Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bugun muayene oldum hastanede calisiyorum zaten hemen muayne oldum kizlik zarim yirtilmis doktor da aynini dedi saat 6 yonunde tek yirtik var icerden makata dogru yirtilmis dedi. Ya ben kizlik zarini goruyorum kucuk dudaklari aciyorum elimle vajinayi cevreleyen deri diye diye biliyorum internette resimlere de bakmistim. 3 gun gecti bugun egzersiz yapayim dedim yapamadim parmak bile sokamadim cok acidi

ya iki kez denedm zytn ag ile denedm bi kez daha zeytn yag denycm sonra brakcm bide adet duznszlği var bende ya bebeiş olmazsa

Canım düzene girmesi bir ayı bulur Sık sık yapmaya çalışın alışman için.
Ben hiç z.yağı kullanmadım. Bebek çalışmalarında bişey kullanmamaya çalış ki spermler zarar görmesin.
Kendi ıslaklığını kazanmaya çalış. Ön sevişme uzun olsun. Görev gibi değil de tadını çıkarark yapmaya çalışın
Zaten düzene oturunca ne jele ne de başka bişeye ihtiyacın kalmayacak.

ewet cenabı allah herşeyi yaratmış ama alışıyım biraz dye yag kullanyorm

benimde moralim berbat.biraz önce forumda gezerken guatr ın hamileliğe engel olduğunu öğrendim (
oğlum 5 aylıkken çıktı bende ve ilaç tedavisi gördüm.şimdi ilacıda bıraktık sadece aylık kontrole gidiyorum.ve biz çocuk düşünmeye başlamıştıkki forumdaki yazıyı okuyunca çok kötü oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…