Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burda bi arkadas zeytinyaginin erkegin spermlerini oldurdugunu yazmisti biraz korktum :KK43:( evet gunduz kendimi sartlandiriyorum bugun olcak diye aksam, olunca da tembellik yapiyorum

Belit diye biri demi o sacmaliyo ona aldiris etme amaci neyse sacma sapan seyler soyluyo hem alisn kadr yag kullancn sonra gerek kalmycak ama bak iyce vajnayi yagla pnse prezrwtf gecrince cok koly olyo onda yag sur otur ustne ilk sokarken ikin sok otur cok basit hadi

Cnm zatn.bn annym.bir buck yasnda bi oglm.var hic iliski yasamdn.hamle kaldm.ve hala yasamdm.iliski en.iyisi kulak.copu.ile bi deneym.ins yapablrmmm

Bak canm ben anne deglm ve esm cok nlays gosterdi ve cok cock istydu sirf oyuzden basardm bunu bak kulk copune kagt havluyu sar ve strecle 4 tane aparat yap biri serce biri orta parmk kalnliginde biri pns kadr olsn biride ondan braz kuck ve orezrwatf gecr yaga batr yaga bebeyagi dok hemen griyo lutfn dene ve yap bitsn bu cile artk mutlu ol kafan rahat olsn

Bak canm ben anne deglm ve esm cok nlays gosterdi ve cok cock istydu sirf oyuzden basardm bunu bak kulk copune kagt havluyu sar ve strecle 4 tane aparat yap biri serce biri orta parmk kalnliginde biri pns kadr olsn biride ondan braz kuck ve orezrwatf gecr yaga batr yaga bebeyagi dok hemen griyo lutfn dene ve yap bitsn bu cile artk mutlu ol kafan rahat olsn

bende çok korkuyorum egzersiz yapmaktan egzersiz yaparken o bölgeyi uyuşturuyormusunuz emla kremi duydum kullanan varmı

bende çok korkuyorum egzersiz yapmaktan egzersiz yaparken o bölgeyi uyuşturuyormusunuz emla kremi duydum kullanan varmı

Ben ilk aldm am hic faydasi olmadi bak otr incele parmaktan aparat daha kolay geldi baa hani prezrwatf gecryn ya hmn griyi ama ilk parmk yaptm yonu falan bulmak icn cok kolay hadi bi cesarte gel canm

Bune yaaaaa,arkadaşlara yardım olsun diye uzunca hikayemi anlattım,süre dolmuş yayınlamadı yaaa.ne biçim iş yaaaaa.süre neymiş yaaaa.hayret bişey valla.çok sinirliyim çook.

Arkadaşlar bn daha önce de yazmıştım bn de bunu yendim fakat doktor yardımıyla ve nekdr kolay olduunu anlatamam. Bn banyoda bile vajinama dokunamıyordum normalde bir doktor zorla parmağını sokmaya kalktı bnm iice moralim bozuldu. 1 yıl hiçyapamadık. Meğer bnm kızlık zarım kalınmış. Bir doktora gittim ilk seansta küçük bir ameliyat yaptı uyutarak 2. Seansta 10 dk da sorunumun hallolduunu gördüm ister inann ister inanmayın hem fiziksel hm psikoljik 10 dk da atlattm. Gerçektn hiç kndinizi üzmeyn sadece cinsel terapistler ve yasadece kdn dğm yardımcı olmuyo. Gidin evde parmak sokun dien doktorlardan nefret ediorum. Doktorumun adı mustafa alihanoğlu izmir de . Çook ii bi doktor ağlayarak gittim hep mutlu ayrıldım siz de parmak sokacam die uğraşmayın ha parmaktan korkmuyorsanz o ayrı tabi

X