk defa bugÜn ılk deneme sayılırdı kendımı serbest bıraktıkca parmaklarım tek tek ılerledı acımıyormuŞ gerÇekten Çok sagolun ama ınsan ılk defa deneyınce ıster ıstemez korkuyor ama kendını rahat bırakınca oluyor ınŞ bundan sonrada devamı gelır

canım çok sevindim ilki çok önemliydi onu başardın artık bundan sonrası çok kolay ilerleyecek inanamayacaksın yeter ki düzenli yap egzersizlerini:))

canım teşekkür ederim senin özeline msj atmak istedim ama sistem izin vermiyor.sanırım 50 msjdan sonra özele atabiliyormuşum.bu arada senide tebrik ederim.bunu atlattınya gerisi gelecektir.ben dün akşam parmak deniyeyim dedim ama sadece ucunu alabildim.ilerleyemedim.yani bir boğum bile olmadı ne kadar beceriksizim

canım olacak ucunu alman bile büyük bişey...beynini yendin demektir bilinç altında oraya bişey girmez diye yıllardır duran bir düşünce var bunu kendine ispat ettin oraya bir şey giriyor ve hiç sorunsuz...sen vajine parmağını aldıkça bilinçaltında bunu kabullenecek ve daha rahat ilerleyeceksin..peki ilerleyememenin sebebi acıyacak korkusumu ? kırmızı korkusumu ? yoksa vajim dar parmak olmazmı diyorsun ?

canım çok dar olduğunu düşündüm çünkü biraz ilerlediğimde orada bir sıkılık hissediyorum.devam edersem kötü olacak gibi.bu arada gün içersinde kegelde yapmıştım.parmaktan sonra bide vajide biraz ağrı oldu.

günaydın kızlar.çooook mutluyum çünkü vajiyiy tamamen yendim dün akşam hepsi oldu bitti çok rahatmş ya hiç acımadı

Canım tebrik ederim gördünmü korkulacak hiç bişey yokmuş biz kendimiz büyütmüşüz kafamızda hihoyyyt hayırlı uğurlu olsun taze gelinimiz sositososito listede adın varmıydı ?

Güzelim inan dar falan değil ilerledikçe bizlere hak vereceksin ilk denemelerde aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorduk ama içeride farklı bir dünya var eş parmağı denemesinde eşim bile şaşırmıştı ne kadar genişmiş diye hihoyyyt vajinde ağrı değilde karıncalanma gibi bişey olmuştur muhtemelen yada sen heyecandan kastın biraz o sana bilinç altının hissettirdiği bi duygu 2-3 deneme sonrasında o duyguyada alışıyorsun...sen egzersizlerini elinden geldiği kadar yapmaya çalış ve merak et içeride ne var biraz ilerle dar olmadığını göreceksin alkisalkisalkis

canım dar falan degıl oyle dusnme ...derın derın nefes al rahatlıycaksın ve oranın ne kadar genıs oludugnu dusun ...beynını rahatlat gor bak snasıl kolay olcak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…