Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende geldimmmm bebeyağı aldım eldiven aldım ilk kez aparatla yapcam inşallah yapabilirimmm

Yaparsinn yaparsinnn ... nefesi unutma canim bolll nefes.kaslar nefes verirken gevsiyo hic aklindan cikarma.yapatnen farkedersin gerci. Nrfes verirken ittir bi girste cokk azx batiyo eminn ol herkeste oluyor o hic takilma ittr dwvam et kocaaaman bi yere birden gececek hissetmyceksin bile.
O mutlulukla bida denemk isteyeceksin.guven kendine.ve lutfen derin nefes.

Inan hicbir farlimiz yok digerleriyle.

Iceri girebildikce beynin birden bire oyle kabul efecekki bunu.sen bile sasiracaksin kaslarin nasil sunger gibi olduguna.

Basarilar canim. Gelismeleri yaz

tamam canımm yazarımmm sen hangi aşamadasın bi de kaç tane kulak çöpüyle denesem bilmiyorum genişiliği ne kadar olmalı ki ben bi parmağı rahat alıyorum iki parmak da yapabildim ama zorladı baya

tamam canımm yazarımmm sen hangi aşamadasın bi de kaç tane kulak çöpüyle denesem bilmiyorum genişiliği ne kadar olmalı ki ben bi parmağı rahat alıyorum iki parmak da yapabildim ama zorladı baya

Canim sen o zaman 5-6 tane kulak copune havlu sar simdilik.bak bi eger rahatsan buyuterek devam et.biden buyuk yapip olmazsa yilarsin.kucukten git.olyr zaten merak etme kulak copu cok rahat

Ha birde tavsiyen aynanin karsisinda yap eger yapamazsan.gorunce daha rahat oluyo.ben butun denemelerime ayna karsisinda basladim sonra gormefen dnedim

merhaba hanımlar bu benim ilk mesajım, ilk mesajımı buraya yazıyorum cunku ben de vajinismustan muzdaribim.
açıkcası kadınlarkulubunden tabı kı haberım vardı ama hıc gırıp ıncelememıstım. hepınız bılıyosunuzdur eksısozlukte bu baslıgın olay olmasından sonra acıp bıraz ınceledım ve ınanmazsınız ama ırda gecılen dalgaların!!! bı faydası oldu belkı, ben bu kadar cok kadının bu sorunla yuzyuze oldugunu bilmiyodum.
ben bıldıgım kadarıyla cevrem ıcınde bu sorunla ugrasan tek kısıyım ve bu benı cok daha fazla uzuyodu, şimdi sizi gordukce ben de ıyı olabilirim diyorum.
ben bu sorunu yenmek için 2yıldır psıkoterapı alıyorum, henuz sorunum cozulmedı acıkcası bıraz da umutsuzum.. ama umutsuz olsam da terapılerıme devam edıyorum, daha yasım genc bıraz da buna guvenıyorum :)
son olarak bu durumu yasayanların cogunun kadınların uzerındekı baskılardan oturu boyle zor zamanlar gecırdıgını dusunuyorum ve herkesın en kısa zamanda ıyı olmasını dılıyorum :)

ayrıca desteklerınızı beklıyorum :)

Son düzenleme:

Haaa ravzaaa birdeee benin inandigim birsey var oda su : burdab okudugun basaru hikayekerini,digerlerinin asamalarda yazdiklarini felan bir bir aklina getir.
Bende egzersiz yaparken her asamada cok etkili oldu sen de dusun bunlari

Mesela o giriste ayyy aciyooo ters giden biseyler varr gibi dusunup elimi cekesim geldigi sirada hep burdakilerin de ayni seyi soyledigini getriyorum aklima.ve beynim bunun herkes gibi oldugunu kabul ediyo o sekilde ilerliyorum.

Tekrar soyluyorum basta cok az batiyo ama istisnsizzz herkeste oluyo bu sakin cekilme sadece bikac saniye oyle kal bekle .kendi kendine cozulecek goreceksin resmen kendi acacak kapiyi ve cuuuk diye ilerleyecek ordan sonra.

tamam canım mutlaka deneyecem bunları gidiyorum artık inşallah olacak hayırlısıyla :)

hoş geldin cnm aramıza hadi hep beraber aşacaz hangi aşamadasın sen

Kizlar ben calisirken hicbir kayganlastirici kullanmiyorum.alismasin oyle

canım kuru kuru olmaz nasıl anlatsam böyle bir derdi olmayan bir kadın da hemen ilişkiye geçse canı yanabilir vajinanın kayganlaşması lazım bunun için de uyarılması lazım, uyarabiliyorsan ne ala ama yok değilse kayganlaştırıcı kullanmakta fayda var

aparat ölçüsü sormuşsunuz arkadaşlar tek kulak çöpü, serçe parmaktan başlayıp penis boyutuna kadar deneye deneye kendiniz bulacaksınız tam şudur diye bir ölçü yok penis boyutu herkesin farklıdır göz kararı, el kararı kendiniz bulacaksınız

terapi görüyorum demişsin ya burda arkadaşlar kegel egzersizi yapıyor çoğunlukla sen neler yapabiliyorsun eşinle deneme yapıyor musun? egzersiz yapıyor musun ? diye sormak istemiş arkadaş.

o zaman cevap vereyim, kegel egzersizlerini biliyorum ama duzenli yaptıgım hiç olmadı,aklıma gelirse yapıyorum, şu an bi eşim de yok onun için ne aşamada oldugumu da açıkçası bilmiyorum ..

ilk aparat denemem başarıyla sonuçlandı :) 6 tane kulak çöpüyle başladım biraz zorladı ama olsun sadece girişte oluyo sonra kayıp gidiyo hiç bişey yokmuş yaa bu muymuş :) :)

evet canım egzersiz falan yapıyo musun yada hiç bişey yapmıyor musun bi yerden başlamak mı istiyosunn

bi deşöyle bi durum var, ben sorunum oldugunu biliyorum ama göürşmelerim dışında ciddi bi denemem olmadı, yani doktorum bana şunu dene bunu yap demiyo, ben de yapacak cesareti bulamadım, mesela burda kulak çöpü parmak vs tavsiyelerde bulunmussunuz ama benim oraya bakacak cesaretim bile yok

2 sene terapi ile biraz yol katetmen gerekirdi canım bunlar bizim kendi hazırladığımız aparatlar dilatörle de çalışabilirsin, hepimiz senin gibiydik ama sonra bir cesaret geliyor başlıyoruz, vajina senin bir parçan bakacaksın da dokunacaksın da başka türlü kurtulman zor, tavsiyem eline bir ayna al karşısında otur incele, ıkın nasıl açıldığına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…