-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.441
2 sene terapi ile biraz yol katetmen gerekirdi canım bunlar bizim kendi hazırladığımız aparatlar dilatörle de çalışabilirsin, hepimiz senin gibiydik ama sonra bir cesaret geliyor başlıyoruz, vajina senin bir parçan bakacaksın da dokunacaksın da başka türlü kurtulman zor, tavsiyem eline bir ayna al karşısında otur incele, ıkın nasıl açıldığına bak.
önceliklee hepimizin ALLAH yardımcısı olsun inş.ben 16 aylık evliyim uzun zamandır takıp edıyorummmm ama yazmak bugune kısmet olduuu...eşimle 6 yıl görüştükten sonra evlendımm..evlenmeden önce yakınlaşmalarımız benı heyecanlandırıyordu ama hiç evlendıkten sonra vajınusmus olacagımı tahmın edemezdim...ilk gecemm hüsrann...yorgunluktan denemeye bıle halım yoktu...sonra balayındaa denemeler basarısız..olur olur dıye ertelemeler derken bugunlere geldık..sureklı kavga artık tahammul kalmadı bırbırımıze cok caresızım çoookkk
hep gerıden takıp ettımm valla yazmaya zesaretım yoktu...hıc muayene olmadımm jınekologa cesaret edemedım..psıkologa gıttım oda bı kıtap aldırdıı oku parmak tedavısı verdı..ılk parmagı yaptım doktoru bıraktımm..hıcc egzersızz yapmıyorumm denemede hıc olmuyo artıkkk sureklı ertelıyorumm
hep gerıden takıp ettımm valla yazmaya zesaretım yoktu...hıc muayene olmadımm jınekologa cesaret edemedım..psıkologa gıttım oda bı kıtap aldırdıı oku parmak tedavısı verdı..ılk parmagı yaptım doktoru bıraktımm..hıcc egzersızz yapmıyorumm denemede hıc olmuyo artıkkk sureklı ertelıyorumm
,nasılsınnnnnnnn
canımm yaa desteklee yenerızzz...yarından ıtıbaren tekrardann sıkı sıkı baglanmam ınanmam gerekkkk baslamam gerek nerdeysee 2 yıl olacak ve artık cocuk varmıı sorularıı benı ucuruma surukluyo dahada kendıme hedef tarıh koyupp asacamm
yendin yanıı ne guzell benım umudum hıcc yokk..okudukca umutlanıyormm sadece...ben basta bakamıyordum vajınama ayna egzersızı yaptım bakmaya dokunmaya basladımm..hersey guzeldıı parmaga gectımm yapmak ıcımden gelmıyo hep ertelıyorum yaaaa
,
iyiyim canım sen nasılsın giremiyorsun artık tabi bebiş olunca özledim valla arada skype gel bari :)
ilk aparat denemem başarıyla sonuçlandı :) 6 tane kulak çöpüyle başladım biraz zorladı ama olsun sadece girişte oluyo sonra kayıp gidiyo hiç bişey yokmuş yaa bu muymuş :) :)
İste bu canim ya ben ilk dun aparat denemistim 12 tane kulak cubugu ile parmaktan kolay oldu icini hissetmek beni rahatsiz ediyormus meger canim deneyince birde aparati hemen cikarma aparat icindeyken sik birak sik birak biraz
aynen öyle yaptım canım :) ileri geri yaptım alıştım hemen yaa sanki yıllardır yapıyorum :) ama ben 6 taneyle yaptım daha yeniyim ama olsun acelem yok şimdilik daha şubata çokkk :)
bugun dogum gunumdu esımle o kadar uzagız kı kuru bı kutlama olduu öpmedı bıle benı bı pasta kestıık o kadarrr..ayyy cook duygusalım bugun yaa sureklı aglamak ıstıyorummmm...söz yarn baslayacamm bugunku moralle bırsey yapamam zatenn canım