Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zaten sen egzersizlere devam ettikçe kendi kendine aşacaksin bu durumu merak etme. şimdi hazır psikolog sana bişiler söylerken bizim burdan ayrıca şöyle yap dememiz uygun olmaz.
egzersizler nasil gidio?

hoşgeldin canm,hiç umutsuz olma bence,tam yerine geldin,,,buradaki herkes sana yardımcı olacaktır,,,hem buradakilerin deneyimlerinden yararlanırsın,hemde dr yardımı alırsın,,,inşlh en kısa sürede sen de bu sorundan kurtulursun,,,cesaretini topla , sormak istediğin soruları da bizlere sorabilirsin,,,

canım ben klasik mumla yapıyordum hani beyaz olanlarla.sonra onu kalınlaştırmak için bikaç kat kağıt havlu sarıp streçledim.ondan sonra daha kalın mum denemek istedim ama bulamadım ben de ikinci bir beyaz mumu diğerinin etrafına erittim ve bayaz mumu kalınlaştırdım sonra yine kağıt havlu streç film nerdeyse p..s kalınlığına geldi zaten bu yaptığım mumla deneme yapınca iyice umutlandım ve böylece yendim.sen de bu şekilde yapabilirsin eğer kalın mum bulamazsan.

aysecımmm canım bebgının cınsıyetını bıız soylemeyı sakın unutma saglıkla al kucagına ıhsalhh ....dr hanıgı dogumu daha uygun gorurse onu yaparsın saglıgın neyı gosterırse

aysecımmm canım bebgının cınsıyetını bıız soylemeyı sakın unutma saglıkla al kucagına ıhsalhh ....dr hanıgı dogumu daha uygun gorurse onu yaparsın saglıgın neyı gosterırse

tabiki canım eğer bebiş kendini gösterirse ilk iş size yazmak olacak zaten. hem evet dediğin gibi hangi doğum uygunsa onu yapacam. seninde inş. iyi haberlerini alırız canım en çok istediğim şeyde buuuu....

ben 2,5 yıllık evliyim ama hala eşimle birlikte olamadım.kendimden nefret ediyorum.napıcamı bilemiyorum

füsuncum kendinden nefret edecek bişey yok böyle düşünme .bunu yapamayan sadece sen değilsin bak hepimiz aynı yoldan geçtik. bu derdi bize rabbim verdi ve o devası olmayan derdi vermez. sen yeterki iste ümitsiz olma. bak ben okadar ümitsizdimki bahar iyi bilir. ama hiç bi zaman isyan etmedim. sağolsunlar burdaki arkadaşla beni olacağına inandırdılar ve olduda. iyi haberlerini bekliyoruz hadi sakın erteleme..

kızlarrr,

dılator arayan arkadaslar vardı , bulabıldınız mı bulabıldıysenız nerden buldunuz , bı yazabılır msnız ? Bır arkadasımda bulamıyor nerden alacagımızı bılemıyoruz

balım çok az bi yolun kaldı benden daha çok egzersiz yaptın bu dahada kolay olacağı anlamına geliyor sakın denemeye başlarken olurmu olmazmı düşünme ben buna hazırım de öyle başla zaten kendini nasıl kontrol edeceğini biliyorsun bu hafta sonu olur bu iş gibime geliyor kendini rahat bırak dualarımız seninle merak etme...

canım aramıza hoşgeldin... psikolog eşini rahatsız edecek ne söyledi ? bende psikolog ve burası sayesinde yendim ama psikoloğun bu konuda ne seni nede eşini rahatsız edici birşey söylememesi gerekiyor...psikolog ilk seansta cinsel öykünüzü ayrı ayrı dinledimi ? deneme bizede yasaktı ama bu bizim için daha iyi oldu kendimi daha rahat hissettim ilk başlarda eşin olmasada psikoloğa gidebilirsin 1 kere iş dolayısıyla eşim gelmedi seansa ama buna dr karar veriyor bazı aşamalarda özellikle eş parmağına geçtiğinde eşininde yanında olması gerekiyor..soracağın bişey olursa hiç çekinme canım bizler buradayız...

İnşallah olacak canım bekliyorum sabırsızlıklakaydirigubbakcemile3 dün doktorumla konuştum sonunda yurtdışındaymış yeni gelmiş çok iyi ilerlemişsin dedi hepsini alman mühim değil şu aşamada önemli olan rahat alman kaslarını rahatlatmış olman dedi.Oda senin başardığın pozisyonu önerdi ters otur dedi ya yapıyorum ama sonuna kadar olmuyor işte elimi çekince yamuluyor bilmiyorum:uhm: pazartesi jin.randevu aldım gideceğim şu acı için.Tabi bu arada kızlık zarı durumunuda öğrenmiş olacağımaklinialirimsmile doktorum çoktan o kısmı geçmişsindir kalmamıştır diyo inşallah öyledir ne biliyim hala duruyor derse psikolojim bozulur gibi geliyo amaaan neyse buraya kadar geldim ya oda yeter değilmi.Arkadaşlar egzerszilere sakın ara vermeyin bu çok önemli herkese hayırlı CUMAlar olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin bize güç kuvvet versin inşallah:Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr slm yazmıcam dedim valla dayanamadım
çünkü ben
yani umutsuz vaka başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :lepi:
bugün serçe,işaret ve orta parmak denedim ve oldu nasıl oldu bilmiyorum
çok mutluyum ve gerçekten hiç zor degilmiş başta heyecandan olmayacak gibi geliyor ama zorladıkçada oluyor hatta ben fazla zorlamadım bile
nasıl oldu bilmiyorum
kızlar acıyor mu dedim siz yok dedikçe inanmamıştım
gerçekten ACIMIYORMUŞ
YARIN TKR DENıCEM ÇOK MUTLUYUM KIZLAR VALLA OLUYO Bı DENEYıN

tebrikler işte bu kadar basit :teytey:

p..s denedinmi ? deneme parmaklarla biraz daha alış

kızlar bu sayfa niye boş kaçgündür nerde egzersiz yapanlar.

bakın ne kadar kolay korkmayın, helpless nasıl başardı. duydunuzmu oda kolay olduğunu söylüyor.

evet hepsini almandan çok rahat olman önemli bak yamulduğu anda eşin tutsun muhtemelen sertlik gidiyordur ondan yamuluyordur sen sakın p...s bakma birde eşin tutunca anlamıyorsunya ne kadar girdiğini dahada rahat oluyorsun bence hiç kızlığı karıştırma sen farkında olmadan bilinç altına yanlış sinyal gidebilir ve sen rahat olmayabilirsin mesela ben bi arkadaş yazmıştı burda başardıktan sonra kırmızı olayını normalde artık alıştım ama o anda birden aklıma geldi ya kırmızı olursa şimdi giderse falan filan belki sende böyle bişey olmaz ama yinede sen temkinli ol balımmm...

canım benim aman nazar değmesin bak gördünmü hiç bişey olmadı ne acı ne birşey...çok sevindimmmm...biz ne dersek diyelim ne yazarsak yazalım kızlar siz kendiniz o anda onu yapınca ancak bizi anlayabiliyorsunuz :roflol:bende aynı şeyleri hissettim hep arkadaşlar çok kolay ne kadar basitmiş diyeceksiniz bittiğinde derdi tabi tabi sen yaptınya ondan öyle kolay geliyor sana derdim inanın gerçek bunlar acı macı yok rahat olun bakın nasıl ilerliyorsunuz...hadi kızlar biraz cesaret başlayınca gerisi geliyor... egzersizlerine devam et iyice bir alış sen üstteyken p...s alabileceğin açıda aç bacaklarını ve parmaklarını o şekilde sokabiliyorsan hareket ettirebiliyorsan ve rahatsan ben p....s için hazırım diyebilirsin....

tebrik ederim Helpless işin en önemli kısımlarını halletmişssin gerisi cok kolay olucak bak görüceksin ara vermeden devam et canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…