- 6 Aralık 2013
- 295
- 15
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.541
ayyy inşallah canımmmm vala bi yapayım hemen anlatacammm ama sen benden önce başarırsın inşallahhh benim daha zamanım varrr :)
Arkadaşlar dilatörle çalisan varmiydi ben dilatorlerin dörduncusune geçtim çok zor soktum halbuki kendimi hiç sıkmadim ama çok zorlandim yaklasik iki parmak gibi sizlerde her çalusmada yag yada jel kullaniyormusunuz lütfen cevap yazin banada benide unutmayin
Teşekkkürler canim hep birbirimizi soralim sende mi dilatörle çali§iyon
ben kendim aparat yapıyorum kulak çöpünden ama daha 6 taneyi birleştirip yaptım haftasonu gelsinde büyütecem bol bol yağ sür akıp gidiyo zaten ben çok şaşırıyorum :))
bende kulk çöpüyle yaptm kaç kulk çöpünü kaç peceye sarıp aldn
Banada yardımcı olurmusunuz basaran arkadslar lütfen
6 tane kulak çöpünü 3 kat havlu peçeteye sardım streçledim sonrada eldivene geçirdim bol bol bebeyağı sürdüm cnm
ben bi kulk çöpünü bol havlu kagıda sardm pns boyutuna getrdm sennkide o boyda varmı
o boyda değil tabiki canım ama 1 kulak çöpü az olur sanki yani yaptığın aparat biraz yumuşak olur sanki
merhaba asi sana msj atmaya calisiyorum ozel msj nasil atiliyo soylermisinhavlu kagıdı sıkı sarcn ve iyice sıkcan yumsak olmyo ama bu buyugu bugun denedm bı kuçugu rahat oluyo bu buyugude rahatca yaparsam es yapcm ama pek umudum yok
havlu kagıdı sıkı sarcn ve iyice sıkcan yumsak olmyo ama bu buyugu bugun denedm bı kuçugu rahat oluyo bu buyugude rahatca yaparsam es yapcm ama pek umudum yok
Arkadaşlar dilatörle çalisan varmiydi ben dilatorlerin dörduncusune geçtim çok zor soktum halbuki kendimi hiç sıkmadim ama çok zorlandim yaklasik iki parmak gibi sizlerde her çalusmada yag yada jel kullaniyormusunuz lütfen cevap yazin banada benide unutmayin
havlu kagıdı sıkı sarcn ve iyice sıkcan yumsak olmyo ama bu buyugu bugun denedm bı kuçugu rahat oluyo bu buyugude rahatca yaparsam es yapcm ama pek umudum yok
Banada yardımcı olurmusunuz basaran arkadslar lütfen
ben bi kulk çöpünü bol havlu kagıda sardm pns boyutuna getrdm sennkide o boyda varmı