-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.881
canım ben en son çalışmalarda 2 parmak 2.boğumda kaldım ben bir hafta değilde hergün bir parmak olarak çalıştım 5 günde 2 parmak 2. boğum aldım reglim kaldı öyle :) bitince makas mı yapalım şimdi
merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
Sonunda bitti vajinusmus denilen bu illetten hastalıkdan fobiden her ne ise bende kurtuldum Allahın izniyle Rabbime binlerce kez şükürler olsun yenemeyen ilerleyemen bütün arkdaşlarımın yanında olsun inş. o kadar çok çektimki 7 ay ama sanki 7 yılımız gitti ama şükür derdi veren dermanınıda veriyor hakkaten bugün sabaha kadar uyuyamadım bir iki saatlik uykuyla işe geldim ama kendimi o kadar rahat dinlenmiş ve huzurlu hissediyorum ki çok şükür Rabbime...
Yenemeyen umudunu kaybeden arkadaşlarım sakın pes etmeyin artık tükendim dayanamıyorum deyip gözlerinizden yaşların aktığı an bilinki bu vajinusmusun sona geldiği andır. bunu unutmayın hergün sabah gözünüzü açıp bu gece bitecek bu gece kurtulucam yarın sabah gözümü açtığımda herşey düzelmiş olacak die ümitlenip yine hayal kırıklığı yaşamanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ama yılmayın bitecek emin olun bitecek ve hiç birşey anlamadığınızda bumuydu diyeceksiniz ...
ben bu site ve buradaki arkadaşlarımın yardımıyla yendim sayılır elbette eşimin sabrı ve anlayışını göz ardı edemem bana destekçi olan bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun...
Eğer yardımımı isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım
Bence bütün egzersizlerini baştan alarak yap sonrada makas yapmayı dene çünkü regl sonra vajina kasları regl sonra çok gevşek oluyormuş doktorum öyle dedi.
öyle mi çok sevindim öyleyse biter bitmez hemen yapmalıyız sadece biterken mi başlamadan öncede gevşek oluyor mu acaba ? :)
harika bi duygudur eminim ben 2 bucuk senelik evliyimm ALlah sizin bu guzel duygunuzu en kisa surede bana ve bu illetle yasayan tum arkadaslarima yasatir umarim.. tekrar tebriklerArkadaşlar buradaki forumları defalarca okudum ama ilk defa yazıyorum. 10 yıllık evliyim ve bu kadar zamandır eşimle birlikte olamamıştık. Ne kadar zor günler geçirdim buradaki herkes tahmin ediyordur. Bu gece çok şükür ki başardık. Ben internetten dilatör seti de içeren tam vajinusmus seti aldım 100 dolar kadar bir rakama. Set amerikadan geldiği için elime 3 haftada ulaştı tam bir gizlilikle. Ve bu 10 yıllık kabus birbuçuk ayda bitti. İçinde 5 boydan oluşan bir dilatör seti vardı, sırayla deniyorsunuz ve başardığınızı gördükçe hızla ilerliyorsunuz. Kitap, yapmanız gereken herşeyi anlatıyor. Umutsuzluğa kapılmayın ve ertelemeyin, bakın 10 yıllık problemimi 1,5 ayda çok kolay bi şekilde çözdüm. Allah herkesin yardımcısı olsun. Yardıma ihtiyacı olanlarla özelden de görüşebiliriz
yaa inanamıyorum şimdi farkettim.ben nerden sordum o soruyu..bence ikinizde çok iyiniyetli insanlarsınız sadece biraz alınganlık olmuş.eminim son ana kadar benim gibi kimse farketmedi aranızdaki gerginliği. kapanan konuyu açmış gibi oldum biraz ama bi nevi benim sorduğum soru neden olmuş tatsızlığa yorum yapmadan geçemedim
Arkadaşlar vajiyi yeneli çok yeni oldu,bugün eşimle deneme yaparken,penis içeri girerken ve içerideyken çok yanma oldu,git gel yapamadım.daha önceki denemelerde penisin içeride oldugundan bile farkında deildim,ama bu sefer yandı baya ve çıktım,neden olur acaba? reglim çok yakın,bugün yarın regl olurum bununla bi ilgisi olabilir mi? vajiyi yenen ve çook ilerleyen arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Vajiyi yendikten sonra ilk kez regli olucam dolayısıyla bilgim yok
Arkadaslar bu sadece bendemi var yada buda bi evresimi derecesimi bilgisi olan cevap yazabilirmi yada ozelden mesaaj benim egzersizde bi problemim yok ama ben alttayken tam esim yapmaya hazirlanirken som kuvvetimle itiyorum onu benim once bunu yenmem lazim galiba o atak yapinca ben kendimi cekiyorum aniden
Arkadaşlar buradaki forumları defalarca okudum ama ilk defa yazıyorum. 10 yıllık evliyim ve bu kadar zamandır eşimle birlikte olamamıştık. Ne kadar zor günler geçirdim buradaki herkes tahmin ediyordur. Bu gece çok şükür ki başardık. Ben internetten dilatör seti de içeren tam vajinusmus seti aldım 100 dolar kadar bir rakama. Set amerikadan geldiği için elime 3 haftada ulaştı tam bir gizlilikle. Ve bu 10 yıllık kabus birbuçuk ayda bitti. İçinde 5 boydan oluşan bir dilatör seti vardı, sırayla deniyorsunuz ve başardığınızı gördükçe hızla ilerliyorsunuz. Kitap, yapmanız gereken herşeyi anlatıyor. Umutsuzluğa kapılmayın ve ertelemeyin, bakın 10 yıllık problemimi 1,5 ayda çok kolay bi şekilde çözdüm. Allah herkesin yardımcısı olsun. Yardıma ihtiyacı olanlarla özelden de görüşebiliriz
Makas dediğiniz olay ne arkadaslar biri banada açıklasın lütfen
Arkadaslar bu sadece bendemi var yada buda bi evresimi derecesimi bilgisi olan cevap yazabilirmi yada ozelden mesaaj benim egzersizde bi problemim yok ama ben alttayken tam esim yapmaya hazirlanirken som kuvvetimle itiyorum onu benim once bunu yenmem lazim galiba o atak yapinca ben kendimi cekiyorum aniden
arkadaşlar boşverin alet edavatları gevşeten ürüneleri vs bende bu illeti yaşarken araştırıyordum böyle hep psikolojik psikolojik dediklerinde çok sinirleniyordum ne alakası var olmuyor iş olmuyor diyordum meğersem gerçekten psikolojikmiş bunu bu illeti atlattıktan sonra anladım nasılmı şu an vajinusmusla alakalı bir problemim kalmadı fakat eşimle birlikte olacağım bazı günler isteksiz ve kasıntı oluyorum öyle bir kasıyorumki kendimi kramp giriyor ama bazende oluyorki hiç hissetmiyorsun neredeyse ve bu tamamen psikolojik yani bunun tek çözümü istekli olacaksınız ve o anı yakalamak için mümkünse her gün de olsa her gün deneyeceksiniz ben 8 ay boyunca çektim ve artık o sorunun varlığını bana alışıla gelen birşey olmuştu eşim istekliydi ben amaan nasılsa olmayacak derken aaa birde baktımne kasma ne sıkıntı hayatımın en güzel gecesiydi diyebilirim yani tamamen düşünsel 8 ayın sonunda kendiliğinden sona erdi ben evliliğim tehlikede diye günlerce ne kuruntular yaptım neler düşünmedim herşey kendi elinizdeymiş megersem ürünler drlar hikaye belki onlarda çözümdür ama inanın en kolayı kendi içinizde
He birde bu haldeyken nasıl olduysa hamile kaldım ama mol gebelikti kürtaj oldum düşünün vajinusmus hastasıyken kürtaj oldum ve 1 sene korunmam gerekiyordu bu da tuz biberi olmuştu sonra bu durumu atlattım ve 8 aylık korunma sürecinin ardından tekrar hamile kaldım şimdi 6 aylık tosuncuğum var Allah her isteyene nasip etsin inşallah ve bu dertten muzdarip herkese Rabbim yardım etsin
Çok mutluyum. Az önce egzersizlere başladım. 1 parmağın tamamını almayı başardım. O anda bile kafamdan sadece bu muymuş düşüncesi geçti.
Gözümde o kadar büyütüyordum ki bugün deneyince parmağın ne kadar kolay olduğunu görünce üzerimdeki bütün yük kalktı. İçimde acayip bir azim dolmaya başladı.