Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım nasıl yendin neler yaptın anlatırmısı

çok çok çok sevindim senin adına ne mutlu ki bana bi şeye vesile olabildiysem bak hni dedin ya başka cisimle yapamıyodum ama yaptım hmde penis boyutuna yakın bi cisimle yapmışsın. bu çok büyük bi başarı senin için olucak yakındır artık inşallah. bi de bi şey daha eklemek istiyorum. az bi zamandır evli değilsin maşallah eşin gayet anlayışlı sayılabilir benim nazarımda. çünkü bunu yapamayıp ailesine söyleyen ve kv.nin kapıya dayanıp kızı taciz eder gibi seni eve biblo olasın diye almadık yapıcaksın eşek gibi yapıcaksın diyen insanları biliyorum. hani başka cisimle yapamıyodun yaa bence eşinle denemeye başlamalısın o senin kocan ve seni sevmese seni incitmekten korkmasa inan bana çoktan olmuştu. tecavüze uğrayan kadınlara bak zorla yapmasalar o erkek bozuntuları olur muydu olmazdı. şunu çıkarma aklından kocan seni incitmekten korkuyo o yüzden korkma onunla dene ve derin derin nefes al hatta müzik aç kafan dağılsın

Bu dertten muzdarip olan herkesin hayırlısı ile derman bulmasını dileyerek MERHABA diyorum...

2 aylık evliyim
Ben de sizlerdenim
Burada olumlu haberler duymak sizler için sevinmeme sebepken kendim için umut kaynağı oluyor...
Dilerim bir gün güne gerçekten merhaba diyebilirim ben de...

Muhabbetle

hoşgeldin 2 aylık evli olup burayı bulman büyük şans bu demek oluyor ki kısa sürede aşıp zaman kaybetmemiş olacaksın bizler gibi çook sevindim önce oku rahatla aşabileceğini gör ve çalış cnm burdayız :)

Teşekkür ederim...
Parmak ya da aparat kelimelerini duymak bile yüz ifademin değişmesine sebep oluyor.
Şimdilik çok önemli diye bahsettiğiniz nefes egzersizleri ile deneme yapıyoruz...Kendimi sıkmayıp rahat bırakmaya çalışıyorum..Rabbimden dilerim başarırım..

Canim oncelikle hos geldin seni cok iyi anliyorum canim benim banada il piskologum parmak egzersizlerini soylediginde gunlerce korkup oturup agladim bir dahada gitmedim kendime etmisim canim bir hafta oldu egzersize baslayali parmaklari bitirip aparata basladim ve cok iyi gidiyo bir an once basla canim bir gunune bile yazik ne zaman destek istersen yaz canim buradaki herkes seve seve yardim eder erteleme canim lutfen bunu esine ve kendine yapma yalniz degilsin biz variz sen iste yeterki

arkadaşım gözün aydın çok sevindim yenmene, Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.

Allah razı olsunn kkaderim senin payın çok hakkını helal et Rabbim yenen herkese birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın yenmeyen arkadaşlarımızada sabır cesaret umut versin en kısa zamanda feraha çıkmayı nasip etsin

Alakanız için çok çok teşekkür ederim...Birçok kişi sizin dediğiniz gibi yazmış okudum. Ve mutlaka doğrudur cesaret lazım yapabilmek için..Şimdilik nefes egzersizleri ve açıdan bahsetmiş bazı kişiler doğru açı konusunda yapmam gerekenler konusunda yardımcı olabilirseniz memnun olurum...

Hoş geldin kkaderim ne zamandır yoktun? Özlettin kendini

canım benim Allah razı olsun bende sizleri özledim başka türlü imkansızdı, bende nasıl bir gurur vardır bilsen =( şey diyorum tükürdüğünü yalamak mı oluyor bu şimdi. ama arkadaşlarımı bu rahatsızlıiğın yüküyle başbaşa bırakmak daha ağır geldi, faydam olmasada çabalamazsam vicdanım rahat olmazdı, şimdi site açmam imkansız kpss hazırlığı olduğu için, ama sınav biter bitmez sadece bu konuyla ilgili bir site açıcam inşallah. o zamana kadar burdayız işte.sen nasılsın canım, herşey yolunda mı?

amin canım cümlemizden razı olsun, varsa hakkım helal olsun kuzum.duaların içinde amin inşallah arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…