- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.261
ya dha 50 dolmadımı bu nasıl iş
Hayir daha 19 )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya dha 50 dolmadımı bu nasıl iş
ne durumdasın egzersiz yapıomusun
sen yeneli baya olmustu daha ikinci denemeyi yapmadınızmı
Mrb arkadaslar ben kendime bir gun koydum haftaya cuma gecesi bir bucuk yili askin zaman sonra ilk kez deniycem rabbim insallah yuzumu kara cikarmaz ama cooook korkuyorum
Egsersiz yaptinmi Canim neden korkuon korkma dua et insallah yenersin yeneriz herkes herkes Icin dua etsin Biz anlariz birnirimizden
Hayir canim yaa egzersiz yapamiyorum ben es denemesi sanki daha kolay geliyor egzersiz beni daha kotu etkileyebilir ... yaklasik 1 haftadir uyeyim bu siteye sizlerden cesaret aliyorum iste ve tabiki kkaderimden cok motive etti beni sagolsun. O yuzden esimle bir tatil duzenledik bu cuma gunu adalarda bir otel rezervi yaptik kendimi hazirlicam yapicagima inandiricam sanki yeni evlenicek ve balayina gidecekmisim gibi dusunucem biliyorum cok fantastik ama denemedigim yol kalmadi
Ben 2 sene 4 aylik evliyim ve henuz hicbir yol katedemedim malesef.. cok dua ediyorum hepimiz icin ediyorum cunku bu derdi ceken anliyor cekmeyen hadi caniiiiim diyor.
Insallah olur cok dua et Canim Benim peki nezamandan berli evlisiniz sendemi acir diye korkuon
Ben 2 sene 4 aylik evliyim ve henuz hicbir yol katedemedim malesef.. cok dua ediyorum hepimiz icin ediyorum cunku bu derdi ceken anliyor cekmeyen hadi caniiiiim diyor.
Merhaba arkadaşlar hamilelikle ilgili soru sorucam bu kez.eşim altta ben üstteyken hamile kalabilir miyim?
Vakit buldukca egzersiz yapiyorum ama ben artik es denemesi yapmak istiyorum
Bnde umutsuzm hala yapamadm kmse bana yardmci olmuyor yazdklarma cvp bile gelmio
Hayr yapamiyormmm