-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.941
ferda arkadasim bende iki gun once yendim gitgelde zorlaniyorum biraz sendede gitgel oldumu yoksa bitek p mi girdi
oldu canım git gel ben kastım önce acıdı sonra rahat bırakınca o kadar acımadı benimde sorunum girerken çok acıması
Kızlar yirmi dk önce gelin oldum.
Ilk fırsatta uzun uzun yazarım.
Darısı herkesin başına.
Herkese çok çok teşekkür ederim
Darısı herkesin başına.
Arkadaslar bana zeytinyagi kullanmasiyla ilgili bilgi verirmisiniz?
en kısa zamanda biter canım her gün egzersiz yapmaya çalış ilişkiden önce de yap daha rahat olacaktır ilişkin ne kadar sürelik evlisin ?
Darısı herkesin başına.
canim kusura bakma çok sordum ama bide sonuna kadae gitgel oldumu ysni boşalana kadar hakimiyet eşindeydi dimi canim kusura bakma açik sordum[/QU
yok cnm önemli deill sormak istediğini sorabilirsin tam hepsinin girmediğini söyledi eşim sanırım p..s in hepsi zaten girmiyormuş evt boşalan kadar ondaydı hatta boşaldı belkide hamile bile kalabilirim :)
8 aydır canım ama ben 2 parmaktayım daha aparat yapsam mı acaba
8 aydır canım ama ben 2 parmaktayım daha aparat yapsam mı acaba
tam alabiliyomusun rahat iki parmağı? bende aparat yapamam demiştim parmak egzersizinden sonra p...s denemesine geçsem mi die sormuştum ama arkadaşın birisi aparat yap demişti çünkü başka bi cismin oraya girebileceğine inan demişti ondan sonra denedim parmak egzersizlerinin arkasına hemen yapıyosun zaten cesaretin geliyo yaptıkça kendin kalınlaştırıp yapmak istiyosun ayrıca aparat acıtmıyo parmak daha acıtıyo ona göre yapmanı kesinlikle tavsiye ederim kendine daha bi güveni geliyo insanın aparatın başı girdikten sonra akıp gidiyo zaten :)
vajinismusu yenebildin mi?
bugün ilk eş denemesi oldu yapabildik birdaha ki birleşmeler gösterecek tam anlamıyla aşıp aşmadığımı
senin adına çok sevindim arkadaşım.darısı diğer arkadaşlarımızın başına.sorma mahiyetim ben şahsen aparattan daha çok korkardım..aparat bana göre daha çok cesaret istiyor..