Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar herkesin yeni yilini kutluyorum insallah yeni yilda yencez ölaha dua edelim sizleri seviorum aYni dertdeyiz cunku bizden bize kimse anlamaz

geçen sene bu zamanlar yaseminA ile bizde sizin gibi düşünüyorduk yeni yıla girmeden bunu halledeceğiz bu illeti yeneceğiz diye söz verdik kendimize . yasemin yeni yıldan önce yendi ben biraz geçtikten sonra. Darısı başınıza kızlar

Arkadaslar herkesin yeni yilini kutluyorum insallah yeni yilda yencez ölaha dua edelim sizleri seviorum aYni dertdeyiz cunku bizden bize kimse anlamaz

kuzum sen ne durumdasın hiç birşey sormuyorsun biran önce sende aş çok güzel hızlı ilerlemiştin sen, bu noktada son bir adımın kaldı, yarıya kadar alıyorum diyordun, şimdi durumun ne?

inanin cok ii anliyorum sizi..emin olun herkes 'asla yapamiycam' dusuncesine kapiliyor..ben her denemede yataga kapanip hungur hungur agliyordum,esim sagolsun destekti..esinizin boyle yapmasi daha ii,ustunuze gelse(ki karisina psikolijik zulmedenler hic de az sayida degil),bir de onu dert edecektiniz..egzersizi kendinz yapin,enfeksiyon ve mantar bende de oldu..bekleyin,sagliginiz daha muhim..vakit gectkce panik oluyo evet ama inanin Allah in izniyle aştıktan sonra bosuna paniklemisim dedm

arkadaslar,umutsuzluk en buyuk dusmanlardan,hele ki bu skntida..ne olur duadan ve denemelerden vazgecmeyin..biz cok sukur aştik ama inanin bazen ben yine kasilabiliyorum,dur diyorum esime,iteklemiyorum ama,derin nefes aliyorum ve nefesi verirken (afedersiniz) cis yapar gbi birakiyorum orayi,oyle cok rahatliyo..ve esim ordan ckmayip bekledkce orasi alisiyo..yoksa canim aciyo deyip itsem yine aciyacak bi sonrakinde..yani hemen cikarmayin parmaginizi,yada esinizi..ölecek degilm deyip rahatlamaya calisin

kuzum sen ne durumdasın hiç birşey sormuyorsun biran önce sende aş çok güzel hızlı ilerlemiştin sen, bu noktada son bir adımın kaldı, yarıya kadar alıyorum diyordun, şimdi durumun ne?

Canim Ben tamamini aldim ama cok batma oldu ilk Giris basincta ve hemen cektim cekiorum batma cok kötu nasil gecer sorum o ne yapmam lazim korkuorum o batmadan igrenc birsey neden oluor sorun bendemi

olmuyo canım ama bide onu denemek istiyorum
ben de oyle dusunmustum canim,belki olur umuduyla aldim ama inan 2 gun filan yandi ve sisti,cis yaparken bile zorlandim..o yuzden hic yakma canini..hem kasilma baska sey,biz canimiz daha yanmadan kasiliyoruz,bu yuzden olmuyor..emla uyustursa da sen esinin dokunusunu hissediyorsunki..hem sisince daha bi daraliyor orasi ..herkeste farkli etki yapabilir ama BENCE kullanmamalisin

Canim Ben tamamini aldim ama cok batma oldu ilk Giris basincta ve hemen cektim cekiorum batma cok kötu nasil gecer sorum o ne yapmam lazim korkuorum o batmadan igrenc birsey neden oluor sorun bendemi
cok ii anliyorum canim :-( ama korkma,normal..yeni daha,tabi oyle olur..ama esini cikarmadan itmeden azcik bekle ve nefes egzersizi yaparak cis yapar gbi acmaya calis..inan orasi alisiyo azicik beklerse icnde

bak biz cok sukur kurtulali 3ay civari oldu(darisi insaallah sizlere)..hala (bazen) aciyabiliyo,hemen durup nefes egzersizi yapiyorum..bekledigi yer alisip aciliyo,sonra azcik daha ilerliyo,acirsa yine bekliyo..oyle oyle alisiyorsun..korkma ne olur

ben bunu bilmiyordumm ama nasıl olacakkiiiaşağıya doğrumu itecek girdikten sonra

bak şimdi girişi bulurken zorlanıyor musun mesela, ilkte kapalı gibi gelip yavaş yavaş mı buluyorsun yoksa baskı hissetmeden hemen buluyor musun?
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/675956-vajinismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.html
ilk sayfada giriş fotoğrafları var canım bu konuya tıklayın.belki daha önce görmüşsünüzdür fotoğrafları yazıyla anlatmak biraz zor oluyor gerçekten.

Catalin dar oldugu icin buyuk bi ihtimal orda takilip kaliyo

evet dr da bana söylemişti yaptıkça alışırsın demişti de hani nerde yapamıyoruzkiii

ah canım benimm çok net anlatmışsın sağol zaten bu dediklerinin hepsini yaptım ve beni en çok mutlu eden olayın kendiliğinden oluşmasıydı yani z yağı ve krem kayganlaştırıcı hiç bişiy kullanmadım kendiliğinden oldu hepsi sadece uyarılmayla o dediğin inanılmaz işe yarıyor tavsiye ederim uyarılınca kıvama gelince vajina inaılmaz gevşiyor kendini bırakıyor tgirişi bile hisetmiyorsun benimde öyle oldu inş. birdahakine başarıcamm bukadar açık net anlaşılır anlattıgın içinde sağol canım bu bir hastalık yapacak bişiy yok anlaışır olsunki deniyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…