- 6 Aralık 2013
- 295
- 15
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.501
yapmadık cnm o yüzden yazmadımm kaçtım yanii :)) dün çok yorulmuşum eşimde bende kalkamadık bende yarın bi çok yaparız dedim bugün nasipse bi çok yapacağızz :)
anestolu evliliğim ilk haftasında jinekoloğa gittiğimde doktor vermişti iki üç kez kullandım yanma oldu birdahada kullanmadım sadece zeytinyağı
Sonunda bitti vajinusmus denilen bu illetten hastalıkdan fobiden her ne ise bende kurtuldum Allahın izniyle Rabbime binlerce kez şükürler olsun yenemeyen ilerleyemen bütün arkdaşlarımın yanında olsun inş. o kadar çok çektimki 7 ay ama sanki 7 yılımız gitti ama şükür derdi veren dermanınıda veriyor hakkaten bugün sabaha kadar uyuyamadım bir iki saatlik uykuyla işe geldim ama kendimi o kadar rahat dinlenmiş ve huzurlu hissediyorum ki çok şükür Rabbime...
Yenemeyen umudunu kaybeden arkadaşlarım sakın pes etmeyin artık tükendim dayanamıyorum deyip gözlerinizden yaşların aktığı an bilinki bu vajinusmusun sona geldiği andır. bunu unutmayın hergün sabah gözünüzü açıp bu gece bitecek bu gece kurtulucam yarın sabah gözümü açtığımda herşey düzelmiş olacak die ümitlenip yine hayal kırıklığı yaşamanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ama yılmayın bitecek emin olun bitecek ve hiç birşey anlamadığınızda bumuydu diyeceksiniz ...
ben bu site ve buradaki arkadaşlarımın yardımıyla yendim sayılır elbette eşimin sabrı ve anlayışını göz ardı edemem bana destekçi olan bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun...
Eğer yardımımı isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım
Hadi canim basardigini duymak istiyoruzzzzz moral olsun bize hadi
Ya iki gindr vajinam hic acilmyo duwar gbu sanki zorla itiyrm aparati nye acaba blgsi oln varmi
Ya iki gindr vajinam hic acilmyo duwar gbu sanki zorla itiyrm aparati nye acaba blgsi oln varmi
çok çok çok sevindim senin adına ne mutlu ki bana bi şeye vesile olabildiysemCanimmm.allah senden bin kere razi olsunn ne oldu biliyor musun.
Hicc canim istemiyordu bugun egzersiz yapmkk burdada kimseyi goremyince amaan bugun de yapmiim hem kim girecek dusa daha sabh girdim felann diye dusuncelerrr kafada.
Sonra tam kimse yok diye yakindigim sirada sen geldin yazdinya yenuden bi basarma istegi daha duydum.ama cooom inandim yazdklarina okurken.
Kalktm hmn.egzerdiz yaptim.bilmiyoru. hic okumus muydun ama ben parmagimi alabildigi. Halde yabanci biseye karsi kasilmaktan sikayetciydim
En son ki es parmagi da basarisiz gecince artik illaki bi sogumustum egzersizdenn.
Sonra kalktim kulak copunden on tane kulak copunu boll miktarda peceteyle sardm prezervatife gecrdim ve tamamini aldim ...
Amma uzattim yass biliyorum :))) cok sagolde gec demi amma cok konusuyormmm
Ama insan buyuk bir ilerleme alinca paylasmak istiyor
Ozetle : en umutsuz aninda bile kalk egzersix yappppp diyorum kizlaraaa...bunun ne zaman olacagi belli olmuyorr
Bu dertten muzdarip olan herkesin hayırlısı ile derman bulmasını dileyerek MERHABA diyorum...
2 aylık evliyim
Ben de sizlerdenim
Burada olumlu haberler duymak sizler için sevinmeme sebepken kendim için umut kaynağı oluyor...
Dilerim bir gün güne gerçekten merhaba diyebilirim ben de...
Muhabbetle
hoşgeldin 2 aylık evli olup burayı bulman büyük şans bu demek oluyor ki kısa sürede aşıp zaman kaybetmemiş olacaksın bizler gibi çook sevindim önce oku rahatla aşabileceğini gör ve çalış cnm burdayız :)
Tamam canim bende kullanmakta kararsizimda tesekkur ederim bilgi icin
rica ederim canım.
Bu dertten muzdarip olan herkesin hayırlısı ile derman bulmasını dileyerek MERHABA diyorum...
2 aylık evliyim
Ben de sizlerdenim
Burada olumlu haberler duymak sizler için sevinmeme sebepken kendim için umut kaynağı oluyor...
Dilerim bir gün güne gerçekten merhaba diyebilirim ben de...
Muhabbetle
arkadaşım gözün aydın çok sevindim yenmene, Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.
Canim oncelikle hos geldin seni cok iyi anliyorum canim benim banada il piskologum parmak egzersizlerini soylediginde gunlerce korkup oturup agladim bir dahada gitmedim kendime etmisim canim bir hafta oldu egzersize baslayali parmaklari bitirip aparata basladimve cok iyi gidiyo bir an once basla canim bir gunune bile yazik ne zaman destek istersen yaz canim buradaki herkes seve seve yardim eder erteleme canim lutfen bunu esine ve kendine yapma yalniz degilsin biz variz sen iste yeterki
Hoş geldin kkaderim ne zamandır yoktun? Özlettin kendini
Allah razı olsunn kkaderim senin payın çok hakkını helal et Rabbim yenen herkese birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın yenmeyen arkadaşlarımızada sabır cesaret umut versin en kısa zamanda feraha çıkmayı nasip etsin