- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.481
Sonunda bitti vajinusmus denilen bu illetten hastalıkdan fobiden her ne ise bende kurtuldum Allahın izniyle Rabbime binlerce kez şükürler olsun yenemeyen ilerleyemen bütün arkdaşlarımın yanında olsun inş. o kadar çok çektimki 7 ay ama sanki 7 yılımız gitti ama şükür derdi veren dermanınıda veriyor hakkaten bugün sabaha kadar uyuyamadım bir iki saatlik uykuyla işe geldim ama kendimi o kadar rahat dinlenmiş ve huzurlu hissediyorum ki çok şükür Rabbime...
Yenemeyen umudunu kaybeden arkadaşlarım sakın pes etmeyin artık tükendim dayanamıyorum deyip gözlerinizden yaşların aktığı an bilinki bu vajinusmusun sona geldiği andır. bunu unutmayın hergün sabah gözünüzü açıp bu gece bitecek bu gece kurtulucam yarın sabah gözümü açtığımda herşey düzelmiş olacak die ümitlenip yine hayal kırıklığı yaşamanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ama yılmayın bitecek emin olun bitecek ve hiç birşey anlamadığınızda bumuydu diyeceksiniz ...
ben bu site ve buradaki arkadaşlarımın yardımıyla yendim sayılır elbette eşimin sabrı ve anlayışını göz ardı edemem bana destekçi olan bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun...
Eğer yardımımı isteyen olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya hazırım
çok sewindim rabbim bize de nasip etsin nasıl oldu acaba anlatır mısın ? anlatmak ister misin ? :)