- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.461
evet dr da bana söylemişti yaptıkça alışırsın demişti de hani nerde yapamıyoruzkiii
ah canım benimm çok net anlatmışsın sağol zaten bu dediklerinin hepsini yaptım ve beni en çok mutlu eden olayın kendiliğinden oluşmasıydı yani z yağı ve krem kayganlaştırıcı hiç bişiy kullanmadım kendiliğinden oldu hepsi sadece uyarılmayla o dediğin inanılmaz işe yarıyor tavsiye ederim uyarılınca kıvama gelince vajina inaılmaz gevşiyor kendini bırakıyor tgirişi bile hisetmiyorsun benimde öyle oldu inş. birdahakine başarıcamm bukadar açık net anlaşılır anlattıgın içinde sağol canım bu bir hastalık yapacak bişiy yok anlaışır olsunki deniyelim :)
evet canım yazdığımda utanıyorum ama belki işe yarar diyede yazıyorum ne yapıym, bence bir kere yağ kullanmanda fayda var o esnada da yine uyarılmayı kullanın ama tam girişin acısız olduğunu görünce birdaha kullanmazsın.
canım konuşmuşuzdur ama dizlerim ağrıyor dediğinde yine şüpheye düştüm dizlerin yerde oluyor değil mi, çömelmiyorsun.
valla hiç aklıma gelmedi canım yani o anki büyüyü bozmak istemedim uyarılmak yetti zaten işin içine extra malzemeler girince doktorluk işe giriyor büyü bozulur diye oralı olmadım olsun ya bujkadarı oldu ya onada şükür sen böyle açık anlat anlat çok işe yarıyor bilmeyenler için yani hiç çekinme gerçekten inş. tez zamanda kurtuluruz ya
evet dr da bana söylemişti yaptıkça alışırsın demişti de hani nerde yapamıyoruzkiii
ah canım benimm çok net anlatmışsın sağol zaten bu dediklerinin hepsini yaptım ve beni en çok mutlu eden olayın kendiliğinden oluşmasıydı yani z yağı ve krem kayganlaştırıcı hiç bişiy kullanmadım kendiliğinden oldu hepsi sadece uyarılmayla o dediğin inanılmaz işe yarıyor tavsiye ederim uyarılınca kıvama gelince vajina inaılmaz gevşiyor kendini bırakıyor tgirişi bile hisetmiyorsun benimde öyle oldu inş. birdahakine başarıcamm bukadar açık net anlaşılır anlattıgın içinde sağol canım bu bir hastalık yapacak bişiy yok anlaışır olsunki deniyelim :)
ya kendime mi gülsem yaşadıklarımıma yazdıklarınıza mı :)))
bende ilk bu siteye ilişkiye girememe nedenimin ne olduğunu Google yazdığımda bu site ile karşılaşmıştım :)ilk okuduğumda şaştım kaldım ,ne çok kişi varmış dedim,sonra okudukça bunlar yazılır mı dedim,okudukçaa aaa aynısı bende de var dedim,aynı benim gibi hissediyor dedim :))))
şimdi bakıyorumda ne yazsam ne desem boş size ....çok kolayda desem,bi kulağınızdan gelicek diğeriden çıkıcak ,sadece bu konuyu hergün ziyaret edin,ayıplamadan,ödevlerinizi yapın benim dr um ödev verdiğinde kendimden soğumuşum :)ama asla pes etmeyin..ve ertelemeyin,bugun olmazsa yarın,yarın olmazsa yılbaşından sonra demeyin ....
isteyen olursa bende vajinizmus ile ilgili kitap var..cem keçenin dileyene ücretsiz gönderebilirm ....
Merhaba arkadasim ;
Umarim tekrar buraya bakma sansiniz olur, eger henuz kimseye yollamadiysaniz,
Rica etsem vajinismus kitabini bana gonderebilir misiniz ?
canım bende de var kitap bende gönderebilirim:)
okumak isteyen varsa seve seve .....
Canım mail adresini yazma bence çok tehlikeliii
Aslinda biliyorum anlik hemenn silerimm diye dusundum ama suan ugrasiyorum silemiyorum
cok ii anliyorum canim :-( ama korkma,normal..yeni daha,tabi oyle olur..ama esini cikarmadan itmeden azcik bekle ve nefes egzersizi yaparak cis yapar gbi acmaya calis..inan orasi alisiyo azicik beklerse icnde
Yöneticilerle iletişime geç canım. Onlara mesaj atabiliyorsun sınırlama olmadan. Silsinler mailini. Dikkat et canım çok rahat kimlik bilgilerini bulurlar kötü niyetliler..
İyi akşamlar diliyorum herkese öncelikle
Ben geçen sene tam bugün, muhtemelen de bu saatlerde yendim bu illeti, sizinle kutluyorum birinci yılımı
İnanın 3 ay çekmeme rağmen o kadar yıpranmıştım ki, senelerce çekenleri düşünemiyorum bile.
O kadar zor bişey ki, Allah düşmanıma vermesin. Hani mesele zevk olayı falan değil, kendini evli gibi hissetmiyorsun bile
Ben Allaha çok şükür erken farkettim, eşim de çok destek oldu. Burayı bulmam da süper oldu zatenTabi bizim jenerasyon farklıydı, herkes yendi gitti biyerlere Cecemm de bizim jenerasyon bu arada
İşte öyle böyle derken, alıyordum jeli elime parmak egzersizleriyle başladım, daha sonra 7-8 cm çapında mumdan aparat yaptım kendime ve adetim bitti, ertesi gün yaptım ve oldu. Size tavsiyem egzersiz yapın, hani bu 13 cmlik aparat olmaz,5 olur 7 olur. Ama oraya bişeyin girebileceğine dair beyninize sinyaller göndermeniz çok önemli. Ve bu işte sebat etmek çok önemli. Pes etmeyin.
Korka korka nereye kadar. Kafanıza yenicem diye takın, inat edin. Benim hiç acımamıltı. Hatta eşime sormuştum, gerçekten girdi mi dur bi daha bakayım diye
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Bu derdi çekmeyen anlamaz. Dualarım hep bu derdi yaşayanlarla
Allah yeni yılda yeni mutluluklar getirsin hepinize :119:
Not: Cecoşş sen de yenememişsin hala, sana ayrı bir dua ediyorum zaten. İnşallah biter artık bu derdin. Çok ilerlemiştin sen. Yakındır yenmen.Allah yardımcın olsun canımmm
Yok canım, düşünmüyoruz daha
inanin cok ii anliyorum sizi..emin olun herkes 'asla yapamiycam' dusuncesine kapiliyor..ben her denemede yataga kapanip hungur hungur agliyordum,esim sagolsun destekti..esinizin boyle yapmasi daha ii,ustunuze gelse(ki karisina psikolijik zulmedenler hic de az sayida degil),bir de onu dert edecektiniz..egzersizi kendinz yapin,enfeksiyon ve mantar bende de oldu..bekleyin,sagliginiz daha muhim..vakit gectkce panik oluyo evet ama inanin Allah in izniyle aştıktan sonra bosuna paniklemisim dedm
İnsallah ama artik umudum kalmadi benim kendi kizligimi kendim bozdum 3 gun once kanamam oldu. Bugun egzersiz yapmaya calistim yapamadim daha kotuye dogru gidiyorum