Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşbulduk bana cevap yazdığınız için teşekkür ederim arkadaşlar.psikologa 3.gidişim vajinismus tedavisene 3.görüşmede başladık.diğer 2 seansta evlilik problemlerimiz üzerine konuştuk.eşim cinsellik hakkında zaten benimle bile konuşmaya çekinen muhafazakar biri.doktora gitmeye zaten çok zor ikna ettim.doktorum bayan daha öncede bahsettiğim gibi bazı egzersizler verdi.bunlardan biri ''kurban'' bilmiyorum sizden istendi mi?her ikimizde bunu yaptıktan sonra olumlu olumsuz şeyleri yazmamızı istedi.eşim ben kesinlikle böyle bişey yapamam dedi.o zaman şaka ile karışık videoya çekin dedi psikolog.neyse çıktık odadan eşim birdaha gelmek istemediğini kaldıramadığını psikojisinin bozulduğunu söyledi.be napayım arkadaşlar benim psikolojim hepten bozuk zaten neyapacağımı şaşırdım kaldım.artık bende anne olmak istiyorum.

ben ilk defa kurban diye bir egzersiz duyuyorum tam olarak nedir anlayamadım..psikoloğunu iyice araştırdınmı ? en başta güçlü olman gerekiyor bütün bu olumsuzlukların seni etkilemesine izin verme doktoruna gerekirse yalnız başına git ve anlat bu durumu bakalım sana nasıl bir öneride bulunacak...benim doktorum bizi en ufak bir şekilde rahatsız edecek bir şey söylemedi hatta sürekli şakalaşarak geçiyordu seanslar çünkü eşimi köşeye sıkıştırıyorduk sorguluyorduk bazen ama tedirginlik yoktu çünkü bizim iyiliğimiz için yapılan şeylerdi bunlar biz koşa koşa gidiyorduk doktora...

kurban venüscüm şöyleymiş.sırayla önce ben yatıcakmışım eşim istediğini yapacakmış ve ne yaparsa hiç sesimi çıkarmıycakmışım hoşuma gitsede gitmesede.sonra aynı şekilde eşim.daha sonra ikimizde hoşumuza gidenleri ve gitmeyenleri yazacakmışız.bu kadar mahremimi birine açmak benim içinde çok zor.gidip gitmeme konusunda kararsızım.eşim şimdiden vazgeçti zaten.

Canim bu kadar moralini bozma eşine de aslinda biraz anlayiş göster. Hiç destek olmuyor die düşünme çünkü zaten çok mahrem bir konu bir de bi bayanla konuşmak onu çok rahatsiz etmiş. Ayrıca erkekler zaten zora gelemez kaçarlar. Ama eşin hala senin yaninda elinden geldiğince destek olmaya çaişiyo. Eşini doktora bile götürmeyen erkekler var. Bir de bu yandan bak.

Ayrica bir psikologla görüş bakalim ne dicek. Belki eşsiz devam eder. O yapmaniz gerekenleri söyler. Eşinin gelmesine gerek kalmaz belki.

Ayrica burada hiç öyle eşli gidene rastlamadim. Buna rağmen herkes teker teker yeniyo. Eşin sana sonuçta destek oluyo. Sen de egzersizleri yaparak bu problemi aşarsin.

anam böyle egzersizde kurban olurum gerçekten ben ama nerdeeeeee :kedi:

yaaaaaaaaa biz sana ne dediiik zemuszemus
sen şimdi bi de tek parmağinla git gel yapmayi dene ki kaslarin buna da alişsin. git gel i rahat yapmaya başlayica iki parmaga geçersin. Acimiyo bak inanirsin artik şimdi dimii :lepi:

ama doktor eşle gelmen gerekiyor diyor.hatta gelmek istemediğini söylediğimde eşinin telefonunu bana ver ben ikna edeyim dedi.ya ben çaresiz olduğum için herşeyi yapmaya hazırım ama eşim kaçıyor doktor onsuz olmaz diyor.ikiarada kaldım anlayacağınız

canım benım uzulme burda ıstern beraberce cozmeyı deneyebılrız ..bak burdakı ehrkez sne ghıbıydı ama basardık herkez burda bırbrırıne destek oluyor ..bence uzulme gel burda deneyelım..bu arada esıne kzıma benım esımd eols aaynı seyı yapardı emınım cunku erkekelrın hosuna gıtmeyen seyler....uzulme esınede kızma burda beraberce h:1hug:alldedıcez

canim benim o zaman şöyle konuş doktorla gelmicek bu şekilde yardımcı olabilir misiniz yoksa birakicam de bak o zaman nasi yardim edr. Etmezse de madem önce birlikte deneriz. Olmazsa başka bir doktora gidersin. Dünyanın sonu değil. Ya ilk defa duydum. Adam anlatmak istemiyosa anlatmaz. O şimdi mahremini açmak istemiyo diyte tedavi mi olmazmiş. Garip geldi bana.

1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Edaperissa
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe
16- Helpless
17- Bae

kızlaaar neerdesiniz? Hani durum raporları:????

hiç böyle bişey duymadım insan kendini daha kötü hisseder kurbanlık koyun gibi yatılırmı öyle Allah Allah...yinede seni etkilemek istemem ama bana ters geldi....hayır zevk alacak olsan bile nasıl alacaksın adam istediğini yapacak ses çıkartmayacaksın..bunu yapmadanda zaten biliyorsundur neleri sevmediğinizi kaç yıllık evlisiniz sonuçta...bence sen git içine sinmeyen şeyleri açık açık konuş doktorunla o kadar para veriyosun eziyet çekmek içinmi? şu anda senin psikolojinin çok daha iyi olması gerekirdi çünkü ben 1. seanstan çıkar çıkmaz havalarda uçuyodum pozitif destek yüklüyordu durmadan doktorum bana... hiç çekinme doktora anlat durumu bu sebeplerden dolayı bu bize ters geldi sana başka bir formül bulmak zorunda....doktorun erkekmi bayanmı ?

Ne yapmam lazımnerden başlamam lazım arkadaşlar parmak egzersizlerimiyapmalıyım?

parmak egzersiziyle başlayabilirsin ben işaret parmağı ile başladım ama burada serçe parmağı ile başlayan arkadaşlarda var...ilk başlarda belki zor gelebilir ama inan beynimizde büyüttüğümüz gibi bişey değil acı macı yok...parmağına kayganlaştırıcı jeller var benim kullandığım gleit gelen (bebe yağıda kullandım ama burada zeytinyağıyla aşan arkadaşlarda var) onu sürüyorsun eğer yapabilirsen tüp şeklinde onlar tüpün ucunu vajine doğru tutup yada biraz sokup az bişey içinede sıkabilirsin yavaş yavaş ilerletmeye çalış önce bunu bir dene bakalım nasıl hissedeceksin ama denerken lütfen beynindeki tüm olumsuzlukları at hiç bişey düşünme sadece içeride ne var diye merak et yapısı nasıldır diye incele kısacası kendini keşfet... kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…