- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.821
hiç polemiğe girmiycem canım tarzım değil, soru soran olursa cevaplıyorum gerisi benim için önemli değil ciddiye alırlar almazlar beni çok da ilgilendirmez soru sormuş cevap vermişim daha gelmiş niye kimse cevaplamıyor diye sormuş, özel mesaj yollamışım cevap yazma inceliğini göstermemiş, ben bu topik sayesinde kurtuldum vefa borcu gibi düşünün, belki dediğiniz gibi gerginimdir, alınganımdır, ama amacım sadece yardım etmek, böyle şeylerle sayfayı meşgul etmeye gerek yok.
ben polemiğe girmeye meraklı olsam sayfamı kapattırmazdım, üstelik vefa borcu diye birşey yok, burda mecburiyetten değil sadece yardım etmek adına birşeyler yapıyoruz, ben bu sayfayı yendikten sonra buldum ve bu insanların ne yaşadığını bildiğim için saçma sapan insanlarla uğraştık yeri geldi ağladım, benim için sıradan bir site değil çünkü bu kadar üzülmeme rağmen yine dayanamadım geldim , ben kahraman mı olmaya çalışıyorum yani böyle söylemişsiniz.
buyrun bakın nerde ben muhalefet olmaya çalışmış nerde düşman gibi davranmışım.
Bak arkadaşım bunu yazmışsın ama sana cevap yazmadım ben,arkadaşım şunu yazınca ;canım egzersiz niye olsun ki o sadece burda var, işkence gibi gelmiyor ama kasıyorum diyorsun yani bu kasman gittiğinde zevk almak istediğinde alacaksın şöyle yapsan böyle yapsan diye birşey yok açıkcası nasıl bu vajinismus beyinde bitiyor bence orgazm da öyle.
egzersizi nerden çıkardım bilmiyorum :)) herhalde bunu da terapistler çözdüğüne göre yine vbenzer bir yoldur diye düşündüm sanırım :) sen yeneli ne kadar oluyo peki? tamamen rahat olman ne kadar zamanını aldı?
Hatta sormuşum öyle söylenmiyor muydu diyetatlım yanlış değil söylediğin, en baş sayfada kegel egzersizlerinin orgazm dan alınacak hazzı artırdığı yazmıyor muydu.
Siz bunu yazınca hatta benim o an işim vardı kendi konuma bakacaktım birde msn de arkadaşımla konuşuyordum ama daha önce arkadaşlara ben yazıyorum burda yardım ediyorum kimse benim yazdıklarımı ciddiye almıyor nedense falan diye çıkış yapmışsınız, aklıma o geldi valla tüm içtenliğimle yorum yapmazsam unuturum belki sonra yazmayı, sonra yanlış anlar kırılır belki dedimorgazm topiğinde egzersiz yapılıyor mu diye soruyor arkadaşım, bir öneri olarak ordakilere önerebilirsin.
Bunu yazdım hatta siz alınmışsınız en son msj ınızı görünce yanlış anlaşılacak bir şey yazdım mı diye tüm yazdıklarımı yeniden gözden geçirdim.hatta ben size muhalefet olsaydım eğer, bir arkadaş bana soru sormuştu 10 cm giriyor daha fazla olmuyor diye bende dedim ki tamam daha fazla zorlama o kadar zaten kasık ağrısı da alıştıkça geçer falan diye yazdım, özelden yazmıştı bende özelden cvp verdim. Sitede de yazmış ben cvp vermeden önce o esnada siz 10 cm olur mu o kadar kısa değil falan demişsiniz, ben okuduğum halde size hiçbirşey demedim,çünkü arkadaş bana yazdı ve doğru bilgiyi verdim. Anlamadım şu msj ı hakedecek ne söyledim ben.merhaba arkadaşım orgazm sayfasına girmiyorum şuan burası benim için daha önemli, tamam o durumda önemli ama o kadar zamanım yok malesef,birde kendim denemediğim için bilmiyorum ilk sayfada yazan şu kegel egzersizlerinde öyle birşey gözüme çarpmıştı tamamını okumadım ama. eğer siz giriyorsanız isterseniz siz önerebilirsiniz.
Yandaş toplamak falan çok çirkin kelimeler ve ben asla haketmiyorum, eğer ki dediğim gibi kırdıysam hakkınızı helal edin.ben hiçbir yorumunuza kalkıpta muhalefet olmadığım halde başlangıçta anında düzeltilen küçük bir şakayla da çıkışınızı desteklemeniz hiç hoş olmamış. Kale almadım diyorsunuz ama zaten o zaman konuşmuştuk sizinle ve karşılıklı gayet normal konuşmuştuk.konuyu tam olarak anlamamışsınız sanırım arkadaş orgazmı merak ediyor yendikten sonra oluyor mu falan diye merak ediyor ben de kendisine böyle bir topik var diye önerdim o da orda egzersiz mi yapılıyor dedi yok dedim niye egzersiz yapsınlar o da; niye öyle düşündüm bilmiyorum dedi psikolojik birşey ya ondan o sorun da böyle çözülüyor gibi düşündüm dedi, siz de; yok doğru düşünüyorsun dediniz kegelle alakalı dediniz, ben de; orada bu önerinizi sunmanızı önerdim, ben kk ya gireli yıllar oluyor arada çoğu topiğe bakıyorum bunda da bir sakınca görmüyorum ama nedense tavırlarınızda açıkca bir düşmanlık seziyorum ne zaman bir şey yazsam tersini savunmak gibi bir misyonunuz var ekşiciler mi atadı falan gibi sözleriniz oldu ama kaile almadım, sayfa sessiz diye yardımcı olmak istedim sadece o kadar benim kahraman olmak gibi bir niyetim yok, sizin sayfanız var burdan kendinize yandaş toplamaya çalışmaktan vazgeçin sadece sizin yönteminiz yok derdi olan gelir bulur ne yapacağına kendi karar verir, madem aynı şey için çaba harcıyoruz bırakın benimle uğraşmayı.
Son düzenleme: