Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen nasıl yendin alttamıydın ve ne hisettin hangi pozisyondan yenmiştin..

ben alttaydım.bacaklarımı ayırıp çatala oturur pozisyonunu aldım.öyle rahim genişlermiş..o şekilde yendim bebek yağı sürüp tabi.eskiden hep yanlışdenediğimizden olmuyomuş.yani ayakları düz uzatırdım.ondada rahim darlaşırmışş yanlış pozisyonmuş yani.baskı hissettim ve hafif yanma.ucu girdikten sonra mesela durdu eşim 1-2 dk ..sonra tekrar ben nefes al ver devam ettii..o şekilde başarabildim.

Sendemi vajilykn hamle kaldn

evet yani karışık.ucu girdiğinde eşim boşaldı çocuk istediğimiz için..2.5 yaşında bir oğlum var şuan bile uyanık.ve babamız birazdan gelecek.oğlumun sayesinde ve eşimin işinin saat kavramından dolayı çok sık yapamıyoruz..dahada alışmak istiyorum ilişkiye giriyoruz ama halen ilk girişte kasıyorum...ve farklı pozisyonda yapamıyorum

Ewet o halkdan ikin ve kasmamya cals bak bende kasyorm ama demkki sen daha cok kasyrsn cunnku bnm cnm acmyo sadece birazni almyrum

üstteyken kasmamam gerekir aslında sen bacağını kaldır demişsin ya bak onu yeni duydum birde öyle deneriz :))

Ya ilk girste tutp bn yapiym snra ona birakiyom hersey deneyrk ve zamnla olck norml dogmmu yaptn

hiç sorma canım bi de beceremediğim şey yoktur herkes öyle bilir eğer bunu bilseler gülerler yahu denemediğimiz yöntem kalmadı
kesinlikle aynı şekilde ve bana sen acıya dayanıklısındır bunuda kolay yaparsın derlerdi evllilik öncesi nerde bu bambaşka bişiymiş regl sancısına dayanmak gibi bişiy değil yani çok başka

canım peki hiçmi biyere takılmadı yahu benim niye takılıyo bende öyle durdum ama girdi sonra biyerde takıldı dahada gitmedi gitmeyince kastım ve acı hisettim ve pesde etmedim çok denedim tükendikçe dahada acıdı diyebilirim.

kesinlikle aynı şekilde ve bana sen acıya dayanıklısındır bunuda kolay yaparsın derlerdi evllilik öncesi nerde bu bambaşka bişiymiş regl sancısına dayanmak gibi bişiy değil yani çok başka

cnm bnm reglim çok ağır olur resmen sürünürüm aslında bence bu hiç bişeydir relglimin yanında ama o kadar fobi haline geldi ki zaman uzadıkça hemen girecek orası parçalanacak sanki amannn halimizee bak yaa 31:

Son düzenleme:

kesinlikle öyledir ama aynen katılıyorum sanki o takılan yerden sonrası yok yani sanki zorlasa eşim hi zorluyor acı çekiyorum kasıyorum cünkü paramparça olcakmışım hissi var o hissi yenemiyorum geçemiyorum orayı ucunu dahi alamayanlar bize kızıyordur eminim biz onuda alamıyoruz diyorlardır ama valla bi anlamı yok yarıda takılıyor işte daha çok acı daha çok endişe tükenmişlik oluyo ve koca bir yorgunluk eklemlerim ağrıyor deli gibi..

Olmuyorrrr olmadii istee bir duvar var hep olmuyoo

canım ne ara denedin buakdar kısa sürede olmazki benim denemeler 3 saati buluyor anca öyle yarısını alıyorum işte yoksa böyle az zamanla olcak iş değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…