Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhaba
vajinismus problemini 4 ay yaşadım kesinlikle olmayacağını hatta fiziksel bir problem olduğuna kendimi inandırmıştım bunun için kadın doğum doktoruna da başvurdum kızlık zarını alma operasyonunu önerdi kendi kendimize halletmeye çalışırsak çok kan gelebileceğini ve hastaneye kadar işin uzayabileceğini söyledi iyice korkmuştum ve muayene esnasında canım inanılmaz yanmıştı iyice umutsuzluğa kapılmıştım ama çok şükür yendim kegel egzersizi parmak egzersizi hepsini denedim parmak egzersizlerinde çok zorlandım artık bu konuyla ilgili uzmanlara başvurmaya karar vermiştim eşim sabredelim zamanla olur diyordu ve aklıma yıllar önce başka bir nedenle girdiğim bir site geldi biofrekans yöntemiyle telkin cdleri hazırlıyorlar ve kargoyla gönderiyorlardı fiyatı 60 lira doktora yüksek meblağlar vermeden önce hiç umudum olmadan bu yöntemi denemeye karar verdim ama dediğim gibi hiç ama hiç olumlu bir sonuç beklemiyordum cdyi dinledim kegel ve parmak egzersizlerinide yaptığım için telkin yöntemi tedavi için öngörülen süreden çok daha kısa sürede sonuç verdi(1 hafta kadar bir sürede). ilk başta zeytinyağını kullandım çok şükür oldu sonra zeytinyağsız denemeler yaptık hepsi olumlu sonuç verdi ben ki değil ilkişkiye girmek yaklaştırmıyordum bile ama Allah a çok şükür kurtuldum site adı veremiyorum reklam olmaması açısından ama biofrekans yöntemi diye yazarsanız bulursunuz büyük ihtimalle sitenin tam adını ve başka merak ettiğniz soru varsa özelden cevaplamaya hazırım dualarım sizlerle inşallah bu dertten muzdarip herkes bu sorunu en kısa sürede çözer

bu arada amacım kesinlikle reklam değil zaten bu yöntemin sadece bir vesile olduğunu Allah ın izniyle olduğuna kesinlikle inanıyorum ama vajinismus sürecinde o kadar çok araştırma yaptım ve yöntem aradım ki benimle aynı durumda olan birçok arkadaşın olduğunuda biliyorum o yüzden belki bir faydası olur umuduyla yazıyorum

Kkaderim kusura bakma biraz önce yalniz yazmiştim dün bi arkadaş zeytinyagi erkegin spermlerini òlduruyor dedi ve enfeksyon yapiyo dedi senin bilgin varmi birde vajinusmusu yenen arkadaşlar her ilişkide zeytinyagi yada jel kullaniyormusunuz

canım korkma zaten içerde neler oluyor aynayla baksanda göremezsin =))) gizli bir dünya orası.
ayrıca sen pns tende daha kalın birşeyin oraya girebileceğini ne kadar esnek yapıda olduğunu hem kendine hemde diğer kızlara göstermiş oldun. sen aslında 2 katı gelin oldun =) hiç korkma bir sonraki denemede de kan gelirse yine korkma olur mu, senin canın yanmadığı sürece herşey normaldir, mesela benim ikinci denemede kan geldi, normal zar yapısına sahiptim oysaki, bende dedim ki demek ki ilkte hani kuru olarak deneme yapmıştım ve aniden itince kanama olmuştu girmedi bile yani, işte 3 gün ara ara azıcı geldi, bende demek ki dedim ilkte vayina dokusu zedelenmiş birden itince, şimdi anlıyorum tabi, o zamanlar hiçbirşey bilmediğim için zardan geldi sandım.sende korkma ikincide yağ sürdüğümde benim hiç acımamıştı ve ilk giriş o zaman oldu ve muhtemelen ikincide zar kanaması oldu, azıcıktı.zarı kalın ve damarlı olanların mesela birkaç deneme de kan gelebilir her defasında bunlar hep normal şeyler kafana takma.

Aynayla baktim valla dayanamadim yine :) saat yonunde 6 da yirtik var kizlik hala duruyo sadece yurtik var ikiye ayrilmis gibi deri.. Kanamam da tamamen durdu esim gelince iliski denesem mi ki dayanamiyorum artik bian once olsun istiuorum :) nasil bi cesaret geldiyse artik :) acele mi ediyorum dersin dinlenmeye ihtica var midir oranin suan kanama durdu ama hafiften sizlama var

arladaşşlarr tam deneme yaparken depremm olduu çokk korktum o halde öleceğim diyee içim titiriyo antalyadayım bu aradaaa :KK43:(

merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...

mrb hangi siteye yönlendirilip 1 haftada çözdün şekercim çok merak ettim doğrusu ....

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: Allah Allahhh ne mutlu oldum yaa bu yazıyı görünce şu listeyi bi yaptık hergün mutlaka bi yıl başı gelini çıkıyo maşallah kızlar ay inş. bizde yeneriz bizim içinde dua edin az kaldı büyük güne bizde yenmiş oluruz inş. çok mutlu oldum tebriklerrrr:KK9:

cecem seni tanıdıgım kadarıyla baya olms ewleneli neden hala yenemedin bu vajiyi

tam ikinci eş denemesini yapacaktım ama malesef regl oldum ilk yaptığımızda üstelik boşaldı eşim belki hamile kalırım dedim o da olmadı yani gerçi hamile kalma ihtimalim düşüktü ama yine de belki olabilir demiştm reglden sonra inşallah bu cesaretim emeklerim boşa gitmez

tam ikinci eş denemesini yapacaktım ama malesef regl oldum ilk yaptığımızda üstelik boşaldı eşim belki hamile kalırım dedim o da olmadı yani gerçi hamile kalma ihtimalim düşüktü ama yine de belki olabilir demiştm reglden sonra inşallah bu cesaretim emeklerim boşa gitmez

sen yeneli baya olmustu daha ikinci denemeyi yapmadınızmı

X