Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar...
özelden msjlaşmayı düşünmüştüm ancak msj hafızası sürekli doluyr ve ben de işe yarar msjları silmek istemiyorum...sil yaz cvapla zor oluyor sürekli kullanımda..
hem haklısınız sizin de dediğiniz gibi en iyisi biraz duyarsız olmak galiba...

herneyse dilatör bulamadım maalesefii1.sorum dilatörü doktora gidip de alan arkadaşlar yani doktoruyla diyaloğu olanlar acaba yakınım yurtdışında ona göndericem(yoksa vermezler gelsin derler diye düşünüyorum da)diye soracak olan olabilir mi acaba??

2.si pzt biliyorsunuz reçeteyi tatbik etmiştim ve o spreyin ve emlanın etkisidir dedm içimde bi gıcıklanma vardı ama epey bi kaşınıyor içim...mantardan korkuyorum... o kdar temizliğe dikkat ederm hatta spreyin çubuğunu suda bile kaynatmıştım ama....acaba doktorun verdiği bi mantar için fitil ismi verebilir misiniz?sanırım smooty miydi yanlış olmasın fitili iterken ilk aldım parmağıma diye yazan arkadaş...bir fitil ismi artık nöbetçi eczaneye gidicem...
3.sü serçeparmağımı almıştım zaten artık dilatör bulana kadar boş durmuyum dedm ve işaret parmağımı aldım...evet hiç de zor değil sadece çook gıcıklandı içim ileriki bölümlerde...zaten duruş pozisyon itibariyle sonuna kadar değil ama 2.5boğum gidiyo..:) kayıyo aslında ama kaslar ileride bi sarıyo niye öyle..bir de önce aşağı doğru sonra sanki bi kıvrım daha aşağı gibi bi yol...pe..s nasıl bulacaksa yolunu:p hatta evde mum yoktu bi diş fırçası sapına prezvtf geçirdim deniyim dedim ama yolunu bulamazsam hissetmeyince diye bıraktım az ittikten sonra...en iyisi önce hissetmek açısından parmak gibi geldi ilk aşama için...şu an 2 parmağı düşünmek bile istemiyorum ama buna da şükür gitgel yapabilene kaar devam artık..olmazsa 2 gün sonra falan doktoru ve psikoloğu arar yaptım derim bi seans daha giderim napalım....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...
özelden msjlaşmayı düşünmüştüm ancak msj hafızası sürekli doluyr ve ben de işe yarar msjları silmek istemiyorum...sil yaz cvapla zor oluyor sürekli kullanımda..

herneyse dilatör bulamadım maalesefii1.sorum dilatörü doktora gidip de alan arkadaşlar yani doktoruyla diyaloğu olanlar acaba yakınım yurtdışında ona göndericem(yoksa vermezler gelsin derler diye düşünüyorum da)diye soracak olan olabilir mi acaba??

2.si pzt biliyorsunuz reçeteyi tatbik etmiştim ve o spreyin ve emlanın etkisidir dedm içimde bi gıcıklanma vardı ama epey bi kaşınıyor içim...mantardan korkuyorum... o kdar temizliğe dikkat ederm hatta spreyin çubuğunu suda bile kaynatmıştım ama....acaba doktorun verdiği bi mantar için fitil ismi verebilir misiniz?sanırım smooty miydi yanlış olmasın fitili iterken ilk aldım parmağıma diye yazan arkadaş...bir fitil ismi artık nöbetçi eczaneye gidicem...
3.sü serçeparmağımı almıştım zaten artık dilatör bulana kadar boş durmuyum dedm ve işaret parmağımı aldım...evet hiç de zor değil sadece çook gıcıklandı içim ileriki bölümlerde...zaten duruş pozisyon itibariyle sonuna kadar değil ama 2.5boğum gidiyo..:) kayıyo aslında ama kaslar ileride bi sarıyo niye öyle..bir de önce aşağı doğru sonra sanki bi kıvrım daha aşağı gibi bi yol...pe..s nasıl bulacaksa yolunu:p hatta evde mum yoktu bi diş fırçası sapına prezvtf geçirdim deniyim dedim ama yolunu bulamazsam hissetmeyince diye bıraktım az ittikten sonra...en iyisi önce hissetmek açısından parmak gibi geldi ilk aşama için...şu an 2 parmağı düşünmek bile istemiyorum ama buna da şükür gitgel yapabilene kaar devam artık..olmazsa 2 gün sonra falan doktoru ve psikoloğu arar yaptım derim bi seans daha giderim napalım....

Canım brawooo çok güzel bir ilerleme...1 parmak girdikten sonra gerisi geliyor hiç merak etme önemli olan oraya birşeyin girebileceğini görmek ve beynin bunu algılaması...1 hafta her gün en az yarım saat olmak üzere 1 parmak egzersizi yapmanı tavsiye ederim sonrasında zaten sen kendin o kadar rahat sokup çıkacaracaksınki kendin merak edip 2 parmak yapmak isteyeceksin..sakın umutsuzluğa kapılma 2 parmağı beyninde büyütme göreceksin onuda başaracaksın hihoyyyt o saran kaslar akordiyon şeklinde işte biz onları eğitiyoruz ve genişletiyoruz acı falan birşey yok sadece karıncalanma oluyor ilk defa yabancı bir cisim giriyor o kadarcık da olsun artık değilmi :dance:

Çok rahat olduĞum sÖylenemez.ben bıraz ıÇe kapanık bır tıpım.3.gıdıŞte baŞladı zaten vajınısmus tedavısıne.ılk gıttıĞımızde tanıŞma oldu.ıkıncı gıttıĞımde eŞımle aramda bazı sıkıntılar vardı.ben tedavı olup olmamakta kararsız olduĞumu sÖyledım.o sorunlar Üzerıne konuŞtuk.yanı ılk defa Ödev verdı bıze.sanırım Özel bır yere gıtmem gerekecek.pek gÜvenemedım ÇÜnkÜ .benı rahatlatamadı.

teşekkürler venüsten...öyle umuyorum..tembellik ettim ama çok rahatmış gerçekten..bir de acele edince olmuyo diye bırakıyodum ama yaptm bi kaç kere.......

arkadaşlar şu fitil ve dilatör soruma da yanıt bekliyorumm....

fusuncuk arkadaşım...
sana şu kadar söyliyim herkes aynı şeyi de söylese benim kadar korkak canı tatlı kimse yoktur bu topicte...k..n falan gelmiyo..kimsede de gelmemiş zaten....dr un için iyi düşün canım..benim eşimle dr a bi gidişimiz vardı (ki klinik ortamı senin eşinin düşünce tarzına gayet uygundu) oraya kadar elele gittik..bana bebek gibi davranıyo falan girdiği an u dönüşü yaptı...erkekler çok rahatsız oluyorlar gerçekten sonra özür falan diliyolar ama biz üzülmüş oluyoruz...eşini fazla takama...ya pratik doktorlar psikologlar var sanki eşin biraz haklı gibi dr unun soruları karşısında ben gerek olduğunu düşünömyorum o kadar şeye...ist da tedavi olup memnun olanlar var burda istersen danış venüstenin dr u falan da uygun ücretli...ama önce burayla bi denemeye çalış derim......

Pekİ bu parmak egzersİzlerİnİ İlk defa yaparken kan gelİyormu canım

biz ona kulüpcek kırmızı diyoruz opuyorumnanaktanyok gelmedi balım ne bende geldi nede burda egzersiz yapan bi dünya arkadaş var onlarda hiç bi şekilde gelmedi o yönden için rahat olsun....kırmızı gelmesi için sen çok kasarsın kendini ve içeriye zorla bişey sokmaya çalışırsın kasılma olduğu için kırmızı olur ama böyle bi durum egzersizde söz konusu değil...zaten sen parmağını yavaş yavaş milim milim içeriye sokuyorsun kaslar hemen kavrıyor içerde orasının genişlemesine daralmasına şahit oluyorsun en önemlisi vajini hissediyorsun ve kontrol edebiliyorsun... kırmızıya hiç takılma ilk o parmağı al içine göreceksin ne kadar kolay bir şey olduğunu ama vakit kaybetme bir an önce başla egzersizlerine...doktor konusunda kendi doktorumu önerebilirim ama bence sen şu egzersizlere bi başla duruma göre dr düşünürüz boşuna para gitmesin hihoyyyt

kaç kişi var sırada :) başaranları mavi takıma geçireceğiz...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84 (p...s egzersizi yapıyor)
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Edaperissa
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe
16- Helpless
17- Bae
18- Fusuncuk

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- :nazar: Derin (06/04/2010) :hooray:
2- :nazar: Besen (06/04/2010) :hooray:
3- :nazar: Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- :nazar: Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- :nazar: G_y (16/04/2010) :hooray:
6- :nazar: Ayumut (...............) :hooray:
7- :nazar: Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- :nazar: Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- :nazar: Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10- :nazar: Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
11- :nazar: Guinnes (30/04/2010) :hooray:
12- :nazar: Zerr (30/04/2010) :hooray:
13- :nazar: Ela _emre (02/05/2010) :hooray:
14- :nazar: Venüsten (04/05/2010) :hooray:
15- :nazar: Mızmız (05/05/2010):hooray:
16- :nazar: Kayra79 (06/05/2010) :hooray:
17- :nazar: Smooty (09/05/2010) :hooray:
18- :nazar: Melekupos (11/05/2010) :hooray:

Çok rahat olduĞum sÖylenemez.ben bİraz İÇe kapanık bİr tİpİm.3.gİdİŞte baŞladı zaten vajİnİsmus tedavİsİne.İlk gİttİĞİmİzde tanıŞma oldu.İkİncİ gİttİĞİmde eŞİmle aramda bazı sıkıntılar vardı.ben tedavİ olup olmamakta kararsız olduĞumu sÖyledİm.o sorunlar Üzerİne konuŞtuk.yanİ İlk defa Ödev verdİ bİze.sanırım Özel bİr yere gİtmem gerekecek.pek gÜvenemedİm ÇÜnkÜ .benİ rahatlatamadı.

Cabnim Bakirköy ruh ve sinir hastaliklariydi sanirim. oranin da ssk li bölümü var bildiğğim kadariyla. Alevsi gitmişti. Eşiyle de gitmiyodu. Bir de orayi dene istersen. Ayrica kendine şimdiden bir gleitgelen jel al. Bu jelin tüp şeklinde olanları da var. Ben hiç içeri sıkmadım. Hep parmagıma ve girişe sürüyodum.

merhaba arkadaşlar...

sldx a özel mesaj atabilrisin. O dilatör isteyenlere yardimci olacağini yazmişti.
Kaslar sarar tabi ki. Vajinayi bir hamur gibi düşün. Aynen öyle tek parmak da olsa penis de olsa sariyo.
Sen her gün parmak egzersizine devam et bu şekilde zaten 3 parmaga kadar giedrsin. Arada bir de mum dene istersen. Ben çok korkuyodum ama acayip hırs yaptığım bi gfün mumu alabildim. Ama zaten mumla da devam etrmedim. Sadece parmak dişinda senin o yolu nasıl bulur sorunun cevabı oluyo. Aşağı doğru işte. Psikologa hiç gerek yok bence. Ayrica neden 2 gün sonra diye acele ediyosun ki iki parmaği ben 20 gün egzersiz yapmiştim tek parmakta. Zaten bir süre sonra o kadar alişiyosun ki Venüstenin dediği gibi ikiye kendiliğinden geçiyosun.

sldx a özel mesaj atabilrisin. O dilatör isteyenlere yardimci olacağini yazmişti.
Kaslar sarar tabi ki. Vajinayi bir hamur gibi düşün. Aynen öyle tek parmak da olsa penis de olsa sariyo.
Sen her gün parmak egzersizine devam et bu şekilde zaten 3 parmaga kadar giedrsin. Arada bir de mum dene istersen. Ben çok korkuyodum ama acayip hırs yaptığım bi gfün mumu alabildim. Ama zaten mumla da devam etrmedim. Sadece parmak dişinda senin o yolu nasıl bulur sorunun cevabı oluyo. Aşağı doğru işte. Psikologa hiç gerek yok bence. Ayrica neden 2 gün sonra diye acele ediyosun ki iki parmaği ben 20 gün egzersiz yapmiştim tek parmakta. Zaten bir süre sonra o kadar alişiyosun ki Venüstenin dediği gibi ikiye kendiliğinden geçiyosun.

o da bana soruyodu canım bulabildin mi diye....o yüzden buraya yazdım o da bulamadı yani.........
benim psiklg 3 gün sen 3 gün de eşin günde 3 kere tek parmağı aldıktan sonra gel demişti de o yüzden yazdım ...inş dediğiniz gibi 2 parmağa geçme cesareti ya da genişlemesi olur o zamana kadar devam edicem zaten...
şimdi yaptım ya artık yaparım egzerszleri kaçmam yani:))
biraz rahatladım yine çok şükür.......

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr slm yazmıcam dedim valla dayanamadım
çünkü ben
yani umutsuz vaka başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi:
bugün serçe,işaret ve orta parmak denedim ve oldu nasıl oldu bilmiyorum
çok mutluyum ve gerçekten hiç zor degilmiş başta heyecandan olmayacak gibi geliyor ama zorladıkçada oluyor hatta ben fazla zorlamadım bile
nasıl oldu bilmiyorum
kızlar acıyor mu dedim siz yok dedikçe inanmamıştım
gerçekten ACIMIYORMUŞ
YARIN TKR DENİCEM ÇOK MUTLUYUM KIZLAR VALLA OLUYO Bİ DENEYİN

Senden haber bekliyordum canım, bak kolaymış değil mi?
Tebrik ederim...

o da bana soruyodu canım bulabildin mi diye....o yüzden buraya yazdım o da bulamadı yani.........
benim psiklg 3 gün sen 3 gün de eşin günde 3 kere tek parmağı aldıktan sonra gel demişti de o yüzden yazdım ...inş dediğiniz gibi 2 parmağa geçme cesareti ya da genişlemesi olur o zamana kadar devam edicem zaten...
şimdi yaptım ya artık yaparım egzerszleri kaçmam yani:))
biraz rahatladım yine çok şükür.......

Zaman olayini lütfen kafana takma. Kendini rahat hissesene kadar devam et. Zaman kararini sen ver yani. 3 gün dört gün sinir koyma kaydirigubbakcemile5

bugün (hani salayla ezan arasında dua kapısının açık olduğu bi an müjdeleniyor ya) o vakti dk ara vermeden duayla geçirmiştim hepimiz için......tamamiyle kurtulalım en kısa zamanda diye............
olacak allahn izniyle..........

listede şu an kırmızılarla maviler başa baş gidiyor kızlar haftasonunu iyi değerlendirin p.tesi güzel haberler en azından gelişmeler bekliyorum...yaz geldi tatile gideceksiniz deniz kum güneş bide eşinizle romantik dakikalar hadi kendinizi hazırlayınnn balayına çıkacaksınızzzzz hadi pamuk eller vajiyeeeee gördünüz yapanlar yazdı en ufak bir acı yok savaş açın vajiye kurtulunnnn nolurrr üzerine düşün artıkkkk ertlemeyinnn başaracaksınız kızlar biraz gayret gerisi geliyor inanın p...s en kolayı....

mantar şüphesine karşı fitil öneren varsa bakarım yine..çıkıyorum şimdi...eczaneye de sormadan direk almak istiyorum zaten bıktım eczaneden bişeyler almaktan utana sıkıla....
mutlu hafta sonları:)

desteğiniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar inşallah hepimiz kortuluruz bu illetten.bu arada taze gelinler başaranlarmı? helal olsun ya...

X