Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kuzum maşallah sana çok iyi gidiyorsun....güzelim sana hak veriyorum parmak çalışırken insanın bir yerde cesareti sanki tükeniyo eli terliyo aynısını ben de yaşamıştım bak bir boğuma kadar yaptığın yerde BEKLE......bayağı bir bekle....inan bir müdde sonra ilerleme isteği ve cesareti tekrardan oluşuyo...geri çıkarma oldumu canım sadece bekle ve rahat nefes alışverişi yap belli bir süre sonra bünye ona alışıyo ve ilerlemene müsade ediyo. İnan benim orta parmağımı almam başlardan 10 dakika sürüyordu komple giresiye kadar isterse bunu eski mesajlarımdan oku.....Sonra takıldığın yer olursa ıkın makatı zorla (hava bırakıyormuş gibi) sonra parmağın cukk diye boş bir yere kayıveriyor.

Mutlaka dene deneyimin sonucunu merak ediyorum. BAŞARILAR

kad_er'cim bende yapabilirim diye düşünüyorum rica etsem sorun olmazsa tabi bana ilk nasıl başardığını anlatırmısın yada anlatan olursa çok sevinirim özeldende yazabilirsiniz
bende başarmak istiyorum

Yavrum o kırmızının hayatını karartmasına izin verme benim vaji olma sebebim kırmızıydı sanırım sendede aynı psikoloji var bak p...s alıyorum içime kırmızı falan yok hiç bişey gelmedi gelse ne olurki ? bu kadar kendini üzdüğüne değermi...herşey senin elinde bak parmağını hiç sorunsuz alabildiğin halde beynin olmayan bir korkunun sinyalini veriyor egzersizlerini düzenli olarak yapmadan ve en azından kendini rahat hissetmeden p...s denemesine geçme balım...birde kendine sürekli şunu söyle ben küçük bir kız çocuğu değilim ben evli bir kadınım ve korkmuyorum...korkuyla değil merakla sok parmağını...ayyyy hiçmi merak etmiyorsun orda ne var ohaoldumsmile yoksa benmi çok meraklıydım kaydirigubbakcemile2 beyninle küçük oyunlar oyna mesela kaygılandığın zaman sokma parmağını dolaş oralarda kendi kendini uyar ve zevk aldığını hisset parmağının vajini yemeyeceğini anla sonra devam et :dance: çokmu açık oldu yawww ama başka nasıl anlatayım delikafadulden

hepimizin sonucta sinirleri bozuk benim de bozuk yani napalim keske birbirimizi yiyip hayatimiz duzelse hepinizi harcardim vallaaaaaaa :dance: venusten baslardim ilk bak o hic biseye ses cikarmiyo nasilsa :jeyyar:

evet ececim benden başlayabilirsinn hihoyyytbu gün pek bi neşeliyim yawwww her bişey yapabilirsiniz delikafadulden

kızlar desteğiniz için teşekkürler bende başaracam başka yolu yok bunu yenecem kad_er cim msjın içinde teşekkürler yeni olduğum için cvp yazamıyorum hihoyyyt

kızlar desteğiniz için teşekkürler bende başaracam başka yolu yok bunu yenecem kad_er cim msjın içinde teşekkürler yeni olduğum için cvp yazamıyorum hihoyyyt

canım kafanda bitirmen lazım,ben bitirmiştim,sende yaparsın,neyin eksik bizlerden,kendini hazır hissetmen çok önemli,kırmızı filan da gelmedi benden de,korkutmasın o seni,egzersizine devam et,biraz daha alış,sonra mutlu sonnn...:dance:

bişey değil canım teşekkür ne demek!!!! Sana bu güne kadar burdan belki üç dört kere detaylı cevap yazdım, ayrıca özelden de yazdım tenezzül etmedin bile, sana ilerlemeni merakla bekliyorum diyorum tenezzül edip cevap bile yazmıyorsun. Ama kulağa hoş gelen yıldırım başarılarına yanıt veriyorsun.

Öyle sanırım ki birinin bir kere egzersiz yapmakla vaji yenmesi sana daha cazip geldi, tabi herkes ister vaji birdenbire pufff diye uçsun gitsin ama bilki herkes kader kadar şanslı değil yani hemencecik yenivermek herkese nasip olmuyo, çoğunluk düzenli ve aşamalı egzersiz yapmak zorunda....... herkes ister kısayoldan....... yinede sana başarılar diliyorum umarım en yakın zamanda yenersin.

Beni ararsanız artık diğer topicte bulursunuz.

benim yenme yöntemimi herkes yapamayabilir tabiii,genelde burdaki herkes parmak ve mum egzersizleriyle başardı,benimki tamamen bir şanstı,,,ben beynimde bitirmiştim vajiyiii,ne olursa olsun bitecekti benim için,bunu uygulamak kişilere kalmıştır,,,a.s

arkadaşlar ben hepinizi seviyorum a.s.
sizden ricam şu ana kadar yazılan herşeyi unutup o bunu yazmış bu şunu yanlış anlamışları bırakıp yeni bir başlangıç yapmamız...Şu an vajiden kurtulmaya çalışan arkadaşlar lütfen sorularınızı/sorunlarınızı/teredütlerinizi buraya yazın bizlerde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışalım siz hangi yöntemle nasıl yapmak istiyorsanız karar verip ona göre bir yol izleyin çünkü herkesin yaşadıkları,korkuları, kişiliği, hissettikleri farklı...benzer olan sadece agresifliklerimiz hihoyyytlütfen birbirimize karşı daha hoş görülü olalım :içelim: yılın en güzel zamanını yaşıyoruz baharı...tadını çıkaralım yaaaa sallayın gitsin derdi tasayı :teytey:

venüscüm bende BAE arkadaşımızın sorusuna cvp verdim sadece,,,nasıl yendiğimizi sormuş,herkes anlatabilir,yardımcı olabilir,amaç,diğer arkadaşkları olumlu etkilemek,,,uygulaması ona kalmış,tabii,,burada yanlış anlaşılacak bişi yokk,,için rahat olsunn,,,kaydirigubbakcemile3

canım ya kusura bakma atlamışım sanada teşekkür ederim özelden yeni olduğum için direk cvp veremedim benim için önemli olan erken yada geç bunu yenmek istiyorum sende yaşadın bunları sende çok ii biliyosun insanın psikolojisi çok farklı

Günaydın hayırlı olsun yeni konunuz venüsten oraya takılıp bizi unutmayın sakınlmaz: dün deneme yaptık bu defa daha ilerledim sanırımzemuszemus tam sonuna kadar alamıyorum ama yinede iyi sanırım.Bende şunu söylemek istiyorum ben buraya yeni üye olduğumda o kadar adına uygunduki topik.Daha çok yardımlaşma ve bilgi vardı lütfen konular saptırılmadan yardımcı olmaya gayret edilsin birbirimizi kırmadan devam edelim eğer o kişi ile sıkıntımız varsa özelden yazışalım.
dün ayna ile inceleme yaptım vaji önce çok küçük bir delikti şimdi ise genişlemiş gerçektende.Egzersize başlayacak arkadaşlar ertelemeyin ilerleyince şaşıracaksınız.Ve süreyi kısaltmak için kolay yollar denemeyin herşeyin zamanı var.İlerlemem iyi ama o acı hala var girerken kenarlarda sızı oluyor hiç böyle bir sıkıntı yaşayan varmı merak ediyorumbilmiyorumkismile listeye benim için p..s egzersizinde yazabilirsinkaydirigubbakcemile5

ya arkadaşlar ben yanlış ne sordum yada yazdımki anlamadım yaaa ne bu tepki ben bunu yenmek istiyorum sizin desteğiniz ve yardımınızla yenmek istiyorum çünkü hepiniz bunları yaşadınız en yakın olan aynı hisleri hisseden sizlersiniz nerde yanlış söyledim anlamadım ya ne oldu yani

Merhaba arkadaşım Allah hepimizin yardımcısı olsun burada birbirimize yardım için varız bende henüz yenmiş sayılmam ama yinede bildiklerimi anlatırım hadi bakalım sorularınızı sorun egzersizler ne alemde? Şunu söylemek istiyorum ilk başlarda o kadar zor geldiki sanki hiç yapamayacak gibiydim ama tek parmak hepsini alınca acaip cesaret geldi.Bende çok geç ilerleyenlerdenim tek parmak iki boğumda belki 2 hafta uğraştımkaydirigubbakcemile3 zamanla ilerledim mum bile aldım benki korkak bir insanım eminim sizde başaracaksınız tv karşısında uzandım ve öyle yaptım aklımı oraya vermedim fazla iyi geliyor denemenizi tavsiye ederim...

slm arkadaşlar umarım herkes iyidir?
Helpless canım, bahsettiğim doktor ankarada sanırım sende ankaradasın dimi? isim vermek doğru oluyormu bilmiyorum ama ankara vajinusmus yazınca nette direk o kişi ve merkezi çıkıyor. ama benim sana tavsiyem önce kendi kendine bi başlaman çünkü inan amannn nolucak sanki diye başlayınca hiç bişey hissetmiyosun çünkü tedavinin ilk günü bi fitil vermişti doktor mantar için vajinin içine yerleştiriliyo, çok uykum vardı kim kremlerle uğraşacak demiştim fitili aldım ucundan başladım ittirmeye aaa bi baktım parmağım sonuna kadar girmiş:))) hatta içinde ne var ne yok diye yokladım. sende şartlandır lütfen kendini sadece parmağını sokarken çok az bi ıkın hatta belki ona bile ihtiyacın olmayacak gerisi çok kolay. yok ama maddi açıdan çok bi kaybım olmaz dersen 3 3,5a malolur sana sen yinede o fiyata bile pazarlık et:) ama tekrar diyorum bi başla sen baktık çok zorlandın tekrar doktor konusunu gündeme getiririz. sizi seviyorum arkadaşlar...

kaç kişi var sırada :) başaranları mavi takıma geçireceğiz...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84 (p...s egzersizi yapıyor)
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Edaperissa
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe
16- Helpless
17- Bae

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray:
6- Ayumut (...............) :hooray:
7- Hayatnur86(25/04/2010):hooray:
8- Munisse (27/04/2010) :hooray:
9- Kad_er (29/04/2010) :hooray:
10- Aysecikkk (30/04/2010) :hooray:
11- Guinnes (30/04/2010) :hooray:
12- Zerr (30/04/2010) :hooray:
13- Ela _emre (02/05/2010) :hooray:
14- Venüsten (04/05/2010) :hooray:
15- Mızmız (05/05/2010):hooray:
16- Kayra79 (06/05/2010) :hooray:
17- Smooty (09/05/2010) :hooray:
18- Melekupos (11/05/2010) :hooray:

güzel olmus güzel venüscüm kaydirigubbakcemile3 bencede biraz zevk alarak yapmak lazım bu işi yoksa geriliyor insan. venüsün dedeği gibi çalışın kızlar bu sizi kısa sürede sonuca götürür. uyarıldığın zaman deneyin egzersizi bakın nasıl rahatça giriyor yerimseniben.

nbr kızlar nasılsınız ınternetım bozuldugu ıcın baya gıremedım bu arada zehranın kotu bır durumumu war biri bana acıklasın merak ettim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…