arkadaşlar boşverin alet edavatları gevşeten ürüneleri vs bende bu illeti yaşarken araştırıyordum böyle hep psikolojik psikolojik dediklerinde çok sinirleniyordum ne alakası var olmuyor iş olmuyor diyordum meğersem gerçekten psikolojikmiş bunu bu illeti atlattıktan sonra anladım nasılmı şu an vajinusmusla alakalı bir problemim kalmadı fakat eşimle birlikte olacağım bazı günler isteksiz ve kasıntı oluyorum öyle bir kasıyorumki kendimi kramp giriyor ama bazende oluyorki hiç hissetmiyorsun neredeyse ve bu tamamen psikolojik yani bunun tek çözümü istekli olacaksınız ve o anı yakalamak için mümkünse her gün de olsa her gün deneyeceksiniz ben 8 ay boyunca çektim ve artık o sorunun varlığını bana alışıla gelen birşey olmuştu eşim istekliydi ben amaan nasılsa olmayacak derken aaa birde baktım
ne kasma ne sıkıntı
hayatımın en güzel gecesiydi
diyebilirim yani tamamen düşünsel 8 ayın sonunda kendiliğinden sona erdi ben evliliğim tehlikede diye günlerce ne kuruntular yaptım neler düşünmedim herşey kendi elinizdeymiş megersem ürünler drlar hikaye belki onlarda çözümdür ama inanın en kolayı kendi içinizde
He birde bu haldeyken nasıl olduysa hamile kaldım ama mol gebelikti kürtaj oldum düşünün vajinusmus hastasıyken kürtaj oldum ve 1 sene korunmam gerekiyordu bu da tuz biberi olmuştu sonra bu durumu atlattım ve 8 aylık korunma sürecinin ardından tekrar hamile kaldım şimdi 6 aylık tosuncuğum var Allah her isteyene nasip etsin inşallah ve bu dertten muzdarip herkese Rabbim yardım etsin