-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.461
sewindim cnm egzersize başlaman bitirmenin yarısıdır :)
Merhabalar, yazmaya çekiniyorum aslında.. Şimdi bende şöyle bir sorun var cinsel birleşme ile ilgili herhangi bir şey okuduğumda ya da duyduğumda başım dönüyor ve gözlerim kararmaya başlıyor bu yüzden burda sorununuzla ilgili yazdıklarını bile okuyamıyorum, okuduğum anda gözlerim kararıyor sanki.. Sizce bu durum benim vajinismusu mu olduğumu gösterir? Cevaplarınızı bekliyorum.
bende özledim ya sorma başımı kaşıyacak vaktim yok bugün dr a gittik çok gazı varmış şurup verdikte uyuyo:))birazdan uyanırr
ya bu skype yi anlamadım bi türlü hala yapamıyorum zaten pc de yine yokkk
ya seninle muhabbet etmeyi özledimmm
Arkadaşlar, fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten sevineceğim.:/
evli değilsin sanırım canım bunları şimdiden düşünmesen iyi olur biz senin gibi düşünmemiştik ama böyleymişiz sende belki bunları düşünüyorsun vajinismus değilsindir o yüzden takma bunlara
önceliklee hepimizin ALLAH yardımcısı olsun inş.ben 16 aylık evliyim uzun zamandır takıp edıyorummmm ama yazmak bugune kısmet olduuu...eşimle 6 yıl görüştükten sonra evlendımm..evlenmeden önce yakınlaşmalarımız benı heyecanlandırıyordu ama hiç evlendıkten sonra vajınusmus olacagımı tahmın edemezdim...ilk gecemm hüsrann...yorgunluktan denemeye bıle halım yoktu...sonra balayındaa denemeler basarısız..olur olur dıye ertelemeler derken bugunlere geldık..sureklı kavga artık tahammul kalmadı bırbırımıze cok caresızım çoookkk
Buarada sen nerdesin egzersizde tatlim :)
kızlar bugn doktora gittim sonunda ertele ertele gidememiştim bi türlü...doktor muayene etti ve dokuların çok geniş vajinismus olduğunu düşünmüyorum bi engel yok olmaması için kendini fazla kasıyorsun sadece dedi...buna çok sevindim aslında çünkü her ne kadar bu sorunu henüz yenememiş olsam da biri bana vajinismus değilsin dedi:))kas gevşetici anestol ve kayganlaştırıcı jel verdi bunlarla bi sıkıntın kalmaz dedi ve ben çok umutlandım.yılbaşı gecesine bile kalmayacak inş bu işi yarın bitireceğim:)) eşime söyledim çok sevindi bide ben sana demiştim bişeyin yok diye hava yaptı tabi:))neyse şu an ona sinirlenemeyeceğim vajili olmadığımı beynime empoze ediyorm şu an bence en önemli aşama buymuş psikolojik olarak rahatlıyor insan...şimdi aşama eş denemsinde zaten ben kendi parmağımı ve eşimin parmağını alabiliyordum sadece peniste sıkıntı işte inş yarın onu da yeneceğim...başarı öykümü yazmak istiyorum ve yılbaşında toplu düğünde hepinizin başarı öykülerini okumak istiyorummmm
bugun dogum gunumdu esımle o kadar uzagız kı kuru bı kutlama olduu öpmedı bıle benı bı pasta kestıık o kadarrr..ayyy cook duygusalım bugun yaa sureklı aglamak ıstıyorummmm...söz yarn baslayacamm bugunku moralle bırsey yapamam zatenn canım
Kas gevstcnn kaygnlstrcnn faln yani ilclrin adini yazrmsn bi zahmt
kızlar bugn doktora gittim sonunda ertele ertele gidememiştim bi türlü...doktor muayene etti ve dokuların çok geniş vajinismus olduğunu düşünmüyorum bi engel yok olmaması için kendini fazla kasıyorsun sadece dedi...buna çok sevindim aslında çünkü her ne kadar bu sorunu henüz yenememiş olsam da biri bana vajinismus değilsin dedi:))kas gevşetici anestol ve kayganlaştırıcı jel verdi bunlarla bi sıkıntın kalmaz dedi ve ben çok umutlandım.yılbaşı gecesine bile kalmayacak inş bu işi yarın bitireceğim:)) eşime söyledim çok sevindi bide ben sana demiştim bişeyin yok diye hava yaptı tabi:))neyse şu an ona sinirlenemeyeceğim vajili olmadığımı beynime empoze ediyorm şu an bence en önemli aşama buymuş psikolojik olarak rahatlıyor insan...şimdi aşama eş denemsinde zaten ben kendi parmağımı ve eşimin parmağını alabiliyordum sadece peniste sıkıntı işte inş yarın onu da yeneceğim...başarı öykümü yazmak istiyorum ve yılbaşında toplu düğünde hepinizin başarı öykülerini okumak istiyorummmm
Cevabınız için çok sağolun. Açıkçası bu durumum bana çok tuhaf geliyor, şimdiden böyleysem ilerde deneyimlemeye kalktığımda daha kötü olurum diye düşünüyorum. Bu yüzden evliliğe bile sıcak bakmıyorum.Benim yaşadığım bu durumun vajinismus belirtisi olup olmadığını bile bilmiyorum açıkçası.. Bu çok fena.
'vajinismus değilsin kendini fazla kasıyorsun sadece' bu sadece ve fazla kasmanın istemsiz kilitlenmenin adı değil mi zaten vajinismus?
kendini hazır hissetmene sevindim canım umarım yarınki yeni gelin sen olursun her şey kafada bitiyor.
canım bende böyle düşünüyordum ama vajinismus dokularla da alakalı bişeymiş demekki bana dokuların çok gevşek dedi yani sadece psikolojik bişey olsaydı böyle bir yorum yapmazdı galiba.mesela burda okumuştum bazı arkadaşlara doktorları ileri derecede vajinusmussun falan demişlerdi demekki muayene ile belirleniyo.bizlerdeki çoğunlukla korku ve stresle olan kendimizi kasmalar yani olmaması için bi sebep yok egzersiz falan sordum hani genişletmek amaçlı gerek yok dedi bu ilaçlarıda kendimi iyi hissetmem için verdi bence zaten kayganlaştırıcı şart üstünde de yazıyo ilk ilişkilerde kullanılması gerektiği.inş canım yarın mutluyum yazmak istiyorum yoksa her deneme sonrası eşimle aramız fena bozuluyo
şimdiden bunları düşünmek yersiz canım o an ne hissedeceğini bilemezsin boşa kendini şartlama, evlilik sadece cinsellik değil karşına öyle biri çıkar ki onunla bir ömür düşünürsün.
Haklısınız ama inanın bunu düşünmekten kendimi alamıyorum.. Misal çözüm için yazdığınız şeyleri bile okuyamıyorum anında gözlerim kararıyor, elim ayağım boşalıyor sanki. Durum böyleyken karşıma gerçekten evlenmek isteyeceğim biri çıksa bile sırf bunu düşünüp vazgeçebilirim. Evet evlilik sadece cinsellik değil ama, o da bir parçası. Ve ben bu parçayı hiçbir zaman deneyimleyecek cesarete sahip olacağımı düşünmüyorum. Belki kendi kendime tanı koymam saçma ama durumum böyle.:/
canım çözüm için yazdığımız şeyleri düşününce şu an benim de gözüm kararır ki bir zamanlar kurtulmak için yaptığım şeyler, ilişki bunlardan çok daha kolay emin ol kolaylığını da geçeyim insana zevk veren birşey, şimdiden okuyup kendini şartlama derim, ola ki öyle bir şey oldu çözümü olan bir dert.