Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen canım ara ara eş denemesi yapmak gerekiyor sen doğru zaman seçmişsin ve olmuş şükürler olsun tebrik ederim :) dua et bizlerede bende üstte yapamıyorum senin gibi altta yapıcam yastık falan koydun mu beline :)

Kızlaaar napıyosunuz? Adet olunca az yazar oldum. Bıter bıtmez devam edıcem inş. Ezgersızleree.. Kızlar burda okadar coksey yazan varkı mümkünse cok acılmayın etrafa. Cok cesıt ınsan var. Bırde şu konuyu söylıym vajınısmus hakkında eşinizin destegı cok önemlı. İlişki tek basına yasanılan bıse degıl sonucta. Esınıze bu durumu güzel acıklayın anlasın. Ve gülerek devam edın egzersızlere ve egzersızlerı yapıcam dıyede ön sev. Lerınızı muhabbetınızı ertelemeyın , zaten ön sev. Egzersızın baslangıcıdır. Rabbim yardımcımız olsun, inş herkes yenıcek kısa sürede

çok teşekkür ederim :) inşallah allah hepinizinde yardımcısı olurrr... üstte evt cesaret edemedim ilk denememdi eş denemesi birde ben üstte olsaydım başı girdikten sonra devamını getiremezdim heralde çünkü o giriş kısmı çok acıyo ama eşim üstte olunca kontrol onda oldu acıdı yine ama nefes alıp ver girerken ıkın birde sonra rahatlıyorsun yastık felanda koymadım canım bi anda oldu zaten beklemiyodum bugün olacağını...

Kızlar vajinusmusu yeni yenenler için soruyorum bende iki gün oldu yeneli ben üstte yendim eşimin p. tamamen aliyorum git geli kendim yapiyom yeni yenen arkadaslar siz girdikten sonra gitgeli kendinizmi mi yapiyorsunuz yoksa eşiniz mi yapiyor yoksa bi kaç gun sadece girdirsekmi gitgeli sonrami yapsak

canım git gellerde sorunmu oluyor :26: bende daha yenmedim ama eğer sıkıntı yaşıyorsan bence sadece ilişkiyi yaşayın git gel yapmayın alışsın orası hergün deneyin ay bende yensemde bunları konuşsam keşke..

tebrikelr canım çok sevindim baştan okuyordum yardım istemişsin sonra bi baktım yendim demişsin çok sevindim inan darısı bize olsun inşalllah..

tebrik ediyorum

bundan sonra ne istiyorsan yap bence kurallar yenmeden önceydi ,, rahat olduğunuz sürece artık hiç bişeyi ertelemeyin tekrar gelmiş geçmiş olsun

cecem hadii bizdee yapalım nolurrr :))

Evet cecem biraz zorlaniyorum gitgelde kendim yaptigimda sorun yok da eşim yaptiginda gitgeli biraz panikliyom heralde canim gerçi bunada şukur òmrumun sonuna kadar esimin p girmeyecek diyordum ama oldu gitgelede alusirim heralde

cecem hadii bizdee yapalım nolurrr :))

aynen canım hadi orkide yolumuzu açtı sıra bizdee püff bitsin artık bu dert ....

Evet cecem biraz zorlaniyorum gitgelde kendim yaptigimda sorun yok da eşim yaptiginda gitgeli biraz panikliyom heralde canim gerçi bunada şukur òmrumun sonuna kadar esimin p girmeyecek diyordum ama oldu gitgelede alusirim heralde

canım aman boşver yendin ya orasına bak sen zamanla zevk almaya başlayınca onada alışırsınız bak biz daha yapamadık

Cecem arkadasim sizde yeneceksiniz merak etme eş denemesine gecince ilk once aparatla yada parmakla çalisin ondan sonra eş denemesine geçin canim daha kolay oluyor

orkide canım sonraki ilişkilerin nasıl oldu rahatsızlık veren bir durum oldumu ben yatak ucunda altta deneme yapıcam üstte yapamıyorum bacaklarım ağrıyor inş. o an Rabbim bi cesaret verirde oluverir..

cecem bende üstte hiç yapamiyodum ama gerçekten en mantiklisi öyle ben egzersizden sonra ustte gectim egzersiz yapar gibi ucunu yerlestirdum sonra bi öne bi geriye yavasca h araket edip oturdum oldu ilk gece iki kere çikarttip soktum sadece p içindeyken kasip biraktim az gel git yaptim ikibci gun olurmu acaba diye korktum ama oldu tabi bolca zeytinyagi ama eşim Allaha sukur anlayisli hergun çalisiyoz artik sizde oyle yapin ilk hafta icinizde olmasina alisin ve hergun calisin yenince o kadae seviniyoki insan o gece eşimde bende hiç yatamadik sevincten sizde basaracaksiniz

o kadar yaşamak istiyoruz ki o duyguyu ahh ahh ne zaman bitecek ki

kızlar bana elinizdeki setlerde olan aparatların boylarını ve genişliklerini yazabilir misiniz, aparatlarımı kendim yapıyorum bu gerçek setlerdeki gibi olsun istiyorum ölçülerini, elinde olan varsa yazabilir mi lütfen...

Kızlar az önce nerdeyse penis boyutunda olan aparatı rahatlıkla aldım :-D inanamiyorumm şaka gibi. İlk başta kulak çubuğunu bile sokamayan ben az önce ne acı ne sızı ne yanma sadece gıdıklanma hissiyle aparatı aldım :-D sanırım en büyük hatam sizinde söylediğiniz gibi yanlış yönde ittirmemmiş. Birazdan eş denemesi yapacağız. Nolur dua edin. Hüsran olmasın sonu. Rabbimin izniyle başarayımm üstesinden geleyim bu illetin

[SUB][SUB][/SUB][/SUB]
tebrikelr canım çok sevindim baştan okuyordum yardım istemişsin sonra bi baktım yendim demişsin çok sevindim inan darısı bize olsun inşalllah..

teşekkür ederim canım öyle oldu evt ama çok azmettim 5 gündür ilk gün 3 parmağa kadar aldım sonrada yapamam dedim cesaret geldi aparata geçtim bugünde oldu çok şükür inşallah bir daha ki ilişkimde kasmam korkuların üstüne gitmek gerekiyo cesaret çok önemli... inşallah sizlerinde teker teker güzel haberlerinizi alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…