merhaba arkadaşlar...
özelden msjlaşmayı düşünmüştüm ancak msj hafızası sürekli doluyr ve ben de işe yarar msjları silmek istemiyorum...sil yaz cvapla zor oluyor sürekli kullanımda..
hem haklısınız sizin de dediğiniz gibi en iyisi biraz duyarsız olmak galiba...
herneyse dilatör bulamadım maalesefii1.sorum dilatörü doktora gidip de alan arkadaşlar yani doktoruyla diyaloğu olanlar acaba yakınım yurtdışında ona göndericem(yoksa vermezler gelsin derler diye düşünüyorum da)diye soracak olan olabilir mi acaba??
2.si pzt biliyorsunuz reçeteyi tatbik etmiştim ve o spreyin ve emlanın etkisidir dedm içimde bi gıcıklanma vardı ama epey bi kaşınıyor içim...mantardan korkuyorum... o kdar temizliğe dikkat ederm hatta spreyin çubuğunu suda bile kaynatmıştım ama....acaba doktorun verdiği bi mantar için fitil ismi verebilir misiniz?sanırım smooty miydi yanlış olmasın fitili iterken ilk aldım parmağıma diye yazan arkadaş...bir fitil ismi artık nöbetçi eczaneye gidicem...
3.sü serçeparmağımı almıştım zaten artık dilatör bulana kadar boş durmuyum dedm ve işaret parmağımı aldım...evet hiç de zor değil sadece çook gıcıklandı içim ileriki bölümlerde...zaten duruş pozisyon itibariyle sonuna kadar değil ama 2.5boğum gidiyo..:) kayıyo aslında ama kaslar ileride bi sarıyo niye öyle..bir de önce aşağı doğru sonra sanki bi kıvrım daha aşağı gibi bi yol...pe..s nasıl bulacaksa yolunu
hatta evde mum yoktu bi diş fırçası sapına prezvtf geçirdim deniyim dedim ama yolunu bulamazsam hissetmeyince diye bıraktım az ittikten sonra...en iyisi önce hissetmek açısından parmak gibi geldi ilk aşama için...şu an 2 parmağı düşünmek bile istemiyorum ama buna da şükür gitgel yapabilene kaar devam artık..olmazsa 2 gün sonra falan doktoru ve psikoloğu arar yaptım derim bi seans daha giderim napalım....