- 13 Ekim 2013
- 172
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.301
Arkadaşlar sonunda oldu çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin.hikayemi anlatayım:10 aylık evliyim ve hiç yapamamıştım.evliliğîmin 3. Ayında tavsiye üzerine psikoloğa başladım. Hipnoterapi yani.sadece hipnoz yaptı 7 seans(7 hafta)2100 tl ödedim ve bi gram bile gelişme gösteremedim.sonra ünlü bir psikiyatriste başladım.cinsel terapi eğitimi almıştı ve umutla başladım.parmak egzersizi verdi ve ben 3 haftada parmağımın ucundan çok az alabildim.dr.bile sıkıldı.4. Haftada eş parmağı ödevi verdi ve bu beni daha geri götürdü.cinsellikten soğudum resmen.bu arada burayı da takip ediyorum sürekli.dr.a dedim aparatla çalışayım mı diye hayır parmak idealdir dedi hissedersin dedi.ama malesef parmağımı 1 boğum bile sokamadım asla.eşimle aramız bozulmaya başladı.yine başarısız bir denemeden sonra ağlayarak gittim kendime kağıt havludan aparat yaptım incecik ucuna pamuk sardım streçledim eldivene geçirdim.nefes vererek ittim ıkınmadım bile ve girdi 6-7 cm.sonra her akşam 1 saat çalıştım. Canım çok kıymetlidir hiç canımı acıtmadan çok yavaş ilerledim kağıt havludan boy boy aparatlar yaptım.en son 9,5 cm le çalıştım.ilk başlarda dr.un verdiği sixtiva jelle çalıştım çok güzeldi ama 45 tl idi ve ben 3 günde bitirdim.sonra kkaderimin yazısını okudum ve zeytinyağıyla devam ettim(Allah ondan razı olsun) vee bu sabah oldu.ben alttaydım ve çok az zeytinyağı sürdüm eşim gitgel yaptı ama boşalamadan sızlandım bıraktık.akşam gene yaptık ve bu kez sonuna kadar yapabildim.inanılmaz mutluyum ve şunu söylemek istiyorum arkadaşlar herkesin yöntemi farklı olabilir keşke dr parmakta ısrar etmesydi aparata daha önce başlasaydım diyorum.bu aparat işini de bu siteden öğrendim.kesinlikle burası sayesinde yendim.burayı bırakmayın nolur ve yılmadan egzersiz yapın nasıl kolayınıza gelirse parmak ya da aparat.kızlar lütfen vazgeçmeyin olacak.ya olacal ya olacak
Cokk sevindim senin adinaa..tebrikler tatlim.bu derdi ceken bunun sevincinjun de nasil buyuk oldugunu tajmin edebiliyor..henuz sevincini yasamadik ama insallah bizede yakin.
Birsey soracagim simdi es parmaginda kotu oldugunu soyluyorsunya dun aynen bnde oyle oldum..uc parmk sonuna kadar alip git gel yapabiliyorken es parmgina bitaneye bile vize cikmadi..cok irkildim kontrol bnde degiljen.
Sorum su.hic es parmagi yapmadan direk havlu aparatla p... gecince sorun olmuyor demi yani sen o aparattan sonra es parmagi yapmadin demi.
Eger oyleyse cokk sevinecegim cunku bn simdi aparatla baslayacagim ama ondada kontrol bendeya korkuyorum p..denemesinde ayni kasilirsam dye
Cokk sevindim senin adinaa..tebrikler tatlim.bu derdi ceken bunun sevincinjun de nasil buyuk oldugunu tajmin edebiliyor..henuz sevincini yasamadik ama insallah bizede yakin.
Birsey soracagim simdi es parmaginda kotu oldugunu soyluyorsunya dun aynen bnde oyle oldum..uc parmk sonuna kadar alip git gel yapabiliyorken es parmgina bitaneye bile vize cikmadi..cok irkildim kontrol bnde degiljen.
Sorum su.hic es parmagi yapmadan direk havlu aparatla p... gecince sorun olmuyor demi yani sen o aparattan sonra es parmagi yapmadin demi.
Eger oyleyse cokk sevinecegim cunku bn simdi aparatla baslayacagim ama ondada kontrol bendeya korkuyorum p..denemesinde ayni kasilirsam dye
bende daha tek parmaktayım canım eşim olmadığı için önemsemiyorum sanki ama bende şubata kadar yenecem inşallah senin adetinin bitmesini bekleyim bende :) ondan sonra bende çift parmak ve apart yapayım kulak çöpüne peçete sarıp yapmak mantıklı geldi bana onu yapabiliriz sanki hem sert olmaz rahat olur diye düşünüyorum
arkadaşlar yeni yenmiş birileriyle konuşmak istiyorm lütfen yardımcı olurmusunuz ayrıca listeye benide eklermisiniz hiç umudum yok ama
Ben henuz yenmedim canim parmak egzersizi yopiyorum neden bu kadar umutsuzsun yenemeyecek birsey yokki ibsan istesiin yeterki
Ya gaza geliyim dye bu siteye giriyom kimse yazmyo iyce umudum tukenyo
Ne durumdasin canim egzersiz yapqbiliyormusun
Arkadaşlar sonunda oldu çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin.hikayemi anlatayım:10 aylık evliyim ve hiç yapamamıştım.evliliğîmin 3. Ayında tavsiye üzerine psikoloğa başladım. Hipnoterapi yani.sadece hipnoz yaptı 7 seans(7 hafta)2100 tl ödedim ve bi gram bile gelişme gösteremedim.sonra ünlü bir psikiyatriste başladım.cinsel terapi eğitimi almıştı ve umutla başladım.parmak egzersizi verdi ve ben 3 haftada parmağımın ucundan çok az alabildim.dr.bile sıkıldı.4. Haftada eş parmağı ödevi verdi ve bu beni daha geri götürdü.cinsellikten soğudum resmen.bu arada burayı da takip ediyorum sürekli.dr.a dedim aparatla çalışayım mı diye hayır parmak idealdir dedi hissedersin dedi.ama malesef parmağımı 1 boğum bile sokamadım asla.eşimle aramız bozulmaya başladı.yine başarısız bir denemeden sonra ağlayarak gittim kendime kağıt havludan aparat yaptım incecik ucuna pamuk sardım streçledim eldivene geçirdim.nefes vererek ittim ıkınmadım bile ve girdi 6-7 cm.sonra her akşam 1 saat çalıştım. Canım çok kıymetlidir hiç canımı acıtmadan çok yavaş ilerledim kağıt havludan boy boy aparatlar yaptım.en son 9,5 cm le çalıştım.ilk başlarda dr.un verdiği sixtiva jelle çalıştım çok güzeldi ama 45 tl idi ve ben 3 günde bitirdim.sonra kkaderimin yazısını okudum ve zeytinyağıyla devam ettim(Allah ondan razı olsun) vee bu sabah oldu.ben alttaydım ve çok az zeytinyağı sürdüm eşim gitgel yaptı ama boşalamadan sızlandım bıraktık.akşam gene yaptık ve bu kez sonuna kadar yapabildim.inanılmaz mutluyum ve şunu söylemek istiyorum arkadaşlar herkesin yöntemi farklı olabilir keşke dr parmakta ısrar etmesydi aparata daha önce başlasaydım diyorum.bu aparat işini de bu siteden öğrendim.kesinlikle burası sayesinde yendim.burayı bırakmayın nolur ve yılmadan egzersiz yapın nasıl kolayınıza gelirse parmak ya da aparat.kızlar lütfen vazgeçmeyin olacak.ya olacal ya olacak
Ewet parmk yapyrm ama iki parmk olmyo bgn aparat yaptm brazdan dnycm
Merhaba arkadaşlar ben evleneli 3 ay oldu vajinismusu yeneli ise 2 ay oluyor.ben cinsel terapiye giderek artı verdiği aparatlarla yendim.cinsellik hakkında bilmediğim okadar çok şey varmışki.vajinama aynada ilk defa 26 yaşımda baktım.korktum irkildim ben daha kendi vücdumu tanıyamadan eşimin keşfetmesine nasıl izin verebilirdimki ....evet vajinismus normalden birazdaha hassas ve kırılgan bayanlarda görülüyor.doktorum ısrarla bu bir hastalık değil fobi olduğunu üstüne basa basa söyledi.tıpkı yükseklik korkusu vs gibi bir şey.ve tamamen psikolojik bir şey.verilen boy boy aparatlar beynimize bu işin olabileceğini kabullendirmeye çalşıyor.aparatlarla çok çalışmak diye bir şey yok aslında birkere yaptıysanız hemen bir sonraki aparata geçebilirsiniz.birazdaha çalışayım sonra diğer büyük aparata geçerim diye düşünmeyin.ertelemeyin.size birkaç önerim olucak.evet zeytinyağı çok etkili.biz eşimle ilk deneğimizde inanın farketmedim girdiğini zeytinyağı mutlaka kullanın ben zararını görmedim.ve nefes egzersizi ilişki öncesi sıcak duş ve rahatlayana kadar nefes egzersizi çok faydalı ilk ilşki için ön sevişmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum zaten ister istemez heyecan ve gergin oluyorsun ıslaklık oluşmuyor ama ilşkiye hazırlanmak adına olabiir sizin tercihiniz.biz eşimle ilşkiye alışana kadar zeytinyağı sürüp denemeye başlıyorduk artı nefes alıp veriyrdum nefesinizi verirken eşiniz itsin.bende üst pozisyonda yendim ama birdaha üstte yapamadım en iyi pozisyon tabiki yendikten sonra klasik olan pozisyon belinizin altına yastok koyun ve ellerinizle bacaklarını açıp tutun.eşimi ısrarla itiyordum yenseniz dahi o psikoljiyi atmak zor oluyor.ama inanın çok basit ve bi okadada güzel bir şey.sevdiğin adamla tek vcut olmak çok güzel.evliliğimin ilk 1 ayına çok üzülüyorum.bilsemki bukadar kolay olucak hiç sıkarmıydım kendimi.:))ilişki esnasında baskı bendede oluyordun ama artık olmuyor yani öyle olanlar üzülmesin gayet normal vücudunuz alışmaya çalşıyor.pozisyon çok önemli canınız acıyorsa bilinki kendinizi kastığınız için.yoksa acıyacak hiçbirşey yok.kendinizi serbest bırakın eşinize güvenin.allah kimseye yaşatmasın bu durumu çok zor ama bi okadarda aşılması kolay ertelemek yok hadi hanımlar
hayırlı günler kızlar.bir sorum olacaktı.ben daha yeni yendim vajinismusu ikinci de başarılı oldu.git gel oldukça küçük abdestimi tutamayacakmışım gibi oluyor bu durumu yaşayanlar varmı? kusura bakmayın acık yazıyorum ama başka türlüde anlatamayacağim. birde zeytinyağı ile ilk denemede yarısı oldu biraz kırmızı geldi.5 gün önce tamamı oldu kırmızı yoktu ve dün denedik yine tamamı oldu yine kırmızı geldi blgisi olan var mıdır acaba?
arkadaşlar yeni yenmiş birileriyle konuşmak istiyorm lütfen yardımcı olurmusunuz ayrıca listeye benide eklermisiniz hiç umudum yok ama