Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim Allah razı olsun bende sizleri özledim başka türlü imkansızdı, bende nasıl bir gurur vardır bilsen =( şey diyorum tükürdüğünü yalamak mı oluyor bu şimdi. ama arkadaşlarımı bu rahatsızlıiğın yüküyle başbaşa bırakmak daha ağır geldi, faydam olmasada çabalamazsam vicdanım rahat olmazdı, şimdi site açmam imkansız kpss hazırlığı olduğu için, ama sınav biter bitmez sadece bu konuyla ilgili bir site açıcam inşallah. o zamana kadar burdayız işte.sen nasılsın canım, herşey yolunda mı?

Bende iyi olmaya çalışıyorum işte pozisyon değişti eşle ama acı ve yanma geçmiyor bir türlü doktora gittim zamanla geçecek sabır dedi. İnşallah atlatıp anne olurum Allah ım dualarımı duysun inşallah

Bende iyi olmaya çalışıyorum işte pozisyon değişti eşle ama acı ve yanma geçmiyor bir türlü doktora gittim zamanla geçecek sabır dedi. İnşallah atlatıp anne olurum Allah ım dualarımı duysun inşallah

hala sıkıyorsun bence kendini, canım üzülme sakın bende de oluyordu, kendimi sıktığım zamanlar. bak 1 yıl geçti ama eğer o gün kendini hazır hissetmezsen, yorgun yada stresli olursan, gergin olursan, ki birde sen yeni yeni aşıyorsun, insan yeterince hazır olamayıp,kuruluktan acı hissediyor, o yüzden eşlerede çok iş düşüyor aslında, kendini değilde kadınlarıda düşündüklerinde daha rahat oluyor herşey.

kdr45 arkadaşım öncelikle seni tebrik ederim darısı bize inşallah.

Arkadaşlar dün bişey oldu. İlk defa bu aşamaya geldim. Penisle eş denemesi yaptık. 3 cm aldığımı söylüyor eşim. Baskı hissettim ilerleyemedim. Sizce ne yapmam lazım? Başı ve az bi kısmı giriyor yani ama gerisi yok..

Arkadaşlar dün bişey oldu. İlk defa bu aşamaya geldim. Penisle eş denemesi yaptık. 3 cm aldığımı söylüyor eşim. Baskı hissettim ilerleyemedim. Sizce ne yapmam lazım? Başı ve az bi kısmı giriyor yani ama gerisi yok..

nefes alıp kendini bırakman gerekiyor canım ıkınır gibi yap, bundan sonra sık sık deneme yap az kalmış yenmene.

canım doğru yoldasın devam :) penis başı vajinanın girişinde iken derin derin nefes al ver pozitif şeyler düşünmeye çalış olucak o oradaysa eğer emin ol ilerlio :)

Cesaret...Tebrik ediyorum...Ben sanırım bunu yapabilecek cesarette değilim...

canım hiç birimizde yoktu o cesaret ama bir yerden başlamak gerekiyor, öncelikle tuvalette çişini tut bırak yap hangi kasların olduğunu anla sonra bunu normalde de yapabilirsin oturduğun yerde, ayakta, biriyle konuşurken kaslarını sıkıp bırak öncelikle böyle başla derin derin nefes alıp bırak nefes egzersizleri yap bunları yapabilirsin.

canım hiç birimizde yoktu o cesaret ama bir yerden başlamak gerekiyor, öncelikle tuvalette çişini tut bırak yap hangi kasların olduğunu anla sonra bunu normalde de yapabilirsin oturduğun yerde, ayakta, biriyle konuşurken kaslarını sıkıp bırak öncelikle böyle başla derin derin nefes alıp bırak nefes egzersizleri yap bunları yapabilirsin.

Tuvalette kas tanımayı yapıyorum bir süredir...Parmaktan korktuğum için bu işi nefesle ıkınmayla çözmeye çalışacağım..Size imrenyiyorum cesaretinizden ötürü..

Bende de aynısı olmuştu :)

Canım tam o andayken ilerlemek gerek,hiiiç acı yok.orda bi takılıyosun hemen derin derin nefes ala ver vücudunun rahatladıgını hissettiğin anda ilerle,takıldıgın yerde yine dur derin derin nefs alıp ver tekrar ilerle.böyle böyle çook yol katedeceksin.acıyacak sanıyosun fakat hiiiç acı yokk.bunu unutma

Canım tam o andayken ilerlemek gerek,hiiiç acı yok.orda bi takılıyosun hemen derin derin nefes ala ver vücudunun rahatladıgını hissettiğin anda ilerle,takıldıgın yerde yine dur derin derin nefs alıp ver tekrar ilerle.böyle böyle çook yol katedeceksin.acıyacak sanıyosun fakat hiiiç acı yokk.bunu unutma

bende de öyle oldu..deneyeceğim tam o anda rahatlamayı inşallah acı olmaz..olumsuz bi deneyim daha olmasın artık :KK43:

Basladinya canim yolu yariladin zayen onemli olan oraya birsey girecegine ikna olmak ve acimadgigini anlamak ve sen bunu basardin seni tebrik ederim bi gun burada beraber basari oykumuz hakkindada konusacagiz insallah

ayyy inşallah canımmmm vala bi yapayım hemen anlatacammm ama sen benden önce başarırsın inşallahhh benim daha zamanım varrr :)

X