- 2 Mart 2010
- 893
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.681
zerr sen nasılsın ne durumdasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zerr sen nasılsın ne durumdasın canım
hoşbulduk bana cevap yazdığınız için teşekkür ederim arkadaşlar.psikologa 3.gidişim vajinismus tedavisene 3.görüşmede başladık.diğer 2 seansta evlilik problemlerimiz üzerine konuştuk.eşim cinsellik hakkında zaten benimle bile konuşmaya çekinen muhafazakar biri.doktora gitmeye zaten çok zor ikna ettim.doktorum bayan daha öncede bahsettiğim gibi bazı egzersizler verdi.bunlardan biri ''kurban'' bilmiyorum sizden istendi mi?her ikimizde bunu yaptıktan sonra olumlu olumsuz şeyleri yazmamızı istedi.eşim ben kesinlikle böyle bişey yapamam dedi.o zaman şaka ile karışık videoya çekin dedi psikolog.neyse çıktık odadan eşim birdaha gelmek istemediğini kaldıramadığını psikojisinin bozulduğunu söyledi.be napayım arkadaşlar benim psikolojim hepten bozuk zaten neyapacağımı şaşırdım kaldım.artık bende anne olmak istiyorum.
kurban venüscüm şöyleymiş.sırayla önce ben yatıcakmışım eşim istediğini yapacakmış ve ne yaparsa hiç sesimi çıkarmıycakmışım hoşuma gitsede gitmesede.sonra aynı şekilde eşim.daha sonra ikimizde hoşumuza gidenleri ve gitmeyenleri yazacakmışız.bu kadar mahremimi birine açmak benim içinde çok zor.gidip gitmeme konusunda kararsızım.eşim şimdiden vazgeçti zaten.
ben ilk defa kurban diye bir egzersiz duyuyorum tam olarak nedir anlayamadım..psikoloğunu iyice araştırdınmı ? en başta güçlü olman gerekiyor bütün bu olumsuzlukların seni etkilemesine izin verme doktoruna gerekirse yalnız başına git ve anlat bu durumu bakalım sana nasıl bir öneride bulunacak...benim doktorum bizi en ufak bir şekilde rahatsız edecek bir şey söylemedi hatta sürekli şakalaşarak geçiyordu seanslar çünkü eşimi köşeye sıkıştırıyorduk sorguluyorduk bazen ama tedirginlik yoktu çünkü bizim iyiliğimiz için yapılan şeylerdi bunlar biz koşa koşa gidiyorduk doktora...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr slm yazmıcam dedim valla dayanamadım
çünkü ben
yani umutsuz vaka başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi:
bugün serçe,işaret ve orta parmak denedim ve oldu nasıl oldu bilmiyorum
çok mutluyum ve gerçekten hiç zor degilmiş başta heyecandan olmayacak gibi geliyor ama zorladıkçada oluyor hatta ben fazla zorlamadım bile
nasıl oldu bilmiyorum
kızlar acıyor mu dedim siz yok dedikçe inanmamıştım
gerçekten ACIMIYORMUŞ
YARIN TKR DENİCEM ÇOK MUTLUYUM KIZLAR VALLA OLUYO Bİ DENEYİN
canım benım uzulme burda ıstern beraberce cozmeyı deneyebılrız ..bak burdakı ehrkez sne ghıbıydı ama basardık herkez burda bırbrırıne destek oluyor ..bence uzulme gel burda deneyelım..bu arada esıne kzıma benım esımd eols aaynı seyı yapardı emınım cunku erkekelrın hosuna gıtmeyen seyler....uzulme esınede kızma burda beraberce h:1hug:alldedıcezama doktor eşle gelmen gerekiyor diyor.hatta gelmek istemediğini söylediğimde eşinin telefonunu bana ver ben ikna edeyim dedi.ya ben çaresiz olduğum için herşeyi yapmaya hazırım ama eşim kaçıyor doktor onsuz olmaz diyor.ikiarada kaldım anlayacağınız
ama doktor eşle gelmen gerekiyor diyor.hatta gelmek istemediğini söylediğimde eşinin telefonunu bana ver ben ikna edeyim dedi.ya ben çaresiz olduğum için herşeyi yapmaya hazırım ama eşim kaçıyor doktor onsuz olmaz diyor.ikiarada kaldım anlayacağınız
gelmezmı canım geldı tabı coksagol..zaten cvp yazmıstım sana cok sey ogrendım sayende hemen basladım:1hug:bahar sana dün özel mesaj gönderdim dietle ilgili geldi mi onlar?=
gelmezmı canım geldı tabı coksagol..zaten cvp yazmıstım sana cok sey ogrendım sayende hemen basladım:1hug:
kurban venüscüm şöyleymiş.sırayla önce ben yatıcakmışım eşim istediğini yapacakmış ve ne yaparsa hiç sesimi çıkarmıycakmışım hoşuma gitsede gitmesede.sonra aynı şekilde eşim.daha sonra ikimizde hoşumuza gidenleri ve gitmeyenleri yazacakmışız.bu kadar mahremimi birine açmak benim içinde çok zor.gidip gitmeme konusunda kararsızım.eşim şimdiden vazgeçti zaten.
Ne yapmam lazımnerden başlamam lazım arkadaşlar parmak egzersizlerimiyapmalıyım?