Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kesinlikle öyledir ama aynen katılıyorum sanki o takılan yerden sonrası yok yani sanki zorlasa eşim hi zorluyor acı çekiyorum kasıyorum cünkü paramparça olcakmışım hissi var o hissi yenemiyorum geçemiyorum orayı ucunu dahi alamayanlar bize kızıyordur eminim biz onuda alamıyoruz diyorlardır ama valla bi anlamı yok yarıda takılıyor işte daha çok acı daha çok endişe tükenmişlik oluyo ve koca bir yorgunluk eklemlerim ağrıyor deli gibi..

canım ne ara denedin buakdar kısa sürede olmazki benim denemeler 3 saati buluyor anca öyle yarısını alıyorum işte yoksa böyle az zamanla olcak iş değil..

aynen canım bir başlıyoruz iş başı gibi :)) saatler sürüor hehe

takılmasada gitse artık yuvasına yaa çocuk isterem benn

Sakin ol bi tanm nerde takldn anlt hadi

Yarim zeytinyagi bitirsim neredeyse . Olmadi olmafi iste deliricem aglamaktan gozlerim sisti halbuki ne kadar cok guvenmistim olacagina nefret ediyorum kendimden yaa resmen disardan bakan beni bisey sanir isinde gucunde herseyi becerebilen ama gel gorki esime kadinlik bile yapamiyorum........ parmagimi parmagin ilk cizgisinden cok az daha ileri goturebildim ama dogru yermi orasi bilemiyorum gormeden yaptim ve tam aciyan yere kadar esimlede geldim ama tam kapisinda biraktim saniyorum cunki duvar gibi bisi var anlayamiyorum ikindimda ama en sonunda esimde tamam yarin deneriz dedi cok uzgunum yaaa offff

Canm iste yonde sorn var ilk denemede bndede oyke oldu yandi acidi ben yatgn ucndaykn ama yonu bulnca koly eger alttasanz yatk ucnda belinze yastk koyun popoya dogru belki daha koky olr

oho ne yastık kaldı ne yorgan :KK15::KK15::) ben bilemiyorum galiba bu işi ya bana göre değil hehe :KK36::KK36:

inan altta deniyorum birde ucundan fazlası giriyor öylece bekliyoruz yani korkuyorum böyle hamiş kalıcam diye ödüm patlıyo bende çocuk istiyorum ama bu işi yenmek de istiyorum..

Yarim zeytinyagi bitirsim neredeyse . Olmadi olmafi iste deliricem aglamaktan gozlerim sisti halbuki ne kadar cok guvenmistim olacagina nefret ediyorum kendimden yaa resmen disardan bakan beni bisey sanir isinde gucunde herseyi becerebilen ama gel gorki esime kadinlik bile yapamiyorum........ parmagimi parmagin ilk cizgisinden cok az daha ileri goturebildim ama dogru yermi orasi bilemiyorum gormeden yaptim ve tam aciyan yere kadar esimlede geldim ama tam kapisinda biraktim saniyorum cunki duvar gibi bisi var anlayamiyorum ikindimda ama en sonunda esimde tamam yarin deneriz dedi cok uzgunum yaaa offff

Dur uzlme hemn bi ince apart yap sok hem hemn girck hem yonu cozcez ne dersn aksamda denrsn

kesinlikle aynı şekilde ve bana sen acıya dayanıklısındır bunuda kolay yaparsın derlerdi evllilik öncesi nerde bu bambaşka bişiymiş regl sancısına dayanmak gibi bişiy değil yani çok başka:KK50:

canım peki hiçmi biyere takılmadı yahu benim niye takılıyo bende öyle durdum ama girdi sonra biyerde takıldı dahada gitmedi gitmeyince kastım ve acı hisettim ve pesde etmedim çok denedim tükendikçe dahada acıdı diyebilirim.

hayır takılma olmadı sadece ben yatağın üst tarafına doğur bayağı ilerlemişim kendimi geri çekmekten :)

inan altta deniyorum birde ucundan fazlası giriyor öylece bekliyoruz yani korkuyorum böyle hamiş kalıcam diye ödüm patlıyo bende çocuk istiyorum ama bu işi yenmek de istiyorum..

yaa benim eşim bekleyemiyor ya hemen yoruluyo :KK55::KK55:

bizönceden birde yanlış yere zorluyomuşuz.doğru pozisyon ve doğru yere olursa çok çabuk oluyo.biz karar verdiğimzde herşeyi bu sfeer doğru uyguladık ve ben5-10 dk içinde ilk defa yapmıştım

hayır takılma olmadı sadece ben yatağın üst tarafına doğur bayağı ilerlemişim kendimi geri çekmekten :)

ay o hepimizde oluyorrr :)))) bi bakıyorum iki büklüm olmuşum eşim hep kendine doğru çekiyor ben kaçıyorum gece gece güldüm ya ne alemiz valla acıncak halimize gülüyoruz:KK1:

yaa benim eşim bekleyemiyor ya hemen yoruluyo :KK55::KK55:

aman canım hepsi öyle ama napım ben eşimin çok kafasını yiyorum oda dayanıyo azıcık

X