-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.401
kızlar bana müsade babamızda geldi oğlumda uyanık artık sıpayı uyutmak gerek ömrümü yedi sigara böreği yiyo bu saatte tövbe tövbee :))) Rabbim sizede nasip eder inşallah ama akıllısından olur inşallah yoksa benim gibi çekeceğiniz var :)))
Canlarım ben gider :) esim tuş sesinden uyandı sabah olsun öğrenecegim şeyler var sizden :) hadi görüşürüz teşekkürler
Bendee misil misil uyumak istiyorummama bu gece imkansiz artik uyku dusunur dururum sabaha kadarr
üzülme canım yani biraz rahatlamaya çalış bukadar yıpratma kendini hepimiz aynı çileyi çekiyoruz ama ağlamak fayda etmiyo inan sen her denemede biraz yol ilerlemeye bak yani hepsi olmasın birazı olsun yavaş yavaş ilerle tüketme kendini. böyle
Simdi yapsam olacakmis gibi geliyor ama o an iste herseyi unutuyorum kendimin farkinda olamiyorum resmen
üzülme canım yani biraz rahatlamaya çalış bukadar yıpratma kendini hepimiz aynı çileyi çekiyoruz ama ağlamak fayda etmiyo inan sen her denemede biraz yol ilerlemeye bak yani hepsi olmasın birazı olsun yavaş yavaş ilerle tüketme kendini. böyle
bedne öyleyim maalesef o an herşey hemen bitsin derdindeyim tükeniyorum ama bırakıncada yapabilirdim ya diyorum basit gibi geliyor yani tuaf bi duygu bende şimdi yaparım diyorum ama işte olmuyo..
Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra yazmak istedim.Bende yaklaşık 1sene öncesine kadar aynı dertten muzdariptim.O yüzden burdaki arkadaşlara bir parçada olsa yardımcı olabilirsem kendimi saha iyi hissedicem.Burda birbirini destekleyen güç veren çok iyi insanlar var.Bende gücümü burdan aldım ve kurtuldum bu sorundan.Şimdi 5 aylık hamileyim ve yavrumu kucağıma alacağım günü bekliyorum. Hepiniz için de çok dua ediyorum.Tek bilmeniz gereken şey inanın bana gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor bişey değil bu.Hatta o kabus gibi gelen aparatlardan bile daha kolay.Bunları yaşadığım için söylüyorum,Havadan konuşmuyorum asla.Lütfen kendinize inanın.
kkaderim arkadaşim dün akşam bi arkadasimiz zeytinyagi erkegin penisini öldürüyor. zararli dir dedi enfeksiyon yapar dedi sen ne dersin korktum şimdi yeni yenen arkadaşlar siz ilişkide ne kullaniyorsunuz
canım benim kaç kişi kullandık öyle bir sorun olmadı hamdolsun, nasıl öldürüyormuş, iki kere kullandın bilemedin 3 denemede yeterli olur.korkma canım, sayfada da yazdım ya bir dr a sordum öneride bulunmadan önce, hiçbirşey olmaz vajiyi yensinler yeter ki dedi, mantar bile yapsa o kolay ilaçla düzelir hemen dedi, bu arada mantar enfeksiyonu, dar çamaşır kullanmaktan, hamilelik döneminde, bazı deterjanlarla yıkanan iç çamaşırları, bazen pedler bile mantar yapabiliyor ki sen vajinismusu atlattın hamdolsun, bu arada bak yendikten sonra kaç arkadaş hamile kaldı, mesela tv de dr lar hamilelik isteyenler deneme esnasında jel kullanmasın spermleri öldürüyor demişti, aynı mantıkla hamilelik istediğinde de yağ kullanma, ki zaten dediğim gibi zeytin yağı fazla kullanmana gerek yok.güvenin gelsin alış sonra kendi doğal ıslaklığına yavaş yavaş alışırsın canım.
Aynayla baktim valla dayanamadim yine :) saat yonunde 6 da yirtik var kizlik hala duruyo sadece yurtik var ikiye ayrilmis gibi deri.. Kanamam da tamamen durdu esim gelince iliski denesem mi ki dayanamiyorum artik bian once olsun istiuorum :) nasil bi cesaret geldiyse artik :) acele mi ediyorum dersin dinlenmeye ihtica var midir oranin suan kanama durdu ama hafiften sizlama var
ben netten araştırdımm z.yagı spermlerii öldürüyorr canım ayrıcaa tükürükkk kayganlaştırıclarr bazıları sabun felan bunlar öldüğrüyorr kii orkidenın once yenmekk olsun amacıı zatenn cok kullanmayacakk ıhtıyacı kalmayacakk kii sankı ömürr boyu zeytınyagımı kullanacakk:) bu arada gunaydın bebegmmm mck .:)
evet yavrularım zaten ufacıkklarr yumurta tuz tansıysee spermlerın boyutunu dusunemıyorum:)bende onu diyorum bebeğim =) hamilelik düşündüğünde bebek denemelerinde yani yağ sürmesin yazdım o yüzden, jelde sürmesinler, sonra spermlerin ayağı kayar tırmanamazlar =)
evet yavrularım zaten ufacıkklarr yumurta tuz tansıysee spermlerın boyutunu dusunemıyorum:)
Bak tatlm bol yag surdnmuydu pnsi tut ikin it karambole o biliyo gidecgi yeri smdi bende bulmm ama ikinnca o gidio
bu arada günaydın tatlım =) yumurta tuz tanesi kadar mıymış =)) sen videolarını ziledin mi benim sayfaya koymuştum çok etkileyici süper birşey.
evet arkadaşlar günlerdir deneme yapıcam diye beklemedeydim ve o gün geldi çattı dün gece bizim deneme günümüzdü ve ben ilkez üst pozisyonda ucundan fazlasını alabildim tek yaptıgım buydu yani başarısız bir gecemiydi desem aslında değildi yine bana birşeyler kattıgını düşünüyorum yani kahrolmadım olmadıgı için sadece inanılmaz yoruldugum için ve panikleyip vucudumun kas kastı kesilmesi yüzünden bıraktık eşiminde dizi rahatsızdı zaten yani bırakmaya herşey sebep oldu diyebilirim..
sizlere bende yendim başardım demeyi çok isterdim ama olmadı benim şimdi gerçekten sizlerw sormam gereken birşeylerim oldu üst pozisyonda ilkez deliği buldum bugüne akdar hiç yapamıyordum ama oldu ve ben elimle tuttum bırakmadım penisi oturmaya başladım çok panikledim sakinleşmeye çalıştım ve ben pnsi elimle bırakınca kayıyordu birdaha tuttum birdaha kaydı çok kez yaşadım ve elim uyuştu artık hep tutmam gerekiyordu yani neyapacağımı bilemedim ilkez girmişti ucu ama pns fazla sertmi değildi neydi elimle bırakınca gidiyordu deliği bulduğuma seviniyorum ama gerisi gelmedi nasıl getiricem bilmiyorum
bu arada birşey daha sonra alt pozisyona geçtim en rahat olduğum pozisyon yine aldım ucu girdi hatta fazlası girdi pnisin ucuda ucundan fazlasıda içerdeydi ama o dar olan yerde takıldık okadar çok tükenmiştimki regl zamanı gibi halen kasıklarım ağrıyor düşününki nasıl zorladım kendimi ıkınacak dermanım kalmadıve panikledim o takılan yerde acıya dönüşti haliyle yani ben neyapıcam şimdi ben şunuda belirtmek istiyorum ben penisten korkmuyorum deneme yapmaktan hiç korkmuyorum o an gözüm kararıyo ama nezamanki o dar yere geldi takıldı penis orda panikliyorum ıkın ıkın geberiyorum her yanıma sancılar giriyor pes ediyorum bu konuda biri bana akıl versin(