- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.921
ferda en son ne kadarlık bir aparat denedin ki ?
canım önce rimeli streçledim onun hepsini aldım sonra iki kat peçete sardım onu da yaptım bugünde mumda denedim beyaz bakkal mumları onu p....s in yarısı kalınlığı haline getirip sitreçledim onu yaptım daha fazlasını dün yapamamıştım bugünde denemedim hemen eş denemesi yaptım sadece penis başı alacaktım ama eşim ısrar etti buraya kadar gelmişken dedi ve yaptık oldu dediğim gibi üstte de cesaret edemedim ben alttaydım ıkındım nefes alıp vererek oldu tamamen burda okuduklarıumı uyguladım egzersizden sonra eş denemesi daha faydalı sanırım...
aynen canım ara ara eş denemesi yapmak gerekiyor sen doğru zaman seçmişsin ve olmuş şükürler olsun tebrik ederim :) dua et bizlerede bende üstte yapamıyorum senin gibi altta yapıcam yastık falan koydun mu beline :)
Kızlar vajinusmusu yeni yenenler için soruyorum bende iki gün oldu yeneli ben üstte yendim eşimin p. tamamen aliyorum git geli kendim yapiyom yeni yenen arkadaslar siz girdikten sonra gitgeli kendinizmi mi yapiyorsunuz yoksa eşiniz mi yapiyor yoksa bi kaç gun sadece girdirsekmi gitgeli sonrami yapsak
çok teşekkür ederim :) inşallah allah hepinizinde yardımcısı olurrr... üstte evt cesaret edemedim ilk denememdi eş denemesi birde ben üstte olsaydım başı girdikten sonra devamını getiremezdim heralde çünkü o giriş kısmı çok acıyo ama eşim üstte olunca kontrol onda oldu acıdı yine ama nefes alıp ver girerken ıkın birde sonra rahatlıyorsun yastık felanda koymadım canım bi anda oldu zaten beklemiyodum bugün olacağını...
Kızlar vajinusmusu yeni yenenler için soruyorum bende iki gün oldu yeneli ben üstte yendim eşimin p. tamamen aliyorum git geli kendim yapiyom yeni yenen arkadaslar siz girdikten sonra gitgeli kendinizmi mi yapiyorsunuz yoksa eşiniz mi yapiyor yoksa bi kaç gun sadece girdirsekmi gitgeli sonrami yapsak
canım git gellerde sorunmu oluyor :26: bende daha yenmedim ama eğer sıkıntı yaşıyorsan bence sadece ilişkiyi yaşayın git gel yapmayın alışsın orası hergün deneyin ay bende yensemde bunları konuşsam keşke..
Arkadaslar bana zeytinyagi kullanmasiyla ilgili bilgi verirmisiniz?
cecem hadii bizdee yapalım nolurrr :))
Evet cecem biraz zorlaniyorum gitgelde kendim yaptigimda sorun yok da eşim yaptiginda gitgeli biraz panikliyom heralde canim gerçi bunada şukur òmrumun sonuna kadar esimin p girmeyecek diyordum ama oldu gitgelede alusirim heralde
cecem bende üstte hiç yapamiyodum ama gerçekten en mantiklisi öyle ben egzersizden sonra ustte gectim egzersiz yapar gibi ucunu yerlestirdum sonra bi öne bi geriye yavasca h araket edip oturdum oldu ilk gece iki kere çikarttip soktum sadece p içindeyken kasip biraktim az gel git yaptim ikibci gun olurmu acaba diye korktum ama oldu tabi bolca zeytinyagi ama eşim Allaha sukur anlayisli hergun çalisiyoz artik sizde oyle yapin ilk hafta icinizde olmasina alisin ve hergun calisin yenince o kadae seviniyoki insan o gece eşimde bende hiç yatamadik sevincten sizde basaracaksiniz
tebrikelr canım çok sevindim baştan okuyordum yardım istemişsin sonra bi baktım yendim demişsin çok sevindim inan darısı bize olsun inşalllah..
o kadar yaşamak istiyoruz ki o duyguyu ahh ahh ne zaman bitecek ki