- 4 Temmuz 2009
- 96
- 16
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.421
burda birlikte başladığımız hatta benden sonra başlayanlar hep yendi
Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.Moralim çok bozuk...
evet arkadaşlar günlerdir deneme yapıcam diye beklemedeydim ve o gün geldi çattı dün gece bizim deneme günümüzdü ve ben ilkez üst pozisyonda ucundan fazlasını alabildim tek yaptıgım buydu yani başarısız bir gecemiydi desem aslında değildi yine bana birşeyler kattıgını düşünüyorum yani kahrolmadım olmadıgı için sadece inanılmaz yoruldugum için ve panikleyip vucudumun kas kastı kesilmesi yüzünden bıraktık eşiminde dizi rahatsızdı zaten yani bırakmaya herşey sebep oldu diyebilirim..
sizlere bende yendim başardım demeyi çok isterdim ama olmadı benim şimdi gerçekten sizlerw sormam gereken birşeylerim oldu üst pozisyonda ilkez deliği buldum bugüne akdar hiç yapamıyordum ama oldu ve ben elimle tuttum bırakmadım penisi oturmaya başladım çok panikledim sakinleşmeye çalıştım ve ben pnsi elimle bırakınca kayıyordu birdaha tuttum birdaha kaydı çok kez yaşadım ve elim uyuştu artık hep tutmam gerekiyordu yani neyapacağımı bilemedim ilkez girmişti ucu ama pns fazla sertmi değildi neydi elimle bırakınca gidiyordu deliği bulduğuma seviniyorum ama gerisi gelmedi nasıl getiricem bilmiyorum
bu arada birşey daha sonra alt pozisyona geçtim en rahat olduğum pozisyon yine aldım ucu girdi hatta fazlası girdi pnisin ucuda ucundan fazlasıda içerdeydi ama o dar olan yerde takıldık okadar çok tükenmiştimki regl zamanı gibi halen kasıklarım ağrıyor düşününki nasıl zorladım kendimi ıkınacak dermanım kalmadıve panikledim o takılan yerde acıya dönüşti haliyle yani ben neyapıcam şimdi ben şunuda belirtmek istiyorum ben penisten korkmuyorum deneme yapmaktan hiç korkmuyorum o an gözüm kararıyo ama nezamanki o dar yere geldi takıldı penis orda panikliyorum ıkın ıkın geberiyorum her yanıma sancılar giriyor pes ediyorum bu konuda biri bana akıl versin(
canım aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum bende her seferinde söylediğin gibi p.. den de denemeden de korkmuyorum aynı o dar yerde takılıyor çok rahat başlıyorum lakin her defasında aynı yerde takılmaktan gına geldi senin dediğin gibi tutmaya çalışırken yoruluyorum dizlerim ağrıyoe uğraşırken oyy oyy gel cecem gell biz şu köşe başında azcık dertleşelim
burda birlikte başladığımız hatta benden sonra başlayanlar hep yendi
Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.Moralim çok bozuk...
canım konuşmuşuzdur ama dizlerim ağrıyor dediğinde yine şüpheye düştüm dizlerin yerde oluyor değil mi, çömelmiyorsun.
Allah yardımcınız olsun inşallah. Ben hikayenizi bilmiyorum, çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım, psikolojik destek almış mıydınız?
canım hepsini aldında hiçmi bişiy hisetmedin illaki hissetmişindir hissettiğin bütün ayrıntıları paylaşırmısın bukadar kolaymı girdi hiç mi biyerde takılmadı zorlanmadı benmi sorunluyum yani ayrıntılı söyleki iyice hatırlamaya çalış çektiğin sıkıntıları bend e ona göre o sıkıntıyla karşılaşırsam yabancılık çekmiyim buda olurmu normalmiş diyim..
zaten sadece baskı var düşündüğümüz gibi acı yokk tamamını alınca zaten baskıda bitiyokii.aynı baskıyı habire yaşayacağına eşin yavaşça itsin tamamını al.ilk değilmiş ..ve birdahakinde tamamı girer.benimki 2.sinde tamamı girmişti.
Psikolojik destek almadım. Burda okuduğum başarı hikayeleriyle rahatlıyorum.
Üzülüyorum tabi ama hala umut var içimde. Umutsuz değilim çok şükür.
10 cm rahat alıyorum.2 parmak 2 boğum da alıyorum. Sıkıntım eş denemesi işte
Ewet o halkdan ikin ve kasmamya cals bak bende kasyorm ama demkki sen daha cok kasyrsn cunnku bnm cnm acmyo sadece birazni almyrum
Olmuyorrrr olmadii isteebir duvar var hep olmuyoo
canım ben önce eşime doğru eğilip itmeye çalışıyordum yanlış olmuş bak :))
bılmıyorum kı canm senın sayfadakını görmedım ama nettenn cooook izledim :)
Merhaba ben 2 ay önce yendim halen kasılma ve yanma oluyor git gel yaparken bu durum ne zaman geçecek? Yada sizin ne kadar sürede geçmişti?
düngece denedik. sonuç hüsran
Sadece başı giriyor sonra bi yerde takılıp kalıyo.
biliyorum o tümseği geçsem gerisi cuup diye kayıp gidecek.
Ben üstte denedim. ama olmadı.
Altta da cesaret edemiyorum.
Merhabalar arkadaşlar. Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum, benim durumuma benzer birilerinin yazdıklarını göreyim de fikir olsun diye, en sonunda dayanamadım üye oldum :) 1 aydır 2 3 denememiz oldu ama maalesef ki hala bekarımama bende korku yok, biraz tedirginlik var sadece, eşimi kesinlikle itmiyorum. Jinekoloğa gittim, bi sorun yok, vajinismus olabilirsin dedi, emla verdi, birkaç öneri verdi, parmak egzersizini eşin yapsın dedi. Yaptı da, yine sorun yok, iki gün içerisinde baş parmak da dahil olmak üzere acı hissetmeden tamamını alabildim. Tam olacak derken eşimde sertleşme problemi oluştu Şimdi tekrar denemeye korkuyorum, eşimin üzülmesinden, birbirimizi yıpratmamızdan korkuyorum. Psikoloğa gitmeyi önerdim, eşim şimdilik istemediğini belirtti. Ne yapsam bilemedim, kendimi vajinismus olduğumu iyice inandırdım. Eşim benden dolayı sorun yaşıyor diye kendimi suçluyorum sürekli. Bir de onun ağırlığı çöktü üzerime. Deneyimlerinizle yardımcı olur musunuz lütfen. Bu duygudan kurtulmak istiyorum artık.
evet canım konuşmuştuk. dizlerim yerde. Hatta yastık koydum dizimin altına. Diz ağrım, yorgunluk olmadı.