-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.861
1 hafta 1 parmak 1 boğum
2 hafta 1 parmak 2 boğum
3 hafta 2 parmak 1 boğum
4 hafta 2 parmak 2 boğum
5 hafta 2 parmak 2 boğum makas gibi aç kapa
6 hafta penis başı girecek kadar giriş
7 hafta penis tamamen giriş denemesi
8 hafta penis tamamen giriş gitgel yapılacak tedavi bitiyor.
Eşiniz egzersizlerde sizi bir hafta geriden takip ederek uygulayacak
arkdşlar dilatörün gerçekten faydası oluo mu yoksa mumla da yapılabilir mi
Ben burdaki egzersizleri yaptim parmagimi denedim icerde beklettim artik aciycak korkusu kalmadi galiba yaparken onu itiyorum yada tutuyorum doktora gitmek hic istemyrm siz yardimci olabilirseniz sevinirim ayrica ilgilgilenip cevap verdigin icin cokk sagol
mrb arkadaşlar bugün 4.günüm egzersizde 2 günde ara vermiştim 3 parmağa kadar rahat alıyorum sayılır sonra cesaret geldi bugün aparatla deneyim dedim yapamam diyordum ama sanki becerdim mum yoktu evde bende rimeli sitreçledim tamamen aldım hatta 3 kere felan çıkartıp tekrar yaptım.iyice cesaretlendim iki kat peçete sarıp kalınlaştırdım sitreçleyip tekrar denedim sonra bi kat daha sardım oda oldu. iyice cesaret geldi p....s kalınlığında kalınlaştırdım ama onu yapamadım girmedi moralim bozuldu bu sefer ya eş denemesinde de böyle olursa ne yapmam gerekiyo şimdi ???
Kızlar mumdan neredeyse penis boyutunda aparat yaptım ama nerdeyse 7-8 cm kadar ilerliyorum ama bir yerden sonra sızlama oluyo. Kendimi kasmiyorum ama olmuyoo. İlerlesem acisada gircek biliyorum ama daha fazla sokmuyorum. Ne yapmam lazım yaa bu normal mi. Yoksa hiç acı hissetmemem mi lazım. Nolur yardımcı olun :'(
[/QUOTE]Daha ince aparatta hic acı hissetmiyorum ve daha ileriye gidebiliyorum. Ama bunda gidemiyorum o kadar ve acı oluyoo. Eş denemesinin hüsranla sonuclanmasindan çok korkuyorum. Yoruldum artık :'(
Aaaah o bilinçalti ah ne diller doktum ona buna doktuum dili kocama doksem bi sene erken ewlenirdik :)) ya iki parmagi tek bogum alabiliyorum ama dedgimim gibi esimi tam yapica sira bacaklarimla tutuuom adam.kipirdyamiyo ya o altta ben ustte bunuda denedik ozaman ben alamiyorum cesaret edip ya aşanlar benden farkli bi korkuylami yapamiyolardi acebaacıyacak korkusu kalmıyo diye düşünüyoruz ama bilinçaltımıza işlenen düşünce kolay silinmiyomuş maalesef.onun silinmesi zaman alıyo.ben 6 ayda silemedim :) ama doktorum aşağı yukarı 6 ayda normale dönersin demişti
canım ben en son çalışmalarda 2 parmak 2.boğumda kaldım ben bir hafta değilde hergün bir parmak olarak çalıştım 5 günde 2 parmak 2. boğum aldım reglim kaldı öyle :) bitince makas mı yapalım şimdi
canım ferdanın dediği gibi yapanlar hep başarıya ulaştı ama bence 3 parmak alamazsan zorlama makasa geç ve bir süre makasa çalış.benim terapistim iki parmak bir boğumdan sonra makas vermişti sonra eş denemesine geçmiştim.yani bazı terpistler makas çalışması veriyo bazıları 3 parmak veriyo.bence sen kolayına ne geliyosa onu yap.
1 hafta 1 parmak 1 boğum
2 hafta 1 parmak 2 boğum
3 hafta 2 parmak 1 boğum
4 hafta 2 parmak 2 boğum
5 hafta 2 parmak 2 boğum makas gibi aç kapa
6 hafta penis başı girecek kadar giriş
7 hafta penis tamamen giriş denemesi
8 hafta penis tamamen giriş gitgel yapılacak tedavi bitiyor.
Eşiniz egzersizlerde sizi bir hafta geriden takip ederek uygulayacak
peki böyle uygulayıp sen tamamen yendin mi canım???