Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar mumdan neredeyse penis boyutunda aparat yaptım ama nerdeyse 7-8 cm kadar ilerliyorum ama bir yerden sonra sızlama oluyo. Kendimi kasmiyorum ama olmuyoo. İlerlesem acisada gircek biliyorum ama daha fazla sokmuyorum. Ne yapmam lazım yaa bu normal mi. Yoksa hiç acı hissetmemem mi lazım. Nolur yardımcı olun :'(

Kızlar aynı sorun bende de var. Ama sanırım yaptığımız hata Çömelmek. Dizlerimizi yere koyarsak ve bu Eşimizin üzerine doğru eğilirsek dizlerimiz ağrımaz ;-)

evet yaa kaderim ve başka arkadaşlar bunu defalarca anlattı.ben hep anladığımı sanmışım ama hep yanlış anlamışım şimdi öğrendim aferin bana :)

Kızlar mumdan neredeyse penis boyutunda aparat yaptım ama nerdeyse 7-8 cm kadar ilerliyorum ama bir yerden sonra sızlama oluyo. Kendimi kasmiyorum ama olmuyoo. İlerlesem acisada gircek biliyorum ama daha fazla sokmuyorum. Ne yapmam lazım yaa bu normal mi. Yoksa hiç acı hissetmemem mi lazım. Nolur yardımcı olun :'(

Jinekologa gittim muayne sirasinda bi problem yasamadim doktor kolay asabilecegn bişe kizlik zarin esnek dedi ama hala yenemedim bunu

Arkadaşlar selam bende vajinismus u 1 sene önce yendim.. Kendim evde parmak egzersizi yaptım ilk zamanlar eşime yaptırdım ona güvenenilmem için bu gerekliydi sonrasında evde kendim yaptım zamanla parmagımın etrafına peçete sararark streç filmle sardm ve öyle soktum her geçen gün dahada kalınlaştırdım.. Sonra oldu yendm kayganlaştırıcı mutlaka kullanın ve sokarken ıkının bu çok önemlii

Jinekologa gittim muayne sirasinda bi problem yasamadim doktor kolay asabilecegn bişe kizlik zarin esnek dedi ama hala yenemedim bunu
Bende jinekolog gittimde bir sorun yok bir ay içinde düzelir düzelmese gel kızlığı alalım demişti. Ama sorun kızlıkta değil ki benim beynimde idi bir türlü oraya birşeylerin girebileceğini bundan zevk almam gerektiğini farkında bile değildim benim hayatımdan beş koca yıl gitti evliliğim neredeyse bitiyordu şimdi iyiyiz çok şükür istersen egzersizleri kendin yapabilirsen sana burdan yardımcı olamaya çalışırız yada imkanınız varsa psikiyatri e gidip destekte alabilirsiniz. Karar sizin

Ben burdaki egzersizleri yaptim parmagimi denedim icerde beklettim artik aciycak korkusu kalmadi galiba yaparken onu itiyorum yada tutuyorum doktora gitmek hic istemyrm siz yardimci olabilirseniz sevinirim ayrica ilgilgilenip cevap verdigin icin cokk sagol

mrb arkadaşlar bugün 4.günüm egzersizde 2 günde ara vermiştim 3 parmağa kadar rahat alıyorum sayılır sonra cesaret geldi bugün aparatla deneyim dedim yapamam diyordum ama sanki becerdim mum yoktu evde bende rimeli sitreçledim tamamen aldım hatta 3 kere felan çıkartıp tekrar yaptım.iyice cesaretlendim iki kat peçete sarıp kalınlaştırdım sitreçleyip tekrar denedim sonra bi kat daha sardım oda oldu. iyice cesaret geldi p....s kalınlığında kalınlaştırdım ama onu yapamadım girmedi moralim bozuldu bu sefer ya eş denemesinde de böyle olursa ne yapmam gerekiyo şimdi ???

Canım her egzersizi doktorum en az 5 gün 30 dk uygulattı ve bir sonraki egzersize geçti sende öyle uygulayabilirsin

1 hafta 1 parmak 1 boğum
2 hafta 1 parmak 2 boğum
3 hafta 2 parmak 1 boğum
4 hafta 2 parmak 2 boğum
5 hafta 2 parmak 2 boğum makas gibi aç kapa
6 hafta penis başı girecek kadar giriş
7 hafta penis tamamen giriş denemesi
8 hafta penis tamamen giriş gitgel yapılacak tedavi bitiyor.
Eşiniz egzersizlerde sizi bir hafta geriden takip ederek uygulayacak

mrb arkadaşlar bugün 4.günüm egzersizde 2 günde ara vermiştim 3 parmağa kadar rahat alıyorum sayılır sonra cesaret geldi bugün aparatla deneyim dedim yapamam diyordum ama sanki becerdim mum yoktu evde bende rimeli sitreçledim tamamen aldım hatta 3 kere felan çıkartıp tekrar yaptım.iyice cesaretlendim iki kat peçete sarıp kalınlaştırdım sitreçleyip tekrar denedim sonra bi kat daha sardım oda oldu. iyice cesaret geldi p....s kalınlığında kalınlaştırdım ama onu yapamadım girmedi moralim bozuldu bu sefer ya eş denemesinde de böyle olursa ne yapmam gerekiyo şimdi ???

1 hafta 1 parmak 1 boğum
2 hafta 1 parmak 2 boğum
3 hafta 2 parmak 1 boğum
4 hafta 2 parmak 2 boğum
5 hafta 2 parmak 2 boğum makas gibi aç kapa
6 hafta penis başı girecek kadar giriş
7 hafta penis tamamen giriş denemesi
8 hafta penis tamamen giriş gitgel yapılacak tedavi bitiyor.
Eşiniz egzersizlerde sizi bir hafta geriden takip ederek uygulayacak

peki böyle uygulayıp sen tamamen yendin mi canım???

canım bence 7-8 cm ilerletmen normal. Bence Önemli olan kalınlık uzunluk değil

Ama canım sanki hepsi girmiyo bu şekilde. Canım aciyooo. Napayım sence egzersize devam mi yoksa eş denemesi mi

arkadaşım bence o kasların olduğu yeri o kalınlıktaki aparatla geçmişsen sorun kalmamıştır ondan sonra dar olan gitmeyeceği bir yer yok çünkü çokkk geniş olduğunu söylüyor arkadaşlar o sebepten sen hazırsın bence önemli olan duvarı aşmak :)

Canım ben de 10 cmde zorlanmıştım. 9.5 oluyodu 10 olmuyodu. Burda bi arkadaşımız aparatın ucu ince olsun demişti. ben de kağıt havlunun ucunu incelterek sarıyodum aparata . sonra zeytin yağına batırdım. Vajina girişine sürdüm. Ikınıp hafif bastırdım.(bu çok önemli) Cup diye kayıp gitti. sen de böyle bi dene bakalım. Cevabını bekliyorum. Hadi kalk erteleme :)

Daha ince aparatta hic acı hissetmiyorum ve daha ileriye gidebiliyorum. Ama bunda gidemiyorum o kadar ve acı oluyoo. Eş denemesinin hüsranla sonuclanmasindan çok korkuyorum. Yoruldum artık :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…