Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben polemiğe girmeye meraklı olsam sayfamı kapattırmazdım, üstelik vefa borcu diye birşey yok, burda mecburiyetten değil sadece yardım etmek adına birşeyler yapıyoruz, ben bu sayfayı yendikten sonra buldum ve bu insanların ne yaşadığını bildiğim için saçma sapan insanlarla uğraştık yeri geldi ağladım, benim için sıradan bir site değil çünkü bu kadar üzülmeme rağmen yine dayanamadım geldim , ben kahraman mı olmaya çalışıyorum yani böyle söylemişsiniz.
buyrun bakın nerde ben muhalefet olmaya çalışmış nerde düşman gibi davranmışım.
Bak arkadaşım bunu yazmışsın ama sana cevap yazmadım ben,arkadaşım şunu yazınca ;
tatlım yanlış değil söylediğin, en baş sayfada kegel egzersizlerinin orgazm dan alınacak hazzı artırdığı yazmıyor muydu.
Hatta sormuşum öyle söylenmiyor muydu diye
orgazm topiğinde egzersiz yapılıyor mu diye soruyor arkadaşım, bir öneri olarak ordakilere önerebilirsin.
Siz bunu yazınca hatta benim o an işim vardı kendi konuma bakacaktım birde msn de arkadaşımla konuşuyordum ama daha önce arkadaşlara ben yazıyorum burda yardım ediyorum kimse benim yazdıklarımı ciddiye almıyor nedense falan diye çıkış yapmışsınız, aklıma o geldi valla tüm içtenliğimle yorum yapmazsam unuturum belki sonra yazmayı, sonra yanlış anlar kırılır belki dedim
Bunu yazdım hatta siz alınmışsınız en son msj ınızı görünce yanlış anlaşılacak bir şey yazdım mı diye tüm yazdıklarımı yeniden gözden geçirdim.hatta ben size muhalefet olsaydım eğer, bir arkadaş bana soru sormuştu 10 cm giriyor daha fazla olmuyor diye bende dedim ki tamam daha fazla zorlama o kadar zaten kasık ağrısı da alıştıkça geçer falan diye yazdım, özelden yazmıştı bende özelden cvp verdim. Sitede de yazmış ben cvp vermeden önce o esnada siz 10 cm olur mu o kadar kısa değil falan demişsiniz, ben okuduğum halde size hiçbirşey demedim,çünkü arkadaş bana yazdı ve doğru bilgiyi verdim. Anlamadım şu msj ı hakedecek ne söyledim ben.
Yandaş toplamak falan çok çirkin kelimeler ve ben asla haketmiyorum, eğer ki dediğim gibi kırdıysam hakkınızı helal edin.ben hiçbir yorumunuza kalkıpta muhalefet olmadığım halde başlangıçta anında düzeltilen küçük bir şakayla da çıkışınızı desteklemeniz hiç hoş olmamış. Kale almadım diyorsunuz ama zaten o zaman konuşmuştuk sizinle ve karşılıklı gayet normal konuşmuştuk.

Son düzenleme:
kkaderim peki ne kadar üstte devam edeyim git gel üstte biraz zor olmuyormu

canım bu sana kalmış istersen bütün pozisyonları deneyebilirsin, ama olur ama olmaz dersin ki demek buna hazır değilim, ben baya bir süre korkmuştum düzenli değildi bizim ki ama sen düzenli devam edersen çok rahat farklı pozisyonlara geçersin, bu beynini şkna etmene bağlı tamamen.korkunu yavaş yavaş at kendini zorlamada ama tamamen boşvermiş gibide olma, ki sorduğuna göre zaten olmazsın. gelgite bile yavaş yavaş yap biraz ıslaklık normalleşince hızlı hızlı da deneyebilirsin, ellerinle yerden detsek al mesela afedersin poponu kaldırıp indirerekte yapabilirsin, tam anlatamadım ama.

Teşekkürler kkaderim denicem böyle sana haber veririm Allah senden razi olsun..

rica ederim arkadaşım inşallah herşey yolunda gidecek merak etme bundan sonra yeri geldi bizde ufak tefek aksaklıklar yaşadık sakın takma kafana, sen en büyüğünü aştın gerisi kolay artık.Allah hepimizden razı olsun inşallah.

kusura bakmasın kimse sayfayı mecburen meşgul ettiğim için, Allahtan eski msjlar duruyorda lafı söyleyip çekilmek olmuyor.

Bakın kimsenin aklında bir şey kalmasın ne sizin ne benim, o kadar işim var aradım acaba kırılacağı bir şey söyledim mi diye, kendiniz yorum yapın ben düşmanca mı yaklaşmışım?vicdanınızla başbaşa bırakıyorum başka da birey söylemiyorum.
Cesaret vermek için sorun fizyolojik değil, hastayım diye düşünmeyin anlamında hastayım diye isim koymayın , hastalık yok ortada diye msj yazdım
Demiş arkadaş ve bakın muhalefet olan ben miyim ? ilk muhalefet çıkmış ortaya.
canım nasıl hastalık değil vajinismus psikolojik bir hastalık cinsel işlev bozukluğu, ama tedavisi olan, çözümü olan bir hastalık.
Ama ben alınmamışım

ve size tekrar msj yazmışım
Bunun neresi düşmanca?????
ve zaten gayet güzel konuşmuşuz gitmiş, hatta siz bana muhalefet olmuşsunuz işte dr karar versin falan vajinismus mu olduklarına falan ben hiç tepki vermemişim.
Bizde zaten burda dr a gitmeyin falan demiyoruz, mesela burda herkes arkadaş olmuşta arkadaşları dışında cvp yazmıyor falan demişsiniz , hiç öyle bir şey yok, ben egzersizden anlamadığım için çoğu zaman yorum yapmam bile,gerektiğinde kimse yoksa yazarım

evet bazı doktorlar hastadan çok müşteri muamelesi yapıyor, gitmek isteyen olursa büyük şehirlerde özellikle üniversite hastanelerinde bölüm var paraları gitmiyor, kendim halledemem diyenler gitsinler muhakkak.
bakın anormal birşey göremedim ben.başka sözüm yok, ilk muhalefette ortada, yapılan şakada belli, ben anlayacak kapasitede olduğunuzu düşünüyorum sanırım bu aralar fazla alıngansınız , yada belki ben itici biriyim.

Son düzenleme:

aynen biz yaa.. :) aşağı yukarı aynı zamanlarda yenmiştik yanlış hatırlamıyosam .peki spermin peniste pozisyon senin üstte olduğun pozisyon mu?? ben sadece yüz üstü uzandığım pozisyonda o durumu yaşamıyorum.denemediysen bi dene bence.

birşey sormak istiyorum bu dilator sert bişey mi yoksa silikon gibi mi yumuşaklığı?

Canin benim kullandigim dilatör sert silikon değil beş boyu var google girersen görürsün kullsnimi rahat internetten dolarla satiyorlar canim çok memnun kaldim

Denizsv ben eşim biraz üstüme yan uzanıyor o pozisyonda spermler penis üzerinde oluyor bide doktorum eşinin üstte olduğu pozisyonda rahat olmuyorsa kedi pozisyonu deneyin dedi bide sende onu dene istesen biz daha deneyemedik fırsat olmadı bu ara işler çok yoğun eve yorgun gidiyoruz da

aaa yazıyo muydu ??bende nerden gördüm diyodum :)

bende egzersizleri hiç yapmadım hep söylerim bilirsin sende canım, ama öyle neymiş bu egzersizler diye yendiğim ilk gün bu sayfayı bulduğumda başladım azıcık okudum uzun gelmişti o zaman, birde mecbur kalınca insan okuyorda o an hamdolsun gerek yoktu belki onun tembelliğiyle devamını okumadım, sadece şu dikkatimi çekmişti, hani tutup bırakma hareketi varya sık bırak şeklinde o doğum sırasında da kasların güçlendiği için kolaylık sağlıyor ve ilişkiden alacağın hazzı artırıyor diye yazmışlar, tabi denemedim ama mutlaka işe yarıyordur ki yazmışlar.

birşey sormak istiyorum bu dilator sert bişey mi yoksa silikon gibi mi yumuşaklığı?

bu arada deniz ben sana mı msj yolluyordum da kutu doluydu sonra tamam boşalttım demiştin ben msj yolladım mı unuttum mu canım, çünkü msn ye taslak şeklinde kaydetmişim yollayacağımı ama kalmış öylece, sen hiç soru sordunda benim cvp veremediğim oldu mu?

Slm üç aylık evliyim bu bela başıma musallaat oldu ilk gecemizde benim adetli olmam nedeniylee bise yapamadik daha sonraki denememizde ise ben kasilip kaldim ya itiyorum yada bacaklarimla tutyorum oraya gelae bile kapi duvar acima hissinede kapilmiyorum ama nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum parmaklada denedim tek parmak normal iki parmakla ileri gidemiyorum onu itmesem olacak aama nasil basarnlar yardim.lutfen ne yasadigimdan zevk aliyorum nede evlilikten

aynı şeyleri düşünüyorum bende :)) üztteyken becerebilenlere şaşırıyorum bunların hiç mi bacakları ağırmıyor diye :) bence bizim bacaklarımız ağırdığı için konsatre olamıyoruz o pozisyonda ve de gevşeyemiyoruz tabi.

Kızlar aynı sorun bende de var. Ama sanırım yaptığımız hata Çömelmek. Dizlerimizi yere koyarsak ve bu Eşimizin üzerine doğru eğilirsek dizlerimiz ağrımaz ;-)

Canım bence önce bir jinekolog a git fizyolojik bir problemin yoksa psikiyatris e gitmeni tavsiye ederim enfazla 8-10 seansta sonuca ulaştırıyorlar bu hastalık erteleme hastalığı ertelemeden çözüme kavuşturun yoksa bizim gibi düzelmek için 5,5 yıl geçmiş ve mutsuz yıllar geçmiş olur anlamadan zaman geçiyor zamanla eşinle birlikte olamadığını bile unutuyorsun eşinin sana karşı olan isteği düşüyor. Aynı evde arkadaş gibi yaşıyor olursun. Acilen çözüme ulaştırmayı kafana koyarsan daha çabuk çözülüyor bu hastalık.

Arkadaşlar benim de başlarda bacaklarım çok ağrıyor dayanamayıp bırakıyordum ama o bacak ağrıları kendini kasmaktan oluyor stresten bence düz bir zeminde dizlerini yere dayayarak deneyin ilk zamanlarda benimde penisin tamamı girmiyor penis başı giriyordu 5 deneme sonrası sen derin nefes al ve eşinde biraz alttan seni kendine doğru çekerse (ben kendim cesaret edememiştim hepsini almayı da ) bir aşağı yukarı doğru hareketle olacak rahat olun birde eş denemesinden önce nefes egzersizi yapın 4,5 kez ve duş alın gerçekten farkı görüceksiniz.

yaa inanamıyorum şimdi farkettim.ben nerden sordum o soruyu..bence ikinizde çok iyiniyetli insanlarsınız sadece biraz alınganlık olmuş.eminim son ana kadar benim gibi kimse farketmedi aranızdaki gerginliği. kapanan konuyu açmış gibi oldum biraz ama bi nevi benim sorduğum soru neden olmuş tatsızlığa yorum yapmadan geçemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…