- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #16.581
yenmiş biri olarak inceliğin için bizi anladığın için teşekkür ederim derin...
Sırf da bu sebepten ben artık özelden yardım alıyorum arkadaşlardan...
Muhakkak ilişkiye geçenler de çektiği zorlukları yazacaklar bunlar normal bize de fikir oluyor bunlar yazılsın...ancak bir uyarıda bulundum sflar dolusu(ki tek bir kere cevap verdim ben)bi taraflara çekme sataşma..
Yeni gelen biri de arkamdan yazmş yok benm derdm çokmuş da ben heyecanlıymışım(!)da...sana ne mübarek sen ne biliyosun..bi düzgün oku önce de mi........!
Farkındaysanız cvp bile vermyrm canı sıkılana burada..bu da bu tür yazılara son cevabımdır..
Yazılan tüm yazılar msjlar açıktır nettir geri dönülüp okunabilir..bana özelden 'takma sen işine bak biz de çok sinir olduk uyarının nerelere çekilmiş olmasına haklısın moralini bozma 'gibi msj lar geldi...allah razı olsun....
Tam cesaret geliyor moralimizi düzeltiyoruz açıyoruz forumu soru sormak için bi de bakıyorum arkadan bir sürü laf alakası olmayan da yazmış...artık yine sataşma olur diye özelden devam etmek zorunda kalıyorum....
Foruma çok ümit bağlamıştım sonra açıp açıp da bunları görünce acaba dr amı gitsem diye düşündm soru sorma rahatlığını hissetmeyince...ama yılmıcam özelden de olsa sağolsun çok iyi niyetli arkadaşlar var..yarımlarına güveniyorum.....allah bin kere razı olsun onlardan.......
geliyorum güzel bişeyler olur diye moralim düzelir güven duyarım diye birisi bişi yazıyo herkes onu destekliyo ortada bişi olsa tmm dicem özür dilicem hata ettim diye bişi yok ki hayret ya...................
canım takmayın bu tarz şeyleri kafaya ,yardımcı olabileceğimiz bişeyler olursa biz yine yazarız....
Helpless canım kafana takma...
O arkadaşımızda nedense öyle agresif bir kişiliğe sahip...
Ben uyarımı yaptım, anlayan anladı zaten ne demek istediğimi...
Bundan sonra burda sadece yardımlaşma olur inşallah...
Umarım sen de yenersin biran önce...
Yardıma ihtiyacın olursa ben buradayım...
canım ya çok teşekkür ederim yardıma ihtiyacım mutlaka olacaktır daha yolun başında bile degilim çünkü olmazsa özelden ulaşırım
Canım buraya birşeyler öğrenmek umudu ile gelmek bile bir başlangıçtır...
Hepimiz bu şekilde başladık bu işe...
Ne aşamada olduğunu yazar mısın canım?
Özelden de istediğin zaman ulaşabilirsin elbette...
ya bence artik kimse kimsenin hakkinda olumsuz fikir beyan etmein lutfen cidden ben okudukca geriliyorum insanlar rahatsizlik duydugu seyleri yazabilir. hephuzunlu de bunu yazmis. hakli ya da haksiz. haksiz bulan varsa bildigini okur hakli bulan yazdigina dikkat eder. ama kiz icin denmeyen kalmadi moral bozuklugundan tutun da agresifligine kadar bilmem ne. uzatiyor olabilir. madem uzatiyor buyukluk yapin da susun artik bence. cidden birine bir seyi kirk defa soylerseniz oyle olurmus. yeter ama ben bile sikildim bu mevzudan cidden
iyi akşamlar kızlar nasılsınız zehradan haber varmı yha nasıl oldu acaba bebiş
canım benim çok teşekkür ederim zaten buradan yazmayacagım özelden yazacagım msj sayım 50 olsun diye şimdilik buradan yazıyorum özelden mutlaka ulaşırım oradan durumumu daha rahat yazarım
günaydın kızlar benim bugün 4. günüm şu anda serçe parmak ve orta parmağın 1 boğumunu alabiliyorum ama çok korktum dün ya sanki kırmızı görecem diye korkuyorum offf yapmam gerekiyo eşime deneyelimmi dedim oda zamana ihtiyacım olduğunu biraz daha alışmam gerektiğini söyledi acee etme dedi ama ben olsun istiyorum imdi n e yapmam gerekiyo korkuyorum ittiremiyorum orta parmağımı ya offffff( yine sabah sabah bunalıma girdim