Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

harika bi duygudur eminim ben 2 bucuk senelik evliyimm ALlah sizin bu guzel duygunuzu en kisa surede bana ve bu illetle yasayan tum arkadaslarima yasatir umarim.. tekrar tebrikler

Ne aşamadasınız bilmiyorum ama nolur ertelemeyin, bakın ben erteleye erteleye 10 yıl kaybettim, bunun stres sıkıntısından panik bozukluk da yaşamaya başladım. Şimdi keşke diyorum daha önce alsaymışım bu seti, psikiyatra da sormuştum gerek yok demişti ama gerek varmış. Kulak çubuğuyla başlayıp yavaş yavaş büyüterek alışmanız ve bol bol kegel egzersizi yapmanız gerekiyor. İnanın o kadar kolaymış ki, en büyük aparatı içime soktuktan sonra eşimin penisi hiç zorlanmadan en ufak bir yanma batma olmadan kolayca girdi. Oysa orada bi duvar var diyordum :)

regl ile de alakalı olabilir vücut hassaslaşıyor ya, enfeksiyon, kuruluk durumlarında da olabilir.

Bu problem tabiki psikolojik ancak ben bu psikolojik durumu 10 yıl düzeltemedim. Siz kendi kendinize yenmiş olabilirsiniz ancak bir çok insanın aparat olmadan bu bir set olabilir veya mumdan falan kendi yapan arkadaşlar var yenebileceğini düşünmüyorum. Kulak çubuğundan başlayarak gittikçe büyüyen aparatların oraya girebildiğini görmek dediğiniz psikolojik durumu hızla iyileştiriyor. Nolur kimse ertelemesin, ben böyle çözerim çözücem derken 10 yılımı kaybettim, ne üzüntüler çektik eşimle beraber. Bugün bu problemi yaşayan herkes hemen bir şeyler yapmaya başlasın kendisi için, Allah herkesin yardımcısı olsun

kızlar kafayı yicem olmuyoyaa olmuyo kendi parmaklarımı eşimin 2 parmağını bile alan ben peniste yok nbıcam ben yaaa.bi kısmı giriyo gerisi olmuyo bide şöel bi sorun varrr ben istekli olduğum zamanda eşim ereksiyon gösteremiyo.eşim istediği zaman da bende istek olmuyo nasıl olcak bölee kafayı yicem yaa offfffff yardım edinn.

merhaba kızlarrr!!!
inşallah bugün herkez için güzel bir gün olur..bende 3 gün önce büyük kısmını halettim.eşimin altta olduğu pozisyonda tamamını aldım..eşim ertesi gün seyehata gittiği için tekrar denemedik.benimde saatler sonunda çamaşırımda kanı görünce anladım:) ancak hakketen ciddi bir bacak ağrısı yaşadım 2 gün..şimdi korkum tekrar denediğimizde yapamassam diye...nasıl olcak bilmiyorum...
bu arada belki tuhaf gelecek ama ben aparat olarak havuç kullandım hatta eşim yaptı....

ben egsers,ize başladığımda 1.haftada 10 cm kalınlığı alabilmiştim...sonra denemede olmayaınca bıraktım nerdeyse 1 sene eşimle hiç deneme bile olmadı....sonra kendiliğinden oldu..boşuna zaman kaybı ve kesinlikle psikolojik...bi sorum olacak yeni olduğu için tekrar aynı pozisyondamı deneyelim yoksa ben altta mı olayım.bir süre aynı pozisyondamı devam etsek????

ihmal etmeyin..üşenmeyin ertelemeyin....

Aslında ıslaktı ama belkide yeterince deildi,bugün ön sevişmyi dahada uzatalım bakalım.teşekkür ederim.

Bi kısmı girdiği anda formülümüz nefes alıp vermek.derin deriiin.nefesi verdiğiniz anda orası genişliyo,kendinizi sıkmadan.popunuzu sıktıgınızı farkediyosanız kendinizi sıkıyosunuz demektir.popoyu rahat bırakın,nefes alıp verin.ilerlediğini hissedeceksiniz.pes etmeyin.zamanla olaak bu işler.acı yookk

evet bu gün egzersiz yaptım aparatı aldım ama penis kalınlığında değildi tabi eşim deneyelim dedi sadece p...s ucunu alacaktım ama eşim zorladı buraya kadar gelşmişken yapalım dedi sıktım dişimi ve oldu tabi acıdı ama o da kastığım için kasmayı bıraktığımda acı çok olmuyodu ve git gel bile yaptı eşim inanamıyorum hep burda okuduklarımı yaptım ben üstte cesaret edemedim ama eşim üstteydi yerini ben buldum eşim ittirdi ve olduuuu çok şükür sonundaaa ben yaptıysam hemde 5 günde sizlerde kesinlikle yapabilirsiniz 1 buçuk yıl boşa gitti resmen inşallah devamı da gelirrr....

evet bu gün egzersiz yaptım aparatı aldım ama penis kalınlığında değildi tabi eşim deneyelim dedi sadece p...s ucunu alacaktım ama eşim zorladı buraya kadar gelşmişken yapalım dedi sıktım dişimi ve oldu tabi acıdı ama o da kastığım için kasmayı bıraktığımda acı çok olmuyodu ve git gel bile yaptı eşim inanamıyorum hep burda okuduklarımı yaptım ben üstte cesaret edemedim ama eşim üstteydi yerini ben buldum eşim ittirdi ve olduuuu çok şükür sonundaaa ben yaptıysam hemde 5 günde sizlerde kesinlikle yapabilirsiniz 1 buçuk yıl boşa gitti resmen inşallah devamı da gelirrr....

gözünaydın ne güzel...tebrikler bitti işte güzel bir hafiflik değil mi????? yeni bir başlangıç.....

tebrik edrim iyi cesaret ya

gözün aydın canım, devamını getirmek de senin elinde ki bu azimle onu da yaparsın sen.

gözünaydın ne güzel...tebrikler bitti işte güzel bir hafiflik değil mi????? yeni bir başlangıç...

evt kesinlikle insan hafiflemiş oluyo devamı da inş. gelirrrr inşallah herkez en kısa zamanda aşar allah herkezin yardımcısı olsun....

ferda en son ne kadarlık bir aparat denedin ki ?

burdaki herkeze çookkkk teşekkür ederim çok faydası oldu bana inşallahh herkez aşar en kısa zamanda her gün egzersiz çok önemli 5 günde bile bu kadar faydası oldu bana geçen hafta doktordan daha ağlayarak geldim psikoloğa gitmemi önerdi ama uçuk fiyatlar istiyorlar sadece buraya takılmak bile yeterliii....

ferda en son ne kadarlık bir aparat denedin ki ?

canım önce rimeli streçledim onun hepsini aldım sonra iki kat peçete sardım onu da yaptım bugünde mumda denedim beyaz bakkal mumları onu p....s in yarısı kalınlığı haline getirip sitreçledim onu yaptım daha fazlasını dün yapamamıştım bugünde denemedim hemen eş denemesi yaptım sadece penis başı alacaktım ama eşim ısrar etti buraya kadar gelmişken dedi ve yaptık oldu dediğim gibi üstte de cesaret edemedim ben alttaydım ıkındım nefes alıp vererek oldu tamamen burda okuduklarıumı uyguladım egzersizden sonra eş denemesi daha faydalı sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…