Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cokk sevindim senin adinaa..tebrikler tatlim.bu derdi ceken bunun sevincinjun de nasil buyuk oldugunu tajmin edebiliyor..henuz sevincini yasamadik ama insallah bizede yakin.

Birsey soracagim simdi es parmaginda kotu oldugunu soyluyorsunya dun aynen bnde oyle oldum..uc parmk sonuna kadar alip git gel yapabiliyorken es parmgina bitaneye bile vize cikmadi..cok irkildim kontrol bnde degiljen.
Sorum su.hic es parmagi yapmadan direk havlu aparatla p... gecince sorun olmuyor demi yani sen o aparattan sonra es parmagi yapmadin demi.
Eger oyleyse cokk sevinecegim cunku bn simdi aparatla baslayacagim ama ondada kontrol bendeya korkuyorum p..denemesinde ayni kasilirsam dye

Ben eş parmağını doktorun zoruyla bir kez denedim ve o güne kadar yaptığım herşey boşa gitti.hatta 1 hafta kadar egzersiz bile yapamadım.bir daha denemedim ve şu an bile onun parmağı itici geliyor.buna gerek olmadığını dşünüyorum.aslında bazı arkadaşlar eş parmağıyla daha rahat yapıyor.işte herkesin çözümü kendine özel oluyor.bir şekilde yapamıyosanız boş durmayın başka şekilde yapın ama yapın diyorum ben.

Eş parmak egzersizlerinde rahatsızlık hissediyorsanız benim doktorum eşinizin elini sen tut içeriye sokma ilerletme hareketlerini sen yap demişti denediğimde gerçekten zorlanmamıştım alışana kadar kontrol sende olsun...

Son düzenleme:

Evet canim banada aparat olarak kulak cubugu kullanma daha mantikli geliyor ben cift parmak denemeyi dusunmuyorum boy boy aparat yapmayi dusunuyorum

merhaba arkadaşlar neredeyse 1 yıl 8 ay oldu yeneli bu hastalığı..8 ay çekmiştim ağlamaktan yaşlandığımı hissediyordum ...

eşimle aramın zaman zaman bozulması cabası..herseyin büyüsü bozulacak beni eskisi gibi sevmicek yensem bile bunları bilinçaltından atamıcak dıye dusunurdum ...ciddi psikolojim bozulmuştu egzzersize karar verdim ve 3 haftada yendim önce işarfet parmağı sonras ıkı parmak sonra uc derken yendim...şimdi hiç birşey kalmadı ilişkiyi herkes gibi yaşıyabiliyorum kac kez muayene oldum ve bebek bekliyoruz şimdi inanın orası kapalı baskı hııssedıyorum sankı derım yırtılıyo ılerledıkce yok ıste otesı yok kapasıte bu kadar nereye gıdıcek kı daha vs bu cumleler sadece sıze aıt sızın hıssettıgınız seyler değil bu hastalıgı yasayan herkes aysadı ama su var bu %100 tedavı edıelbılır bır durum yanı yuzde yuz sonuc verıyor ıstısna bıle yok yuzde 99 olsa uzulun dıcem :) belkı o bır kısı sızsınız ama yok ıstatıstıkler de soyluyor %100 aşılıyor! pes etmeyın su bazlı eczaneden aldıgınız jel ve eldıvenlerlee bunu çözebilirsiniz amelıyt eldıvenı takmayı jel surmeyı herhangı bı jel degıl su bazlı ultrason jelı ya da vajınal jel) hıjyene dıkkt ederek bunu yapın

hayırlı günler kızlar.bir sorum olacaktı.ben daha yeni yendim vajinismusu ikinci de başarılı oldu.git gel oldukça küçük abdestimi tutamayacakmışım gibi oluyor bu durumu yaşayanlar varmı? kusura bakmayın acık yazıyorum ama başka türlüde anlatamayacağim. birde zeytinyağı ile ilk denemede yarısı oldu biraz kırmızı geldi.5 gün önce tamamı oldu kırmızı yoktu ve dün denedik yine tamamı oldu yine kırmızı geldi blgisi olan var mıdır acaba?

tebrikler arkadaşım darısı bize inşallahh

YILBAŞI GECESİNE KADAR BU İŞİ YAPARIM YAPACAĞIM DİYEN ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ

Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim
11-aysebasar
12-kuzucukkkkk
13-
asi0668

YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU

Merhaba arkadaşlar ben evleneli 3 ay oldu vajinismusu yeneli ise 2 ay oluyor.ben cinsel terapiye giderek artı verdiği aparatlarla yendim.cinsellik hakkında bilmediğim okadar çok şey varmışki.vajinama aynada ilk defa 26 yaşımda baktım.korktum irkildim ben daha kendi vücdumu tanıyamadan eşimin keşfetmesine nasıl izin verebilirdimki ....evet vajinismus normalden birazdaha hassas ve kırılgan bayanlarda görülüyor.doktorum ısrarla bu bir hastalık değil fobi olduğunu üstüne basa basa söyledi.tıpkı yükseklik korkusu vs gibi bir şey.ve tamamen psikolojik bir şey.verilen boy boy aparatlar beynimize bu işin olabileceğini kabullendirmeye çalşıyor.aparatlarla çok çalışmak diye bir şey yok aslında birkere yaptıysanız hemen bir sonraki aparata geçebilirsiniz.birazdaha çalışayım sonra diğer büyük aparata geçerim diye düşünmeyin.ertelemeyin.size birkaç önerim olucak.evet zeytinyağı çok etkili.biz eşimle ilk deneğimizde inanın farketmedim girdiğini zeytinyağı mutlaka kullanın ben zararını görmedim.ve nefes egzersizi ilişki öncesi sıcak duş ve rahatlayana kadar nefes egzersizi çok faydalı ilk ilşki için ön sevişmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum zaten ister istemez heyecan ve gergin oluyorsun ıslaklık oluşmuyor ama ilşkiye hazırlanmak adına olabiir sizin tercihiniz.biz eşimle ilşkiye alışana kadar zeytinyağı sürüp denemeye başlıyorduk artı nefes alıp veriyrdum nefesinizi verirken eşiniz itsin.bende üst pozisyonda yendim ama birdaha üstte yapamadım en iyi pozisyon tabiki yendikten sonra klasik olan pozisyon belinizin altına yastok koyun ve ellerinizle bacaklarını açıp tutun.eşimi ısrarla itiyordum yenseniz dahi o psikoljiyi atmak zor oluyor.ama inanın çok basit ve bi okadada güzel bir şey.sevdiğin adamla tek vcut olmak çok güzel.evliliğimin ilk 1 ayına çok üzülüyorum.bilsemki bukadar kolay olucak hiç sıkarmıydım kendimi.:))ilişki esnasında baskı bendede oluyordun ama artık olmuyor yani öyle olanlar üzülmesin gayet normal vücudunuz alışmaya çalşıyor.pozisyon çok önemli canınız acıyorsa bilinki kendinizi kastığınız için.yoksa acıyacak hiçbirşey yok.kendinizi serbest bırakın eşinize güvenin.allah kimseye yaşatmasın bu durumu çok zor ama bi okadarda aşılması kolay ertelemek yok hadi hanımlar

bende yeni yendim size bir sorum olacak.ilişki esnasında idrarla ilgili bi sıkıntınız oldu mu ?

öncelikle tebrik ederim sizi yendiğiniz için.makat bölgesine yakın bir bölge olduğu için baskı hissediyorsun ve daha çok yenisin zamanla o his kaybolucak bendede olmuştu.benimde 4-5 kere ilşki sonrası senin gibi akıntım olmuştu buda çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…