Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar yirmi dk önce gelin oldum.
Ilk fırsatta uzun uzun yazarım.
Darısı herkesin başına.
Herkese çok çok teşekkür ederim

ay inanmıyorum süper yaa biri daha yılbaşı gelini olduu tebrikler canım birde nasıl yendiğini yanarsan çokkk sevinirimmmm darısı bize olsun inşallahhhh

Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050---- YENDİ
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim--------YENDİ
11-aysebasar
12-kuzucukkkkk
13-
asi0668

YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU

Arkadaşlar orkide arkadaşımız yıl başına kadar yenen ilk Arkadaşımız oldu koca bir tebriğide haketti yani darısı bizlere olsun diyorum inşallahh boş durmak yokkk
panjim 2.ci yenen arkadaşımız oldu ohh sayılar azalıyor Allahım tek bir yenmeyen kalmaz inşallah ogüne kadar...

8 aydır canım ama ben 2 parmaktayım daha aparat yapsam mı acaba

inanki ona bile gerek yok.sadece kafanda bitir.kontrolü eşine bırak.zeytinyağı sürün ikinizde..girerken baskı hissedecksin o kadar.git gellerde acımıyor..ben yeneli 3 ay felan oldu.hoşş bu seferde tam alışmam içinn sürekli yapmamız gerek ama fırsat olmuyo oğlumdan bende farklı posizyonda yapmaya korkuyorum.biliyorum çok ilginç ama :SS elimde değil..kontrol eşimdeyken rahatım..ve benim koskocaa 4.5 yılım gitti.sadece 2 dk dişimi sıkamadığım için.. hiç korkmaaa hem dehiççç

8 aydır canım ama ben 2 parmaktayım daha aparat yapsam mı acaba

tam alabiliyomusun rahat iki parmağı? bende aparat yapamam demiştim parmak egzersizinden sonra p...s denemesine geçsem mi die sormuştum ama arkadaşın birisi aparat yap demişti çünkü başka bi cismin oraya girebileceğine inan demişti ondan sonra denedim parmak egzersizlerinin arkasına hemen yapıyosun zaten cesaretin geliyo yaptıkça kendin kalınlaştırıp yapmak istiyosun ayrıca aparat acıtmıyo parmak daha acıtıyo ona göre yapmanı kesinlikle tavsiye ederim kendine daha bi güveni geliyo insanın aparatın başı girdikten sonra akıp gidiyo zaten :)

Son düzenleme:

vajinismusu yenebildin mi?

tam alabiliyomusun rahat iki parmağı? bende aparat yapamam demiştim parmak egzersizinden sonra p...s denemesine geçsem mi die sormuştum ama arkadaşın birisi aparat yap demişti çünkü başka bi cismin oraya girebileceğine inan demişti ondan sonra denedim parmak egzersizlerinin arkasına hemen yapıyosun zaten cesaretin geliyo yaptıkça kendin kalınlaştırıp yapmak istiyosun ayrıca aparat acıtmıyo parmak daha acıtıyo ona göre yapmanı kesinlikle tavsiye ederim kendine daha bi güveni geliyo insanın aparatın başı girdikten sonra akıp gidiyo zaten :)

senin adına çok sevindim arkadaşım.darısı diğer arkadaşlarımızın başına.sorma mahiyetim ben şahsen aparattan daha çok korkardım..aparat bana göre daha çok cesaret istiyor..

[COLOR="#0000[COLOR="#0000FF"]FF"]teşekkür ederim canım ... inşallah herkez yener çok zor bir durum yaşayanlar bilir ancak. bende çok korkuyordum hatta aparat yapmadan eş denemesine geçsem olur mu diye sormuştım aparatı da yapmam gerektiğini söyledi bir arkadaş sağolsun. aparatı yapınca kendime daha da güvenim geldi gerçekten oraya birşeyin girebileceğine inandım aparat egzersizinden hemen sonrada eş denemesine geçince de çok şükür Allahıma oldu şimdilik....[/COLOR][/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…