Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1- Rabia
2- Hayat_acil
3- Cara
4- Fimu
5- Crescent84
6- Hephuzunlu
7- Nehir_0685
8- Bembeyazev
9- Yaseminimm
10- Edaperissa
11- Krizantem78
12- Secir
13- Mmerviss
14- Hayrunemin
15- Tobeornottobe
16- Helpless
17- Bae

kızlaaar nerdesiniz?? ? Tek tek durum raporu istiyoruuuz :dance:

bir de yanlarına yazmak lazim kaç parmak egzersizinde olduklarını unutuyorum hep :1rolleyes: nolcak benım bu unutkanlıgıım

aynen bende katılıyorum eğer arkadaşlar aşamalarını yazarlarsa bizde takip edebiliriz belki daha çok yardımımız olur...

derine fazlasıyla katılıyorum çünkü her ne kadar cvp yazmasamda hergün 24 saat açıp okuyorum kendime güvenimin gelmesi için ama konu saptırılnca sıkılıyorum ewet hep hüzünlü oldukça pasif ve agresifsin buradakilerle samimiyetin beni ilgilendirmez ben herkesin yazılarını okuyorum atlamadan herkese verdigin agresifce cvp beni rahatsız ediyor herkes senin gönlünü almak için sayfalarca yazıyor okuyorum senin burda ne kadar eski olman beni ilgilendirmez ben vaji derdi olan ve yardımcı arkadaşlarla ilgilenirim ayrıca ben sana kötü birşeyde demedim sıkntılarından bahseden sensin bense sadece bu konunun sürekli gündeme gelmesinden ve vaji muhabbetinden önde gelmesinden rahatsızlık duydugumu kimseyi kırmadan dolaylı yollardan yazmaya çalıştım gerçi derin güzel anlatmış teşekkür ederim sense yanlış anlayıp olayı tartışma boyuta getirmakte çok başarılısın ben halbuki seni tersleyecek birşeyde yazmadım sen seni destekleyen arkadaşlarınla özelden yazışmaya devam et ben çekiliyorum hiç tanımadıgım insanlarla özelimi paylaşırken saçma sapan bişi yüzünden yanlış anlaşılıyorum inan senin böyle bir şekilde cvp verecegini biliyordum insanlar yazdıklarıyla kullandıkları kelimelerle az çok karakterini belli eder ben burada 1 haftada birçok kişinin mükemmel bir karaktere sahip oldugunuda anladım sen şimdi sana karaktersiz filan dedigimide anlarsın sen sadece yanlış anlıyorsun soru sormuyorsun ters cvp veriyorsun ben okurken geriliyorum burada herkesin derdi vaji ama herkes sakin birtek sen pasifsin rahatsız oluyorum konu senin nazını çekmekle dagılıyor her sayfada arkadaşlar senin gönlünü almaya çalışıyor bunlar özelden yazılsa burada sadece vaji konuşulsa kötü olur dimi ben senin yazılarını okurken acaba bugün neye kızdı gene diye geriliyorum konu çok uzuyor herkes alıntı yapıp cvp veriyor bunlar özelden olsa sorun yok neyse sinirden ve moralimin bozuklugundan nasıl yazdım bilmiyorum devrik ve anlaşılmaya bilir kusura bakmayın bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun deneyip başarmaya çalışacagım kimseye bu saçma sapan muhabbeti okutmak istemezdim ama yanlış anlaşılmayada tahammül edemezdim tkr tşk ederim yardımlar için güle güle çok sevin hep hüzünlü tkr yazmayacagım için rahat olsun ve rahatlıkla ters cevapta verebilirsin okumayacağım çünkü seninle canımı sıkmayacağım umarım yenersin vajiyi

Son düzenleme:
geliyorum güzel bişeyler olur diye moralim düzelir güven duyarım diye birisi bişi yazıyo herkes onu destekliyo ortada bişi olsa tmm dicem özür dilicem hata ettim diye bişi yok ki hayret ya...................

geliyorum güzel bişeyler olur diye moralim düzelir güven duyarım diye birisi bişi yazıyo herkes onu destekliyo ortada bişi olsa tmm dicem özür dilicem hata ettim diye bişi yok ki hayret ya...................

canım takmayın bu tarz şeyleri kafaya ,yardımcı olabileceğimiz bişeyler olursa biz yine yazarız....

Helpless canım kafana takma...
O arkadaşımızda nedense öyle agresif bir kişiliğe sahip...
Ben uyarımı yaptım, anlayan anladı zaten ne demek istediğimi...
Bundan sonra burda sadece yardımlaşma olur inşallah...
Umarım sen de yenersin biran önce...
Yardıma ihtiyacın olursa ben buradayım...

canım ya çok teşekkür ederim yardıma ihtiyacım mutlaka olacaktır daha yolun başında bile degilim çünkü olmazsa özelden ulaşırım

canım ya çok teşekkür ederim yardıma ihtiyacım mutlaka olacaktır daha yolun başında bile degilim çünkü olmazsa özelden ulaşırım

Canım buraya birşeyler öğrenmek umudu ile gelmek bile bir başlangıçtır...
Hepimiz bu şekilde başladık bu işe...
Ne aşamada olduğunu yazar mısın canım?
Özelden de istediğin zaman ulaşabilirsin elbette...

canım benim çok teşekkür ederim zaten buradan yazmayacagım özelden yazacagım msj sayım 50 olsun diye şimdilik buradan yazıyorum özelden mutlaka ulaşırım oradan durumumu daha rahat yazarım

ya bence artik kimse kimsenin hakkinda olumsuz fikir beyan etmein lutfen cidden ben okudukca geriliyorum insanlar rahatsizlik duydugu seyleri yazabilir. hephuzunlu de bunu yazmis. hakli ya da haksiz. haksiz bulan varsa bildigini okur hakli bulan yazdigina dikkat eder. ama kiz icin denmeyen kalmadi moral bozuklugundan tutun da agresifligine kadar bilmem ne. uzatiyor olabilir. madem uzatiyor buyukluk yapin da susun artik bence. cidden birine bir seyi kirk defa soylerseniz oyle olurmus. yeter ama ben bile sikildim bu mevzudan cidden

tatlım benim dedigim bişi yok ki tam tersi onu anlama çalışıyorken o bana vermiş veriştirmiş yanlış anlamış ben de cvp verdim arkadaşlarda ben birdaha yazmayacagım dedim diye özelden destek oluruz dediler sağ olsunlar konunun uzadığıda yok zaten bak ben büyüklük yapıp çekiliyorum buda son msj artık sorum olursa özelden yazarım olur biter boş verin vajiye geçsin konu epey dagıldı bugün arkadaşlardan özür dilerim güne iyi devam edilsin bu konuda bende dahil çok dertli var

ben senin kotulugune bisey soylemedigini biliyorum sen orta yol bulmak icin soyledin, hephuzunlu de sana patladi ama senden once bunlari yazan da kac kisi oldu ondan dolayi boyle tepki verdi. yani o da keyfinden yapamiyo degil burda onu suclamanin kimseye bi faydasi yok.
alttarafi bi rahatsizligini soyledi yani konu nerelere vardi, kizin yardim almamasindan tutun da agresifligine kisisel sorunlarina kadar geldi.
ya agresifse tedaviye yanit vermiyosa eger burda konuyu uzatmanin manasi yok hem boyle bi insani kendimizden uzaklastirmis olur hem de kendi canimizi sikariz
bence artik lutfen hakli ya da haksiz hic cevap vermeyin birbirinize cidden herkes kendine yapiyo cevap verip kendi sinirinizi bozuyosunuz
konuyla alakasi olmayanlar dahil oluyo sonra biz birbirimize giricez yani bu laflarim hephuzunlu de dahil herkese kizlar kimse tek tek uzerine alinmasin
yapmacik da olsa biraz iyi seyler yazalim birbirimize belki hersey duzelir o zaman
hepimizin sonucta sinirleri bozuk benim de bozuk yani napalim keske birbirimizi yiyip hayatimiz duzelse hepinizi harcardim vallaaaaaaa :dance: venusten baslardim ilk bak o hic biseye ses cikarmiyo nasilsa :jeyyar:

Son düzenleme:
canım benim çok teşekkür ederim zaten buradan yazmayacagım özelden yazacagım msj sayım 50 olsun diye şimdilik buradan yazıyorum özelden mutlaka ulaşırım oradan durumumu daha rahat yazarım

Tamam canım nasıl rahat ediyorsan öyle yaz...
ben yardıma ihtiyacı olanlara burdan da özelden de yardımcı olurum...
Yeter ki yanlış anlaşılmayayım ve karşı taraf da benim gibi istekli olsun...

günaydın kızlar benim bugün 4. günüm şu anda serçe parmak ve orta parmağın 1 boğumunu alabiliyorum ama çok korktum dün ya sanki kırmızı görecem diye korkuyorum offf yapmam gerekiyo eşime deneyelimmi dedim oda zamana ihtiyacım olduğunu biraz daha alışmam gerektiğini söyledi acee etme dedi ama ben olsun istiyorum imdi n e yapmam gerekiyo korkuyorum ittiremiyorum orta parmağımı ya offffff ( yine sabah sabah bunalıma girdim

canım günaydın,dün ben sana yazmıştım ,okumadın sanırım,diğer konunun ilk sayfasında,neyse,ben 1 parmak1 boğumdan sonra yapmıştım ama,herkes aynı olmuyo,istersen egzersize devam et biraz daha,derin derin nefes al ver,ıkın,yavaş yavaş itttir,acele etme,rahat ol,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…