Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

düngece denedik. sonuç hüsran
Sadece başı giriyor sonra bi yerde takılıp kalıyo.
biliyorum o tümseği geçsem gerisi cuup diye kayıp gidecek.
Ben üstte denedim. ama olmadı.
Altta da cesaret edemiyorum.

burda birlikte başladığımız hatta benden sonra başlayanlar hep yendi
Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.Moralim çok bozuk...

bende senin gibiyim canım okuduğum bi çoğu yendi ben aynı yerdeyim üzülme nasip inşallah bi gün

canım bence başarısız bir deneme olmamış gerçekten inanarak söylüyorum sana mutlaka artı birşeyler katmış, ayrıca bence sen çözüme çok yaklaştın, birazcık girene kadar yağladıysan kayıyor evet,elinle tutuyorsun başta, birde dik oturmuyorsundur değil mi, eğileceksin üstteyken, alttaykende üstteykende demişimdir bak eşin giriş esnasında lütfen ön svşmedeki gibi pozisyonun müsade ettiği kadar uyarsın seni, gevşiyorsun o an kasmıyorsun ya inan çok kolay oluyor herşeytakıldığın yerde pozisyondan bak vajina eğimli ya, üstteysen popo havada olacak,vajina eğimli şekilde pns e bakacak pns dik değil öne doğru eğik şekilde gelecek vajinana, sonra ıkınarak hafif hafif bastıracaksın, mesela oraya koy pns i ve öne arkaya hafif hafif bastırarak sallan baskı yap, acıtmadan,yanlışlıklı şu pütür pütür ele gelen yer varya hani dokununca baskı hissedip kapalı gbi gelen yer oradan hemen popoya doğru kaydıracaksın, o basınç hissettiğin yere girmeyecek, giremezde zaten.bak benim sayfada ilk pozisyon video su varya yanlış hatırlamıyorsam ilkteydi, üstte kadın varken eşi klitoris varya hani haz alma konusunda hassas yer orayla hafif uğraşınca haz alıp kasmak yerine kendini bırakırsın belki, afedersin bazı şeyleri açık yazdığım için.

canım konuşmuşuzdur ama dizlerim ağrıyor dediğinde yine şüpheye düştüm dizlerin yerde oluyor değil mi, çömelmiyorsun.

Allah yardımcınız olsun inşallah. Ben hikayenizi bilmiyorum, çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım, psikolojik destek almış mıydınız?

Psikolojik destek almadım. Burda okuduğum başarı hikayeleriyle rahatlıyorum.
Üzülüyorum tabi ama hala umut var içimde. Umutsuz değilim çok şükür.
10 cm rahat alıyorum.2 parmak 2 boğum da alıyorum. Sıkıntım eş denemesi işte

bak canım eğer ki kendini bırakırsan kayıp gidiyor gevşediğinde yada eşin o an afedersin haz verecek birşey yaparsa, o zaman hissetmezsn bile ıkınmaya bile gerek kalmaz, ama o takıldığın yerde ıkınmalısın tabi ilk giriştede ıkınmalısın. sonra altta yastık koy popo altına vajina eğimini daha kolay atlatırsın.üstte hep söylüyoruz ama yineleyim eşine doğru eğil, istersen namazdaki gibi otur sonra elinle tutarak biraz giriş olana kadar bırakmadan ıkınarak ittir, yada ilk sayfada anlattığım gibi yada aside anlatmış, namazda oturma rahat pozisyonunda otur sonra biraz bacaklarının üstünde yüksel, pns i dik kaldırma biraz öne doğru eğimli olsun vajinada ona baksın dediğim gibi popon havada olsun, ilk giriş esnasında yani, buda neden vajina eğimi yüzünden, sonra birazcık girince zaten kaymaz yavaş yavaş bırakırken, böyle derin nefes al ver birkaç kez gevşe ve yavaş yavaş bırak kendini.

aslında o baskı pns i dik ittiğinizde oluyor canım, popoya doğru eğimli itince hissetmezsiniz, çünkü şu kapalı yer varya hep orayı vajina girişi sanıp oraya dik itince zorlanıyoruz.

Anlayabiliyorum, tabi ki olacak bir gün, hep böyle olacak değil ya. Ama işte insan bir an önce olsun istiyor. Olmayınca da 1-2 günlük bir cesaret kaybı vs vs... Gerçekten zor, Allah yardımcımız olsun.

Ewet o halkdan ikin ve kasmamya cals bak bende kasyorm ama demkki sen daha cok kasyrsn cunnku bnm cnm acmyo sadece birazni almyrum

kendinizi kastığınızı hissettiğinizde durun zorlamayın derin derin nefes alın ve yine aynı şekilde yavaşça verin ve gevşeyin,sanki iğne yapılacak gibi yada baygınmış gibi gevşeyin, o bir anlık gevşemede bile, poponuzu ileri geri sallayın , çeşmeye hortum girdirmeye çalışırken yaparız ya öne arkaya hareket ettiririz brazcıkta basınç uygularız, baskı yaparız işte aynen öyle.kastığınız anda ıkının nefes alın vermeden ıkının, o nefesi ıkınmaya harcayın , ve yine söylüyorum üstte eğik oturun alttaysanız yastık koyun popo altına.

Olmuyorrrr olmadii istee bir duvar var hep olmuyoo

tatlım yanlış yere ittiğin için duvar var gibi geliyor, o çukur gibi yere koy ama popo yönünde it, çünkü hani vajina etrafında şu popoya giderken bir deri varya set gibi işte onun hemen iç kısmında eğimli bir yol var vajina orası, sen oraya doğru itmelisin.

canım ben önce eşime doğru eğilip itmeye çalışıyordum yanlış olmuş bak :))

evet ben mi anlamadım kızlar kusura bakmayın yanlış anladıysam, eşine doğru eğimli olacaksın dik olmayacaksın zaten.tamamen üstüne uzanırsan itmek için güç alamazsın ama tabi onuda dene belki o şekilde rahat olursun, herkesde farklı oluyor bazı şeyler çünkü.

Merhaba ben 2 ay önce yendim halen kasılma ve yanma oluyor git gel yaparken bu durum ne zaman geçecek? Yada sizin ne kadar sürede geçmişti?

canım yine ben kusura bakma dayanamayıp yazdığım için,
yazmışımdır belki, bak benim düzenli olmadığından çok nadir denemeler yapıldığı için kaç ay geçti seneye girdik,bu kadar uzun sürdü belki, yani acemiliği geç attık üstümüzden, ben kastığımda tam dur diyecekken eşinin seni öpmesi senin etkilenmen o şekilde devam etmesiyle zaten kasmaya fırsat bulamıyorsun kendini yani öyle bir kasma hisside olmuyor ve zaten etkilendiğin için kayganlığın artıyor, o yüzden hiç yanma hissetmiyorsun. pozisyonuna göre diyorum nasıl haz alıyorsanız gelgit esnasında eşinizin bunu yapmasını isteyin.

düngece denedik. sonuç hüsran
Sadece başı giriyor sonra bi yerde takılıp kalıyo.
biliyorum o tümseği geçsem gerisi cuup diye kayıp gidecek.
Ben üstte denedim. ama olmadı.
Altta da cesaret edemiyorum.

canım o takıldığı yerde derin derin nefes alsan ve yavaşça versen, birkaç kez, sonra gevşedin ya tekrar derin nefes alıp vermeden ıkınsan, yani ıkınmaya harcasan o nefesi, ve bu esnada üstteysen öne doğru eğilsen, hatta arkada kalıncada giriş ilerlemez, arada kontrol et, yukarı doğru kayarak otur.öne arkaya doğru hareket ederek oturmaya devam et.

arkadaşım geçmiş olsun vajinismus sorunu yaşayan kadınların eşlerinde malesef bazen böyle ereksiyon sorunu yaşanabiliyor, psikoloğa gitmek erkek için çok zordur bunu kabullenmek yani,erkeklik gururu gibi düşünüyorlar, herşey yolunda gibi ona bunu sakın vurgulamayın, korkmayında siz aştığınızda oda normale döner inşallah.korktuğunuzu ona belli etmeyin , yüzünüze bakınca bile olmayacak diye düşünürse hemen ereksiyon sorunu yaşayabilir, bilinçaltı farklı çalışıyor işte,ayrıca deneme esnasında fazla konuşmayın dikkati dağılmasın, sizinde kendinizle ilgili korkularınız soracaklarınız varsa yardımcı olmaya çalışalım.

evet canım konuşmuştuk. dizlerim yerde. Hatta yastık koydum dizimin altına. Diz ağrım, yorgunluk olmadı.

bak dizlerin yetişmediği zaman kısa kalıyorsa dizler yerde ama mesela ayaklarda hani secdeye varır gibi yere basarsa arada dinlenerek tabi öylede yardım alabilirsin ayaklardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…