-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.601
günaydın kızlar benim bugün 4. günüm şu anda serçe parmak ve orta parmağın 1 boğumunu alabiliyorum ama çok korktum dün ya sanki kırmızı görecem diye korkuyorum offf yapmam gerekiyo eşime deneyelimmi dedim oda zamana ihtiyacım olduğunu biraz daha alışmam gerektiğini söyledi acee etme dedi ama ben olsun istiyorum imdi n e yapmam gerekiyo korkuyorum ittiremiyorum orta parmağımı ya offffff( yine sabah sabah bunalıma girdim
canım günaydın,dün ben sana yazmıştım ,okumadın sanırım,diğer konunun ilk sayfasında,neyse,ben 1 parmak1 boğumdan sonra yapmıştım ama,herkes aynı olmuyo,istersen egzersize devam et biraz daha,derin derin nefes al ver,ıkın,yavaş yavaş itttir,acele etme,rahat ol,
günaydın kızlar benim bugün 4. günüm şu anda serçe parmak ve orta parmağın 1 boğumunu alabiliyorum ama çok korktum dün ya sanki kırmızı görecem diye korkuyorum offf yapmam gerekiyo eşime deneyelimmi dedim oda zamana ihtiyacım olduğunu biraz daha alışmam gerektiğini söyledi acee etme dedi ama ben olsun istiyorum imdi n e yapmam gerekiyo korkuyorum ittiremiyorum orta parmağımı ya offffff( yine sabah sabah bunalıma girdim
hepimizin sonucta sinirleri bozuk benim de bozuk yani napalim keske birbirimizi yiyip hayatimiz duzelse hepinizi harcardim vallaaaaaaa :dance: venusten baslardim ilk bak o hic biseye ses cikarmiyo nasilsa :jeyyar:
kızlar desteğiniz için teşekkürler bende başaracam başka yolu yok bunu yenecem kad_er cim msjın içinde teşekkürler yeni olduğum için cvp yazamıyorum hihoyyyt
kızlar desteğiniz için teşekkürler bende başaracam başka yolu yok bunu yenecem kad_er cim msjın içinde teşekkürler yeni olduğum için cvp yazamıyorum hihoyyyt
arkadaşlar ben hepinizi seviyorum a.s.
sizden ricam şu ana kadar yazılan herşeyi unutup o bunu yazmış bu şunu yanlış anlamışları bırakıp yeni bir başlangıç yapmamız...Şu an vajiden kurtulmaya çalışan arkadaşlar lütfen sorularınızı/sorunlarınızı/teredütlerinizi buraya yazın bizlerde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışalım siz hangi yöntemle nasıl yapmak istiyorsanız karar verip ona göre bir yol izleyin çünkü herkesin yaşadıkları,korkuları, kişiliği, hissettikleri farklı...benzer olan sadece agresifliklerimiz hihoyyytlütfen birbirimize karşı daha hoş görülü olalım :içelim: yılın en güzel zamanını yaşıyoruz baharı...tadını çıkaralım yaaaa sallayın gitsin derdi tasayı :teytey:
bişey değil canım teşekkür ne demek!!!! Sana bu güne kadar burdan belki üç dört kere detaylı cevap yazdım, ayrıca özelden de yazdım tenezzül etmedin bile, sana ilerlemeni merakla bekliyorum diyorum tenezzül edip cevap bile yazmıyorsun. Ama kulağa hoş gelen yıldırım başarılarına yanıt veriyorsun.
Öyle sanırım ki birinin bir kere egzersiz yapmakla vaji yenmesi sana daha cazip geldi, tabi herkes ister vaji birdenbire pufff diye uçsun gitsin ama bilki herkes kader kadar şanslı değil yani hemencecik yenivermek herkese nasip olmuyo, çoğunluk düzenli ve aşamalı egzersiz yapmak zorunda....... herkes ister kısayoldan....... yinede sana başarılar diliyorum umarım en yakın zamanda yenersin.
Beni ararsanız artık diğer topicte bulursunuz.
arkadaşlar ben hepinizi seviyorum a.s.
sizden ricam şu ana kadar yazılan herşeyi unutup o bunu yazmış bu şunu yanlış anlamışları bırakıp yeni bir başlangıç yapmamız...Şu an vajiden kurtulmaya çalışan arkadaşlar lütfen sorularınızı/sorunlarınızı/teredütlerinizi buraya yazın bizlerde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışalım siz hangi yöntemle nasıl yapmak istiyorsanız karar verip ona göre bir yol izleyin çünkü herkesin yaşadıkları,korkuları, kişiliği, hissettikleri farklı...benzer olan sadece agresifliklerimiz hihoyyytlütfen birbirimize karşı daha hoş görülü olalım :içelim: yılın en güzel zamanını yaşıyoruz baharı...tadını çıkaralım yaaaa sallayın gitsin derdi tasayı :teytey:
ya arkadaşlar ben yanlış ne sordum yada yazdımki anlamadım yaaa ne bu tepki ben bunu yenmek istiyorum sizin desteğiniz ve yardımınızla yenmek istiyorum çünkü hepiniz bunları yaşadınız en yakın olan aynı hisleri hisseden sizlersiniz nerde yanlış söyledim anlamadım ya ne oldu yani
Yavrum o kırmızının hayatını karartmasına izin verme benim vaji olma sebebim kırmızıydı sanırım sendede aynı psikoloji var bak p...s alıyorum içime kırmızı falan yok hiç bişey gelmedi gelse ne olurki ? bu kadar kendini üzdüğüne değermi...herşey senin elinde bak parmağını hiç sorunsuz alabildiğin halde beynin olmayan bir korkunun sinyalini veriyor egzersizlerini düzenli olarak yapmadan ve en azından kendini rahat hissetmeden p...s denemesine geçme balım...birde kendine sürekli şunu söyle ben küçük bir kız çocuğu değilim ben evli bir kadınım ve korkmuyorum...korkuyla değil merakla sok parmağını...ayyyy hiçmi merak etmiyorsun orda ne var ohaoldumsmile yoksa benmi çok meraklıydım kaydirigubbakcemile2 beyninle küçük oyunlar oyna mesela kaygılandığın zaman sokma parmağını dolaş oralarda kendi kendini uyar ve zevk aldığını hisset parmağının vajini yemeyeceğini anla sonra devam et :dance: çokmu açık oldu yawww ama başka nasıl anlatayım delikafadulden