Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sewindim rabbim bize de nasip etsin nasıl oldu acaba anlatır mısın ? anlatmak ister misin ? :)

çok sewindim rabbim bize de nasip etsin nasıl oldu acaba anlatır mısın ? anlatmak ister misin ? :)

Aslında herşey kendiliğinden gelişti yapabileceğimi sanmamıştım yine deneriz diodum ama olmasınıda çok istiyodum tabi hiç yapmadım bişi yaptım eşimin orta parmağını aldım önce mutlulukdan havalara uçtuk 7 aydır ilkkez orta parmak hepsi sonra o gazla iki parmak ikinci boğum bitti ilk defa mutlulukdan ağlıcak gibi oldum yatakda eşimin mutluluğunu anlatmama imkan yok sonra ben üstte denedim biraz başı girdi sadece o kadar zaten hiç başaramadım ben öle sonra eşim üstte denedi ilk denemede hooop yarısı içinde :) sonra bir değişiklik yaptık ben yatağın ucuna kadar gittim ve eşim ayaktaydı öle sanki daha rahattım ve git geller bile oldu ve eşim boşaldı artık alışma devresine girdik hergün yaparak alışıp zevkde alıcaz inş. çok ayrıntılı anlatamadım ama istersen mail adresimi veririm ordan daha ayrıntılı konuşmak istersen isteyen olursada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım çünkü ben de bana bu şekilde yardımcı olanlarla yendim ve ozaman dedim hep onlara bende yenip yenemeyen arkadaşlarıma yardımcı olucam onların duasını alıcam die adresim kaderseker@outlook.com.tr isteyen istediği zaman yazabilir cevapsız bırakmamaya çalışıcam Rabbim yardımcınız olsun...

aynen öyle yaptım canım :) ileri geri yaptım alıştım hemen yaa sanki yıllardır yapıyorum :) ama ben 6 taneyle yaptım daha yeniyim ama olsun acelem yok şimdilik daha şubata çokkk :)

Basladinya canim yolu yariladin zayen onemli olan oraya birsey girecegine ikna olmak ve acimadgigini anlamak ve sen bunu basardin seni tebrik ederim bi gun burada beraber basari oykumuz hakkindada konusacagiz insallah

çokkk sewindim cnm :) mutluluğunuz daim olsun inşallah :) teşekkürler paylaştığın için :) herhangi bir krem kullandın mı veya yağ

zeytinyağğğğğğ tabiki Allah kaderimden razı olsun yağı her elime alışımda binlercekez dua ediyorum ona çok çok etkili :)

evet cnm çok sağolsun :) sayesinde ilerleme kaydettim bende :) uyuşturucu bi krem kullanmadın değil mi sadece zeytinyağı

Cani
M cok sevindim insallah bebis haberlerinide aliriz canim benim bi sorum olacak anastol yanma yaptimi ve faydasini gordunmu yazarmisin

anestolu evliliğim ilk haftasında jinekoloğa gittiğimde doktor vermişti iki üç kez kullandım yanma oldu birdahada kullanmadım sadece zeytinyağı

tamam canım hayırlısıyla bebeğinin haberini de alırız inşallah : ))

Merhaba gunaydin canim egzersiz nasil gecti dun yazmadin bekliyorum seni

yapmadık cnm o yüzden yazmadımm kaçtım yanii :)) dün çok yorulmuşum eşimde bende kalkamadık bende yarın bi çok yaparız dedim bugün nasipse bi çok yapacağızz :)

tebrik ederim darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…