- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.221
Slm kizlar cok mutluyum bugun o kabusu bititdim artik bitti bir bucuk senem gitti ama bitti bitti bitti
arkadaşlar 1.sini kayganlaştırıcı kolaylaştırıyor.2.si ise pozisyon.biz yıllarca yanlış şekilde denemişiz.eşimde tecrübeli değildi..çatal pozisyonu.ve sakın ayakları düz uzatmayın çünkü rahim o şekilde darlaşıyo ve bu işi daha da zorlaştırıyo.biz yıllardır yanlış denemişiz.bacaklar ayrılıp , bacaklarınızı bükün anlatabldimmi bilmiyorum.
İns canm ama bunn icin cabala
Allah Allahhh ne mutlu oldum yaa bu yazıyı görünce şu listeyi bi yaptık hergün mutlaka bi yıl başı gelini çıkıyo maşallah kızlar ay inş. bizde yeneriz bizim içinde dua edin az kaldı büyük güne bizde yenmiş oluruz inş. çok mutlu oldum tebriklerrrr
Arkadaslar dun aksam burda karar verdim bu aksam olacak bitecek diye. Cunku gerekli egzersizleri cok rahat yapabiliyodum sadece p.si iceri alamiyodum. Aksam bi dus aldim rahatladim sakinlestirici ictim ve iliskiden once biraz egzersiz calisip alistirma yapmak istedim. Kucuk dilatorle basladim emla ve bepantholu karistirarak hem vajina icine hem dilatore surdum ve egzersize basladim en buyuk dilatore kadar geldim emla iyice uyusturdugu icin aci cekmiyodum hissetmiyodum bile. İliskiye hazirdim artik ve en son yapay penis vermisti doktor en son bi kerede bunu sokup cikarayim dedim( daha oncede sokmustum bunu canim yanmisti bidaha sokamam diyodum) soktum ve o kadar rahat girdiki hic hissetmedim bile emlayi bol kullandim sanirim iyice uyumus. Cunku daha once canim yanmisti bu sefer hissetmedim bile. 2 kere sonuna kadar soktum cikardim ve cok mutlu oldum bu canimi yakmadiysa iliskiye hazirim ben dedim son kez 1 kere daha soktum ve cikardigimda peniste kan gordum panige kapildim esim sakinlestirdi kizligin bozuldu askim rahatla isin zor kismini atlattin falan diye sakinlestirdi beni. Bi avuctan biraz daha az kan geldi bu normal mi bilmiyorum bide dun geceden beri hala az az kanamam var. Kizlar asil kafami karistiran mesele su doktorlar bana kizligin esnek bozulmaz normal dogum yaparsan o zaman bizulur anca demislerdi. Ve simdi bu kanama neyin nesi ben anlamadim esim kizlik diyor ama kafam karisik anlamiyorum cunku diletor ve parmsk egzersizi yapiyorum zaten kac haftadir dun geceye kadar hic kanamam olmamisti. Bu kan neyin nesi acaba kizlik mi yoksa icerde baska bi yere hasar mi verdim ???????
Ya bi tuhaf hissediuorum kendimi eger kizlik bozulduysa cok sevindim ama doktorlarda esnk demisti ona kafam takiliyo baska biyere mi hasar verdim acaba diye dusunuyorum
kizlik midir gercekten bendende bi avuc dolusu geldi bu kadar cok gelmez diye dusunmustum kizliktan ama senden de o kadar geldiyse kizliktir insallah. Kendi kizligimi kendim bozdum ya :) kani gorunce de korktum iliski de deneyemedik kendimi de o kadar hazirlamistim ki demekki iliskiye girmis olsak esim bozacakti. Ama ben yapay penisle bozmus oldum
Ya bi tuhaf hissediuorum kendimi eger kizlik bozulduysa cok sevindim ama doktorlarda esnk demisti ona kafam takiliyo baska biyere mi hasar verdim acaba diye dusunuyorum
Uyusturdugum icin aci hissetmedim rahat rahat sokup cikariyodum son kez bi daha sokayim iyice genislesin de iliskiye rahat girelim diye cunku yapay pe..sin kalinligindan daha kalin esimin pe..si bende yapayla genisletme dusncesi vardi rahatca giris cikis yaptim sonra kanama oldu kanama olunca iliski de deneyemedik korktum. Esim sakinlestirdi kizligin bozuldu falan dedi isin en zor kismini atlattin bikac gun dinlen sonra deneriz ne kadar rahat olacak goreceksin dedi ben oyle rahatladim biraz. Ama simdi hala az az kanama devam ediyo.aynayla bakmak istiyorum aslinda ne var ne yok orda diye :) ama korkuyorum nasil bi goruntuyle karsilacam bilmiuorum