- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.701
doktor bayan devlet hastanesine gidiyorum.zaten üç tane devlet hastanesi var bu tedaviyi yapan.onlardan biri.
merhaba arkadaşlar...
özelden msjlaşmayı düşünmüştüm ancak msj hafızası sürekli doluyr ve ben de işe yarar msjları silmek istemiyorum...sil yaz cvapla zor oluyor sürekli kullanımda..
hem haklısınız sizin de dediğiniz gibi en iyisi biraz duyarsız olmak galiba...
herneyse dilatör bulamadım maalesefii1.sorum dilatörü doktora gidip de alan arkadaşlar yani doktoruyla diyaloğu olanlar acaba yakınım yurtdışında ona göndericem(yoksa vermezler gelsin derler diye düşünüyorum da)diye soracak olan olabilir mi acaba??
2.si pzt biliyorsunuz reçeteyi tatbik etmiştim ve o spreyin ve emlanın etkisidir dedm içimde bi gıcıklanma vardı ama epey bi kaşınıyor içim...mantardan korkuyorum... o kdar temizliğe dikkat ederm hatta spreyin çubuğunu suda bile kaynatmıştım ama....acaba doktorun verdiği bi mantar için fitil ismi verebilir misiniz?sanırım smooty miydi yanlış olmasın fitili iterken ilk aldım parmağıma diye yazan arkadaş...bir fitil ismi artık nöbetçi eczaneye gidicem...
3.sü serçeparmağımı almıştım zaten artık dilatör bulana kadar boş durmuyum dedm ve işaret parmağımı aldım...evet hiç de zor değil sadece çook gıcıklandı içim ileriki bölümlerde...zaten duruş pozisyon itibariyle sonuna kadar değil ama 2.5boğum gidiyo..:) kayıyo aslında ama kaslar ileride bi sarıyo niye öyle..bir de önce aşağı doğru sonra sanki bi kıvrım daha aşağı gibi bi yol...pe..s nasıl bulacaksa yolunuhatta evde mum yoktu bi diş fırçası sapına prezvtf geçirdim deniyim dedim ama yolunu bulamazsam hissetmeyince diye bıraktım az ittikten sonra...en iyisi önce hissetmek açısından parmak gibi geldi ilk aşama için...şu an 2 parmağı düşünmek bile istemiyorum ama buna da şükür gitgel yapabilene kaar devam artık..olmazsa 2 gün sonra falan doktoru ve psikoloğu arar yaptım derim bi seans daha giderim napalım....
Pekİ bu parmak egzersİzlerİnİ İlk defa yaparken kan gelİyormu canım
Çok rahat olduĞum sÖylenemez.ben bİraz İÇe kapanık bİr tİpİm.3.gİdİŞte baŞladı zaten vajİnİsmus tedavİsİne.İlk gİttİĞİmİzde tanıŞma oldu.İkİncİ gİttİĞİmde eŞİmle aramda bazı sıkıntılar vardı.ben tedavİ olup olmamakta kararsız olduĞumu sÖyledİm.o sorunlar Üzerİne konuŞtuk.yanİ İlk defa Ödev verdİ bİze.sanırım Özel bİr yere gİtmem gerekecek.pek gÜvenemedİm ÇÜnkÜ .benİ rahatlatamadı.
merhaba arkadaşlar...
özelden msjlaşmayı düşünmüştüm ancak msj hafızası sürekli doluyr ve ben de işe yarar msjları silmek istemiyorum...sil yaz cvapla zor oluyor sürekli kullanımda..
hem haklısınız sizin de dediğiniz gibi en iyisi biraz duyarsız olmak galiba...
herneyse dilatör bulamadım maalesefii1.sorum dilatörü doktora gidip de alan arkadaşlar yani doktoruyla diyaloğu olanlar acaba yakınım yurtdışında ona göndericem(yoksa vermezler gelsin derler diye düşünüyorum da)diye soracak olan olabilir mi acaba??
2.si pzt biliyorsunuz reçeteyi tatbik etmiştim ve o spreyin ve emlanın etkisidir dedm içimde bi gıcıklanma vardı ama epey bi kaşınıyor içim...mantardan korkuyorum... o kdar temizliğe dikkat ederm hatta spreyin çubuğunu suda bile kaynatmıştım ama....acaba doktorun verdiği bi mantar için fitil ismi verebilir misiniz?sanırım smooty miydi yanlış olmasın fitili iterken ilk aldım parmağıma diye yazan arkadaş...bir fitil ismi artık nöbetçi eczaneye gidicem...
3.sü serçeparmağımı almıştım zaten artık dilatör bulana kadar boş durmuyum dedm ve işaret parmağımı aldım...evet hiç de zor değil sadece çook gıcıklandı içim ileriki bölümlerde...zaten duruş pozisyon itibariyle sonuna kadar değil ama 2.5boğum gidiyo..:) kayıyo aslında ama kaslar ileride bi sarıyo niye öyle..bir de önce aşağı doğru sonra sanki bi kıvrım daha aşağı gibi bi yol...pe..s nasıl bulacaksa yolunuhatta evde mum yoktu bi diş fırçası sapına prezvtf geçirdim deniyim dedim ama yolunu bulamazsam hissetmeyince diye bıraktım az ittikten sonra...en iyisi önce hissetmek açısından parmak gibi geldi ilk aşama için...şu an 2 parmağı düşünmek bile istemiyorum ama buna da şükür gitgel yapabilene kaar devam artık..olmazsa 2 gün sonra falan doktoru ve psikoloğu arar yaptım derim bi seans daha giderim napalım....
sldx a özel mesaj atabilrisin. O dilatör isteyenlere yardimci olacağini yazmişti.
Kaslar sarar tabi ki. Vajinayi bir hamur gibi düşün. Aynen öyle tek parmak da olsa penis de olsa sariyo.
Sen her gün parmak egzersizine devam et bu şekilde zaten 3 parmaga kadar giedrsin. Arada bir de mum dene istersen. Ben çok korkuyodum ama acayip hırs yaptığım bi gfün mumu alabildim. Ama zaten mumla da devam etrmedim. Sadece parmak dişinda senin o yolu nasıl bulur sorunun cevabı oluyo. Aşağı doğru işte. Psikologa hiç gerek yok bence. Ayrica neden 2 gün sonra diye acele ediyosun ki iki parmaği ben 20 gün egzersiz yapmiştim tek parmakta. Zaten bir süre sonra o kadar alişiyosun ki Venüstenin dediği gibi ikiye kendiliğinden geçiyosun.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr slm yazmıcam dedim valla dayanamadım
çünkü ben
yani umutsuz vaka başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi:
bugün serçe,işaret ve orta parmak denedim ve oldu nasıl oldu bilmiyorum
çok mutluyum ve gerçekten hiç zor degilmiş başta heyecandan olmayacak gibi geliyor ama zorladıkçada oluyor hatta ben fazla zorlamadım bile
nasıl oldu bilmiyorum
kızlar acıyor mu dedim siz yok dedikçe inanmamıştım
gerçekten ACIMIYORMUŞ
YARIN TKR DENİCEM ÇOK MUTLUYUM KIZLAR VALLA OLUYO Bİ DENEYİN
o da bana soruyodu canım bulabildin mi diye....o yüzden buraya yazdım o da bulamadı yani.........
benim psiklg 3 gün sen 3 gün de eşin günde 3 kere tek parmağı aldıktan sonra gel demişti de o yüzden yazdım ...inş dediğiniz gibi 2 parmağa geçme cesareti ya da genişlemesi olur o zamana kadar devam edicem zaten...
şimdi yaptım ya artık yaparım egzerszleri kaçmam yani:))
biraz rahatladım yine çok şükür.......
Zaman olayini lütfen kafana takma. Kendini rahat hissesene kadar devam et. Zaman kararini sen ver yani. 3 gün dört gün sinir koyma kaydirigubbakcemile5
mantar şüphesine karşı fitil öneren varsa bakarım yine..çıkıyorum şimdi...eczaneye de sormadan direk almak istiyorum zaten bıktım eczaneden bişeyler almaktan utana sıkıla....
mutlu hafta sonları:)