Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarben en son iki parmak denemesinden sonra pe....e geçtk ama yarıya kadar oluyor sonra eşim dayanamıyor ne yapmalıyız devamı gelmiyor

Yarıya kadar almak da büyük başarı canım, yenmişsin sen hihoyyyt
Sanırım eşinde erken boşalma var yanlış anlamadıysam...
Zamanla ilişkiye alıştıkça geçecektir canım...

evet canım erken boşalma var onun için yarıda kalıyor gerçekten yendim mi şimdi ben inanamıyormbilmiyorumkismile

İlk denemelerde eşimin de öyle oldu canım...
Zamanla geçecektir inan bana...
Zaten cinsel hayatı olmayan erkekler de ilk evlendiği zaman erken boşalma sorunu yaşarmış öyle düşün. Sonuçta cinsel hayatınız yeni başlıyor...
Evet canım yendin, tebrik ederim. Her seferinde daha da fazla alıcaksın zaten bundan sonra...

çok tşk ederim canım.sizlerin sayesinde başardım allah razı olsun

baharcım mrb nasılsın bakalım... bu arada beni hatırladıysan en ümitsizllerdden birisiydim. ama şimdi bayağı ilerledim ve tamamını alabiliyorum. hemde hiç egzersiz yapmadım sadece ıkındım ve derin nefes aldım. şimdi ise geçen 8 ayıma acıyorum. yalnız yine acı ve yanma hissediyorum bu sizdede oluyomuydu.

ıananmıoyurm tabı senı unuttrmuyum bwn hıc canım benım tebrık ederım ...evet bızdede oluyor zmanla gecıcek ohhh be eeeee super bır haber hihoyyyt

Tebrikler canım, darısı henüz başaramamış olanlara...

İnşallah canım cesaretlenmeye çalışıyorum.Egzersizlere devam ediyorum inşallah sona yaklaşmışımdır:Saruboceq: mumlada deneme yapıyorum gayet iyiyim ama fazla kalın değil senin kullandığın mumun kalınlığı kaç cmdi acada:uhm:

çok az kaldı yakında başaracaksın o zaman. ne güzel bak mumla gayet iyiymişsin harika az kalmış :teytey:

ben hiç egzersiz yapmadım. yeni psikologa gittim bana kegel egzersizi,ayna,ıkınma gibi egzesizler verdi denemeyi yasakladı .ancak eşim konuşmalardan çok rahatsız oldu ve tedaviye benimle birlikte gelmeyeceğini bu olayın bu şekilde çözüleceğini söyledi iyice umutsuz hale geldim psikolog tedaviye benimle yalnız devam ederse gitmeye devam edicem.bu hastalık yedi btirdi beni.kendimi çok kötü hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…