-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.841
Canin benim kullandigim dilatör sert silikon değil beş boyu var google girersen görürsün kullsnimi rahat internetten dolarla satiyorlar canim çok memnun kaldim
Kızlar aynı sorun bende de var. Ama sanırım yaptığımız hata Çömelmek. Dizlerimizi yere koyarsak ve bu Eşimizin üzerine doğru eğilirsek dizlerimiz ağrımaz ;-)
Jinekologa gittim muayne sirasinda bi problem yasamadim doktor kolay asabilecegn bişe kizlik zarin esnek dedi ama hala yenemedim bunuCanım bence önce bir jinekolog a git fizyolojik bir problemin yoksa psikiyatris e gitmeni tavsiye ederim enfazla 8-10 seansta sonuca ulaştırıyorlar bu hastalık erteleme hastalığı ertelemeden çözüme kavuşturun yoksa bizim gibi düzelmek için 5,5 yıl geçmiş ve mutsuz yıllar geçmiş olur anlamadan zaman geçiyor zamanla eşinle birlikte olamadığını bile unutuyorsun eşinin sana karşı olan isteği düşüyor. Aynı evde arkadaş gibi yaşıyor olursun. Acilen çözüme ulaştırmayı kafana koyarsan daha çabuk çözülüyor bu hastalık.
Bende jinekolog gittimde bir sorun yok bir ay içinde düzelir düzelmese gel kızlığı alalım demişti. Ama sorun kızlıkta değil ki benim beynimde idi bir türlü oraya birşeylerin girebileceğini bundan zevk almam gerektiğini farkında bile değildim benim hayatımdan beş koca yıl gitti evliliğim neredeyse bitiyordu şimdi iyiyiz çok şükür istersen egzersizleri kendin yapabilirsen sana burdan yardımcı olamaya çalışırız yada imkanınız varsa psikiyatri e gidip destekte alabilirsiniz. Karar sizinJinekologa gittim muayne sirasinda bi problem yasamadim doktor kolay asabilecegn bişe kizlik zarin esnek dedi ama hala yenemedim bunu
Ben burdaki egzersizleri yaptim parmagimi denedim icerde beklettim artik aciycak korkusu kalmadi galiba yaparken onu itiyorum yada tutuyorum doktora gitmek hic istemyrm siz yardimci olabilirseniz sevinirim ayrica ilgilgilenip cevap verdigin icin cokk sagolBende jinekolog gittimde bir sorun yok bir ay içinde düzelir düzelmese gel kızlığı alalım demişti. Ama sorun kızlıkta değil ki benim beynimde idi bir türlü oraya birşeylerin girebileceğini bundan zevk almam gerektiğini farkında bile değildim benim hayatımdan beş koca yıl gitti evliliğim neredeyse bitiyordu şimdi iyiyiz çok şükür istersen egzersizleri kendin yapabilirsen sana burdan yardımcı olamaya çalışırız yada imkanınız varsa psikiyatri e gidip destekte alabilirsiniz. Karar sizin
Ben burdaki egzersizleri yaptim parmagimi denedim icerde beklettim artik aciycak korkusu kalmadi galiba yaparken onu itiyorum yada tutuyorum doktora gitmek hic istemyrm siz yardimci olabilirseniz sevinirim ayrica ilgilgilenip cevap verdigin icin cokk sagol
Kızlar mumdan neredeyse penis boyutunda aparat yaptım ama nerdeyse 7-8 cm kadar ilerliyorum ama bir yerden sonra sızlama oluyo. Kendimi kasmiyorum ama olmuyoo. İlerlesem acisada gircek biliyorum ama daha fazla sokmuyorum. Ne yapmam lazım yaa bu normal mi. Yoksa hiç acı hissetmemem mi lazım. Nolur yardımcı olun :'(
Ama canım sanki hepsi girmiyo bu şekilde. Canım aciyooo. Napayım sence egzersize devam mi yoksa eş denemesi micanım bence 7-8 cm ilerletmen normal. Bence Önemli olan kalınlık uzunluk değil
Ama canım sanki hepsi girmiyo bu şekilde. Canım aciyooo. Napayım sence egzersize devam mi yoksa eş denemesi mi
mrb arkadaşlar bugün 4.günüm egzersizde 2 günde ara vermiştim 3 parmağa kadar rahat alıyorum sayılır sonra cesaret geldi bugün aparatla deneyim dedim yapamam diyordum ama sanki becerdim mum yoktu evde bende rimeli sitreçledim tamamen aldım hatta 3 kere felan çıkartıp tekrar yaptım.iyice cesaretlendim iki kat peçete sarıp kalınlaştırdım sitreçleyip tekrar denedim sonra bi kat daha sardım oda oldu. iyice cesaret geldi p....s kalınlığında kalınlaştırdım ama onu yapamadım girmedi moralim bozuldu bu sefer ya eş denemesinde de böyle olursa ne yapmam gerekiyo şimdi ???
arkadaşım bence o kasların olduğu yeri o kalınlıktaki aparatla geçmişsen sorun kalmamıştır ondan sonra dar olan gitmeyeceği bir yer yok çünkü çokkk geniş olduğunu söylüyor arkadaşlar o sebepten sen hazırsın bence önemli olan duvarı aşmak :)