Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence bütün egzersizlerini baştan alarak yap sonrada makas yapmayı dene çünkü regl sonra vajina kasları regl sonra çok gevşek oluyormuş doktorum öyle dedi.

Makas dediğiniz olay ne arkadaslar biri banada açıklasın lütfen

Bence bütün egzersizlerini baştan alarak yap sonrada makas yapmayı dene çünkü regl sonra vajina kasları regl sonra çok gevşek oluyormuş doktorum öyle dedi.

öyle mi çok sevindim öyleyse biter bitmez hemen yapmalıyız sadece biterken mi başlamadan öncede gevşek oluyor mu acaba ? :)

Arkadaslar bu sadece bendemi var yada buda bi evresimi derecesimi bilgisi olan cevap yazabilirmi yada ozelden mesaaj benim egzersizde bi problemim yok ama ben alttayken tam esim yapmaya hazirlanirken som kuvvetimle itiyorum onu benim once bunu yenmem lazim galiba o atak yapinca ben kendimi cekiyorum aniden

Arkadaşlar vajiyi yeneli çok yeni oldu,bugün eşimle deneme yaparken,penis içeri girerken ve içerideyken çok yanma oldu,git gel yapamadım.daha önceki denemelerde penisin içeride oldugundan bile farkında deildim,ama bu sefer yandı baya ve çıktım,neden olur acaba? reglim çok yakın,bugün yarın regl olurum bununla bi ilgisi olabilir mi? vajiyi yenen ve çook ilerleyen arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Vajiyi yendikten sonra ilk kez regli olucam dolayısıyla bilgim yok

Arkadaşlar buradaki forumları defalarca okudum ama ilk defa yazıyorum. 10 yıllık evliyim ve bu kadar zamandır eşimle birlikte olamamıştık. Ne kadar zor günler geçirdim buradaki herkes tahmin ediyordur. Bu gece çok şükür ki başardık. Ben internetten dilatör seti de içeren tam vajinusmus seti aldım 100 dolar kadar bir rakama. Set amerikadan geldiği için elime 3 haftada ulaştı tam bir gizlilikle. Ve bu 10 yıllık kabus birbuçuk ayda bitti. İçinde 5 boydan oluşan bir dilatör seti vardı, sırayla deniyorsunuz ve başardığınızı gördükçe hızla ilerliyorsunuz. Kitap, yapmanız gereken herşeyi anlatıyor. Umutsuzluğa kapılmayın ve ertelemeyin, bakın 10 yıllık problemimi 1,5 ayda çok kolay bi şekilde çözdüm. Allah herkesin yardımcısı olsun. Yardıma ihtiyacı olanlarla özelden de görüşebiliriz

harika bi duygudur eminim ben 2 bucuk senelik evliyimm ALlah sizin bu guzel duygunuzu en kisa surede bana ve bu illetle yasayan tum arkadaslarima yasatir umarim.. tekrar tebrikler

arkadaşlar boşverin alet edavatları gevşeten ürüneleri vs bende bu illeti yaşarken araştırıyordum böyle hep psikolojik psikolojik dediklerinde çok sinirleniyordum ne alakası var olmuyor iş olmuyor diyordum meğersem gerçekten psikolojikmiş bunu bu illeti atlattıktan sonra anladım nasılmı şu an vajinusmusla alakalı bir problemim kalmadı fakat eşimle birlikte olacağım bazı günler isteksiz ve kasıntı oluyorum öyle bir kasıyorumki kendimi kramp giriyor ama bazende oluyorki hiç hissetmiyorsun neredeyse ve bu tamamen psikolojik yani bunun tek çözümü istekli olacaksınız ve o anı yakalamak için mümkünse her gün de olsa her gün deneyeceksiniz ben 8 ay boyunca çektim ve artık o sorunun varlığını bana alışıla gelen birşey olmuştu eşim istekliydi ben amaan nasılsa olmayacak derken aaa birde baktım ne kasma ne sıkıntı hayatımın en güzel gecesiydi diyebilirim yani tamamen düşünsel 8 ayın sonunda kendiliğinden sona erdi ben evliliğim tehlikede diye günlerce ne kuruntular yaptım neler düşünmedim herşey kendi elinizdeymiş megersem ürünler drlar hikaye belki onlarda çözümdür ama inanın en kolayı kendi içinizde

He birde bu haldeyken nasıl olduysa hamile kaldım ama mol gebelikti kürtaj oldum düşünün vajinusmus hastasıyken kürtaj oldum ve 1 sene korunmam gerekiyordu bu da tuz biberi olmuştu sonra bu durumu atlattım ve 8 aylık korunma sürecinin ardından tekrar hamile kaldım şimdi 6 aylık tosuncuğum var Allah her isteyene nasip etsin inşallah ve bu dertten muzdarip herkese Rabbim yardım etsin

Son düzenleme:

canım saçmalama ne alakası var senin sorduğun soruyla, yazdıklarımı okusun herkes karar versin, yandaş toplamak, kahraman olmaya çalışmak,düşmanca davranmak, hangi sözü hakedecek birşey yazdım ki, arkadaş beni çok şaşırttı.

Çok mutluyum. Az önce egzersizlere başladım. 1 parmağın tamamını almayı başardım. O anda bile kafamdan sadece bu muymuş düşüncesi geçti.
Gözümde o kadar büyütüyordum ki bugün deneyince parmağın ne kadar kolay olduğunu görünce üzerimdeki bütün yük kalktı. İçimde acayip bir azim dolmaya başladı.

canım merak etme o yanma hissi yeterince kayganlık oluşmadan gelgit yaptığınız için olmuştur. ilk girdiğinde yavaşça gelgit yap kendin çıkarıyor gibi yap sonra girdir birkaç kez yapınca zaten ıslaklık artar. korkulacak birşey yok, bazen tam hazır olmadan giriş yapınca ıslaklık yetmeyip o şekile olabiliyor, o durumda zorlama tahriş olmasın ıslaklığı dediğim gibi yada eşin seni birşekilde ön svş medeki gibi uyarsın o zamanda artar, o şekilde devam ederiniz.

hepimizde var arkadaşım genelde hepimiz eşimizi iteriz, o yüzden büyük çoğunluğumuz başta zor gibi görünsede alttan daha kolay olan üst pozisyonda yenmeyi deneriz, çünkü eşini itme durumuda yok,yada bacaklarını kapatamazsında, kontrol sende olduğundan daha kolaydır üst.

gözünüz aydın 10 yıl deyince üzülmüştüm ama çok sevindim aştığınıza. Allah başka dert keder vermesin.

yok sadece sende yok çoğumuzda olmuştur, sonuçta egzersizde kontrol sende denemeye gelince öyle olmuyor, üstte dene o zaman kontrol sende.

öyle bir bahsetmişsiniz ki alet edavat deyince tamirci çantasından mı bahsediyor diye düşündüm, canım kim bunlarla uğraşmak ister ayları yılları gitsin ister herkesin kolaylıkla zevkle yaptığı şeyi yapamamak ister ki, bu anlattığınız gibi basit bir isteksizlik değil vajinismus cinsel isteksizlikle aynı şey değil çok aşırı da istesen o malum kasların izin vermez kilitlenir, korkunuz isteklerinizin önüne geçer, vajinuslu kadınlar soğuk, isteksiz ya da eşlerini sevmeyen arzulamayan kadınlar değil, vajinusmus da derece derece siz kürtaj olmuşsunuz ama çoğumuz doktor muayenesine izin verecek durumda bile olmuyor, iyi niyetli umut vermek adına bunları yazdığınızı biliyorum ama çoğumuz o alet edavatın, doktorların,egzersizlerin sayesinde yendik.

emin ol penis için de aynı şeyi söylüyorsun, azminin devamını diliyorum bundan sonrası çok daha kolay gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…