- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.601
günaydın kızlar benim bugün 4. günüm şu anda serçe parmak ve orta parmağın 1 boğumunu alabiliyorum ama çok korktum dün ya sanki kırmızı görecem diye korkuyorum offf yapmam gerekiyo eşime deneyelimmi dedim oda zamana ihtiyacım olduğunu biraz daha alışmam gerektiğini söyledi acee etme dedi ama ben olsun istiyorum imdi n e yapmam gerekiyo korkuyorum ittiremiyorum orta parmağımı ya offffff ( yine sabah sabah bunalıma girdim
kuzum maşallah sana çok iyi gidiyorsun....güzelim sana hak veriyorum parmak çalışırken insanın bir yerde cesareti sanki tükeniyo eli terliyo aynısını ben de yaşamıştım bak bir boğuma kadar yaptığın yerde BEKLE......bayağı bir bekle....inan bir müdde sonra ilerleme isteği ve cesareti tekrardan oluşuyo...geri çıkarma oldumu canım sadece bekle ve rahat nefes alışverişi yap belli bir süre sonra bünye ona alışıyo ve ilerlemene müsade ediyo. İnan benim orta parmağımı almam başlardan 10 dakika sürüyordu komple giresiye kadar isterse bunu eski mesajlarımdan oku.....Sonra takıldığın yer olursa ıkın makatı zorla (hava bırakıyormuş gibi) sonra parmağın cukk diye boş bir yere kayıveriyor.
Mutlaka dene deneyimin sonucunu merak ediyorum. BAŞARILAR