Merhabalar arkadaşlar. Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum, benim durumuma benzer birilerinin yazdıklarını göreyim de fikir olsun diye, en sonunda dayanamadım üye oldum :) 1 aydır 2 3 denememiz oldu ama maalesef ki hala bekarım
ama bende korku yok, biraz tedirginlik var sadece, eşimi kesinlikle itmiyorum. Jinekoloğa gittim, bi sorun yok, vajinismus olabilirsin dedi, emla verdi, birkaç öneri verdi, parmak egzersizini eşin yapsın dedi. Yaptı da, yine sorun yok, iki gün içerisinde baş parmak da dahil olmak üzere acı hissetmeden tamamını alabildim. Tam olacak derken eşimde sertleşme problemi oluştu
Şimdi tekrar denemeye korkuyorum, eşimin üzülmesinden, birbirimizi yıpratmamızdan korkuyorum. Psikoloğa gitmeyi önerdim, eşim şimdilik istemediğini belirtti. Ne yapsam bilemedim, kendimi vajinismus olduğumu iyice inandırdım. Eşim benden dolayı sorun yaşıyor diye kendimi suçluyorum sürekli. Bir de onun ağırlığı çöktü üzerime. Deneyimlerinizle yardımcı olur musunuz lütfen. Bu duygudan kurtulmak istiyorum artık.