-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.621
kad_er'cim bende yapabilirim diye düşünüyorum rica etsem sorun olmazsa tabi bana ilk nasıl başardığını anlatırmısın yada anlatan olursa çok sevinirim özeldende yazabilirsiniz
bende başarmak istiyorum
Öyle sanırım ki birinin bir kere egzersiz yapmakla vaji yenmesi sana daha cazip geldi, tabi herkes ister vaji birdenbire pufff diye uçsun gitsin ama bilki herkes kader kadar şanslı değil yani hemencecik yenivermek herkese nasip olmuyo, çoğunluk düzenli ve aşamalı egzersiz yapmak zorunda....... herkes ister kısayoldan....... yinede sana başarılar diliyorum umarım en yakın zamanda yenersin.
tadını çıkaralım yaaaa sallayın gitsin derdi tasayı :teytey:
slm kızlar bugünkü egzersizimde sırayla önce rerçe parmağının tamamını sonra orta parmağı yarısına kadar sonrada işaret parmağını yarıya kadar alabildim sonra iki parmağa geçtim sadece ucunu alabi,ldim tabi bunların hepsini kayganlaştırıcı jelle yapıyorum ama iki parmak girmedi yada yapamadım ne yapmam gerekiyooo
Ben de hineredeyse hiç egzersiz yapmadan yendim...
O zmaan sana da buradan birgönderiyorum.
Hey maşşallah derin beee yürü seni kim tutaaar :lepi::lepi::lepi:
hıc beklemedııgm anda basardım demıstı sok gecırmıstımdelikafaduldenO zmaan sana da buradan birgönderiyorum.
Hey maşşallah derin beee yürü seni kim tutaaar :lepi::lepi::lepi:
hıc beklemedııgm anda basardım demıstı sok gecırmıstımdelikafadulden
hıc beklemedııgm anda basardım demıstı sok gecırmıstımdelikafadulden
gerçekten biz yenenler burada bekliyoruz ama kimsecikler yok ortada nerde bu millet ? hepsi egzersizmi yapıyor acaba ? kızlar hangi aşamada olduğunuzu bize yazmayı unutmayın sakın ilerleme kaydedemedim diye yazmamazlık etmeyin lütfen takıldığınız her konuda yazın mutlaka aynı durumu yaşamış biri vardır içimizde...
istersen bae yi ekle tek parmak die
helpless da ayna ve dokunma egzerszi yapiyo
canım ilk denememde benim de aynı dediğin gibi olmultu o nedenle yarıya kadar alıp bırakmıştım devam edememiştim.ikinci denememde başardım.ikisi arasında yaklaşık 3 4 hafta geçti bu arada ben nefes egzersizinin faydasını öğrendim pe..si popoya doğru itmem gerektiğini ve zorlandığım yerde durup derin nefes alıp nefes verirken ve ıkınırken itmem gerektiğini öğrendim ve hepsini ikinci denememde uyguladım tabiii bol parmak ve mum egzersizi de yaptım.bunları dene zorlandığın yerde sakın geri çekilme dur derin nefes al sana çok inanıyorum çok az kaldı başarmana yeterki cesur ol ve inan:))Günaydın hayırlı olsun yeni konunuz venüsten oraya takılıp bizi unutmayın sakınlmaz: dün deneme yaptık bu defa daha ilerledim sanırımzemuszemus tam sonuna kadar alamıyorum ama yinede iyi sanırım.Bende şunu söylemek istiyorum ben buraya yeni üye olduğumda o kadar adına uygunduki topik.Daha çok yardımlaşma ve bilgi vardı lütfen konular saptırılmadan yardımcı olmaya gayret edilsin birbirimizi kırmadan devam edelim eğer o kişi ile sıkıntımız varsa özelden yazışalım.
dün ayna ile inceleme yaptım vaji önce çok küçük bir delikti şimdi ise genişlemiş gerçektende.Egzersize başlayacak arkadaşlar ertelemeyin ilerleyince şaşıracaksınız.Ve süreyi kısaltmak için kolay yollar denemeyin herşeyin zamanı var.İlerlemem iyi ama o acı hala var girerken kenarlarda sızı oluyor hiç böyle bir sıkıntı yaşayan varmı merak ediyorumbilmiyorumkismile listeye benim için p..s egzersizinde yazabilirsinkaydirigubbakcemile5
Canım HELPLESS biraz daha ilerledi...
Bugün serçe parmak ilk boğumla egzersiz yaptırdım zorla kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
Tek parmak egzersizine geçmiş o zaman kaydirigubbakcemile5