-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.641
canım eşine söyle başka şeylere odaklansın başka şeyler düşünsün bu sayede biraz daha dayanabilir.devam etmemenizin sebebi sadece eşinin dayanamaması mı??kızlarben en son iki parmak denemesinden sonra pe....e geçtk ama yarıya kadar oluyor sonra eşim dayanamıyor ne yapmalıyız devamı gelmiyor
kızlarben en son iki parmak denemesinden sonra pe....e geçtk ama yarıya kadar oluyor sonra eşim dayanamıyor ne yapmalıyız devamı gelmiyor
evet ben çok rahatım hatta farketmiyorum bile olduğunu
slm kadriyecim,,,yarısına kadar alabiliyosan,nefes al ver derin derin,,,eşin p....sin tamamına jeli sürsün,pozisyonunuz nasıl,üstteysen kendin ittirr
Yarıya kadar almak da büyük başarı canım, yenmişsin sen hihoyyyt
Sanırım eşinde erken boşalma var yanlış anlamadıysam...
Zamanla ilişkiye alıştıkça geçecektir canım...
evet canım erken boşalma var onun için yarıda kalıyor gerçekten yendim mi şimdi ben inanamıyormbilmiyorumkismile
slm kadriyecim,,,yarısına kadar alabiliyosan,nefes al ver derin derin,,,eşin p....sin tamamına jeli sürsün,pozisyonunuz nasıl,üstteysen kendin ittirr
İlk denemelerde eşimin de öyle oldu canım...
Zamanla geçecektir inan bana...
Zaten cinsel hayatı olmayan erkekler de ilk evlendiği zaman erken boşalma sorunu yaşarmış öyle düşün. Sonuçta cinsel hayatınız yeni başlıyor...
Evet canım yendin, tebrik ederim. Her seferinde daha da fazla alıcaksın zaten bundan sonra...
slm canım yatağın ucnda yapıyoz hep bide senin dediğin gibi üstte yapıp ittireyim bakalım ne olcak
canım benım tebrık ederım zaten basramısn ..ne yap bılıyonmu gecıktırıcı prezarvatıfler var ..ondan alın ıse yarıycaktır en azından bır sureyerimsenibençok tşk ederim canım.sizlerin sayesinde başardım allah razı olsun
ıananmıoyurm tabı senı unuttrmuyum bwn hıc canım benım tebrık ederım ...evet bızdede oluyor zmanla gecıcek ohhh be eeeee super bır haber hihoyyytbaharcım mrb nasılsın bakalım... bu arada beni hatırladıysan en ümitsizllerdden birisiydim. ama şimdi bayağı ilerledim ve tamamını alabiliyorum. hemde hiç egzersiz yapmadım sadece ıkındım ve derin nefes aldım. şimdi ise geçen 8 ayıma acıyorum. yalnız yine acı ve yanma hissediyorum bu sizdede oluyomuydu.
ıananmıoyurm tabı senı unuttrmuyum bwn hıc canım benım tebrık ederım ...evet bızdede oluyor zmanla gecıcek ohhh be eeeee super bır haber hihoyyyt[
sağol canım benim darısı bütün arkadaşlarımın başına... bu arada salı günü bebişimin cinsiyetini öğrenecem büyük ihtimal. hem artık normal doğum yapmayı bile düşünüyorum hayırlısı bakalım. sende bi değişiklik varmı cnm...
baharcım mrb nasılsın bakalım... bu arada beni hatırladıysan en ümitsizllerdden birisiydim. ama şimdi bayağı ilerledim ve tamamını alabiliyorum. hemde hiç egzersiz yapmadım sadece ıkındım ve derin nefes aldım. şimdi ise geçen 8 ayıma acıyorum. yalnız yine acı ve yanma hissediyorum bu sizdede oluyomuydu.
ben 2,5 yıllık evliyim ama hala eşimle birlikte olamadım.kendimden nefret ediyorum.napıcamı bilemiyorum
canım ilk denememde benim de aynı dediğin gibi olmultu o nedenle yarıya kadar alıp bırakmıştım devam edememiştim.ikinci denememde başardım.ikisi arasında yaklaşık 3 4 hafta geçti bu arada ben nefes egzersizinin faydasını öğrendim pe..si popoya doğru itmem gerektiğini ve zorlandığım yerde durup derin nefes alıp nefes verirken ve ıkınırken itmem gerektiğini öğrendim ve hepsini ikinci denememde uyguladım tabiii bol parmak ve mum egzersizi de yaptım.bunları dene zorlandığın yerde sakın geri çekilme dur derin nefes al sana çok inanıyorum çok az kaldı başarmana yeterki cesur ol ve inan:))
İnşallah canım cesaretlenmeye çalışıyorum.Egzersizlere devam ediyorum inşallah sona yaklaşmışımdır:Saruboceq: mumlada deneme yapıyorum gayet iyiyim ama fazla kalın değil senin kullandığın mumun kalınlığı kaç cmdi acada:uhm: