Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet gerçekten cok dogru diyosun ama cesaret edemiyorum içim almıyo oraya bakmaya

önceliklee hepimizin ALLAH yardımcısı olsun inş.ben 16 aylık evliyim uzun zamandır takıp edıyorummmm ama yazmak bugune kısmet olduuu...eşimle 6 yıl görüştükten sonra evlendımm..evlenmeden önce yakınlaşmalarımız benı heyecanlandırıyordu ama hiç evlendıkten sonra vajınusmus olacagımı tahmın edemezdim...ilk gecemm hüsrann...yorgunluktan denemeye bıle halım yoktu...sonra balayındaa denemeler basarısız..olur olur dıye ertelemeler derken bugunlere geldık..sureklı kavga artık tahammul kalmadı bırbırımıze cok caresızım çoookkk

canımm buraya gelen herkes istekli azimli ve cesaretliyse sonunda yeniyo inşallah sende yeneceksin
ne durumdasın hiç dr a gittinmi fiziksel bi sorun varmı diye

hep gerıden takıp ettımm valla yazmaya zesaretım yoktu...hıc muayene olmadımm jınekologa cesaret edemedım..psıkologa gıttım oda bı kıtap aldırdıı oku parmak tedavısı verdı..ılk parmagı yaptım doktoru bıraktımm..hıcc egzersızz yapmıyorumm denemede hıc olmuyo artıkkk sureklı ertelıyorumm

bende psıkoloğa gitmiştim hemde üç tane ama işe yaramadı
bak önce dr a git muayene ol merak etme dıştan bakıyo acı olmuyo belki fizikseldir
kardeşiminki fizikseldi ameliyat oldu düzeldi
baktın fiziksel değil egzersizlere başlarsın
önce kulak çöpü ardından o.b. tamponlar satılıyo büyük orta küçük olarak sırayla onları yap ardından parmak egzersizi ben öle yapmıştım ve çok şükür yendim
tabi öncelik inanman yapacağıona inan olmaz die bişey yok üzerine düşünce bir haftada yenersin

yendin yanıı ne guzell benım umudum hıcc yokk..okudukca umutlanıyormm sadece...ben basta bakamıyordum vajınama ayna egzersızı yaptım bakmaya dokunmaya basladımm..hersey guzeldıı parmaga gectımm yapmak ıcımden gelmıyo hep ertelıyorum yaaaa

bende öyleydim canım hiç cesaretim yoktu ama şimdi egzersiz yapıyorum ve çok aşama kaydettim hiç bişeyi erteleme biz sana yardımcı oluruz bana da başka arkadaşlarım yardımcı oluyo emin ol yenecez :)

canımm yaa desteklee yenerızzz...yarından ıtıbaren tekrardann sıkı sıkı baglanmam ınanmam gerekkkk baslamam gerek nerdeysee 2 yıl olacak ve artık cocuk varmıı sorularıı benı ucuruma surukluyo dahada kendıme hedef tarıh koyupp asacamm

aynı soruları yaşadım yalnız değilsin hemen başla hadi şimdi tek parmak egzersizi yap ben ertelediğim için çok pişmanım sen benim gibi olma çok kolayyyy :)

bugun dogum gunumdu esımle o kadar uzagız kı kuru bı kutlama olduu öpmedı bıle benı bı pasta kestıık o kadarrr..ayyy cook duygusalım bugun yaa sureklı aglamak ıstıyorummmm...söz yarn baslayacamm bugunku moralle bırsey yapamam zatenn canım

Merhabalar, yazmaya çekiniyorum aslında.. Şimdi bende şöyle bir sorun var cinsel birleşme ile ilgili herhangi bir şey okuduğumda ya da duyduğumda başım dönüyor ve gözlerim kararmaya başlıyor bu yüzden burda sorununuzla ilgili yazdıklarını bile okuyamıyorum, okuduğum anda gözlerim kararıyor sanki.. Sizce bu durum benim vajinismusu mu olduğumu gösterir? Cevaplarınızı bekliyorum.

bende parmakta pek rahat edememiştim aparat hazırla kendine kulak çöpüne peçete sar streçle cerrahi eldivene geçir öyle yap ve yaptıkça kalınlaştır ben onuda yapmıştım
bak ben senden daha kötü durumdaydım ama şimdi 50 günlük bebeğim var inan yenemeyecek gibi değilsin öncelikle inan ve kendine acımayı bırak ben hep kendime acırdım sanki sadece ben varım ağlardım baktım olacak gibi değil azmettim çok şükür oldu sende yapacaksınnnn

,

iyiyim canım sen nasılsın giremiyorsun artık tabi bebiş olunca özledim valla arada skype gel bari :)

bende özledim ya sorma başımı kaşıyacak vaktim yok bugün dr a gittik çok gazı varmış şurup verdikte uyuyo:))birazdan uyanırr
ya bu skype yi anlamadım bi türlü hala yapamıyorum zaten pc de yine yokkk
ya seninle muhabbet etmeyi özledimmm

ilk aparat denemem başarıyla sonuçlandı :) 6 tane kulak çöpüyle başladım biraz zorladı ama olsun sadece girişte oluyo sonra kayıp gidiyo hiç bişey yokmuş yaa bu muymuş :) :)

İste bu canim ya ben ilk dun aparat denemistim 12 tane kulak cubugu ile parmaktan kolay oldu icini hissetmek beni rahatsiz ediyormus meger canim deneyince birde aparati hemen cikarma aparat icindeyken sik birak sik birak biraz

İste bu canim ya ben ilk dun aparat denemistim 12 tane kulak cubugu ile parmaktan kolay oldu icini hissetmek beni rahatsiz ediyormus meger canim deneyince birde aparati hemen cikarma aparat icindeyken sik birak sik birak biraz

aynen öyle yaptım canım :) ileri geri yaptım alıştım hemen yaa sanki yıllardır yapıyorum :) ama ben 6 taneyle yaptım daha yeniyim ama olsun acelem yok şimdilik daha şubata çokkk :)

aynen öyle yaptım canım :) ileri geri yaptım alıştım hemen yaa sanki yıllardır yapıyorum :) ama ben 6 taneyle yaptım daha yeniyim ama olsun acelem yok şimdilik daha şubata çokkk :)

sewindim cnm egzersize başlaman bitirmenin yarısıdır :)

ayy canım benim yaa erkekler böyledir sen canını sıkma sen bunu bi atlat da ipler senin eline geçecek merak etme o zaman görsün gününü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…