Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar sonunda oldu çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin.hikayemi anlatayım:10 aylık evliyim ve hiç yapamamıştım.evliliğîmin 3. Ayında tavsiye üzerine psikoloğa başladım. Hipnoterapi yani.sadece hipnoz yaptı 7 seans(7 hafta)2100 tl ödedim ve bi gram bile gelişme gösteremedim.sonra ünlü bir psikiyatriste başladım.cinsel terapi eğitimi almıştı ve umutla başladım.parmak egzersizi verdi ve ben 3 haftada parmağımın ucundan çok az alabildim.dr.bile sıkıldı.4. Haftada eş parmağı ödevi verdi ve bu beni daha geri götürdü.cinsellikten soğudum resmen.bu arada burayı da takip ediyorum sürekli.dr.a dedim aparatla çalışayım mı diye hayır parmak idealdir dedi hissedersin dedi.ama malesef parmağımı 1 boğum bile sokamadım asla.eşimle aramız bozulmaya başladı.yine başarısız bir denemeden sonra ağlayarak gittim kendime kağıt havludan aparat yaptım incecik ucuna pamuk sardım streçledim eldivene geçirdim.nefes vererek ittim ıkınmadım bile ve girdi 6-7 cm.sonra her akşam 1 saat çalıştım. Canım çok kıymetlidir hiç canımı acıtmadan çok yavaş ilerledim kağıt havludan boy boy aparatlar yaptım.en son 9,5 cm le çalıştım.ilk başlarda dr.un verdiği sixtiva jelle çalıştım çok güzeldi ama 45 tl idi ve ben 3 günde bitirdim.sonra kkaderimin yazısını okudum ve zeytinyağıyla devam ettim(Allah ondan razı olsun) vee bu sabah oldu.ben alttaydım ve çok az zeytinyağı sürdüm eşim gitgel yaptı ama boşalamadan sızlandım bıraktık.akşam gene yaptık ve bu kez sonuna kadar yapabildim.inanılmaz mutluyum ve şunu söylemek istiyorum arkadaşlar herkesin yöntemi farklı olabilir keşke dr parmakta ısrar etmesydi aparata daha önce başlasaydım diyorum.bu aparat işini de bu siteden öğrendim.kesinlikle burası sayesinde yendim.burayı bırakmayın nolur ve yılmadan egzersiz yapın nasıl kolayınıza gelirse parmak ya da aparat.kızlar lütfen vazgeçmeyin olacak.ya olacal ya olacak

Canim ne oldu ya.denemeyin iki hafta canim topla kendini iki hafta calis olacak bak goreceksin.birakma esinin o durumu yildirmasin kamcilasin sni.nasil kadin olabilecegni gorsun utandr onu.

hep aynı şey ben korkuyomuşum bişey yokmuş rahat olsam olacakmış anlatamıyorum ki bizim sorunumuz rahat olamamak zaten..her başarısız deneme daha da yıpratıyor beni hiç konuşmadım saatlerdir küsüm beni anlayana kadar da konuşmayacam zaten deneme de yok artık çalışacam kendi başıma yılbaşına kadar bakalım inş bu sefer olacak canım

konuyla alakam yok ama coook sevındım canım adına..gercekten ..burada o kadar cok umutsuz kadın okudum kii sende onlara umut oldun..

bize katıl :) bak seninle aynı durumda ama umutluyuzzz sende umutlu oll

hoşgeldin cnm olsun yarın açığı kapatırsınnn :) ben 2 parmak ilk boğumdayım süper burdan enerji alıp yapcam yapmam lazım diyorum iyi de gidiyor inşallah bitecek yakında fiii yuuu aynen o bizden korksun çünkü çoookk kalabalık ve enerjik bir grubuz :)

sevindim arkadaşım dua et bizlere de :)

unut gitsin cnm erkeklere çok afedersin egzersiz yap desek canları kıymetli bizim ne kadar yorulduğumuzu üzüldüğümüzü fark edemiyorlar aynı acıyı çekmedikleri için o yüzdennn sen ayakta kal vee kararlı ol :)

Merhaba kızlar, uzun zamandır yazamamıştım ama her an her dakika telde ziyaretçi olarak takipteyim. ilk yazılarımda asla parmak ya da aparat yapamam diyordum ama avesra tutku kaderimm adını hatırlayamadığım bir çok kişinin yazısını okuya okuya en sonunda ben de ikna olmuştum. kulak çubuğu 1 - 2 - 3 - ... - 7 tane cubuk derken serçe parmağın tamamını ve işaret parmağımın iki boğumunu alabiliyorum. ayrıca 1 aydır devlet cinsel terapistine gidiyorum eşimle beraber , cinsel olarak bilgiler verdi organları ayrıntılı tanıtan resimler gösterdi. parmak egzersizini yaptığımı söyledim ona daha zaman var dedi. şu an ilk ödev ; çıplak olarak ama cinsel organlar hariç vucudun tamamına dokunma egzersizi verdi 20 dk ben , 20 dk eşim olmak üzere birer gün arayla toplamda 3 kez. bi kere uyguladık ertesi güne adet oldum. bana da bir sonraki seansa kadar 30 dk ayna egzersizi verdi. tabi ben bunu daha öncelerden buradan duyduğum için çok yaptım. psikologa sırf kafamı rahatlatmak için devam edeceğim ama esas burayı her gün takip ediyorum. bu arada parmak egzersizi yapamayanlara söylüyorum inanın hiç acı ağrı sızı yok batma da yok. hatta hissetmedim bile hüüüp diye çekti parmağımı. yalnız ben anestol pomad kullanıyorum vajina çevresine masaj yaptıktan sonra uyuşturuyor eldivenle serçe parmağımı da yağlayınca hiç birşey hissetmedim girdi :) anestol pomad ı tavsiye edebilirim.şimdi vajiyi yenenlere benim bir sorum olacaktı sxtiva kayganlaştırıcı jel yazdı jinekologum. kullanan var mı ya da sizin kullandığınız jeller neler ? yağ kullanıyorum ama jel olarak da tavsiyelerinizi bekliyorum.

beni de ekler misin ? inşallah o zamana kadar yenmek istiyorum ::)

aynı ben de anlattığın gibiydim hatta biz vajililer hepimizin ruh hali senin gibi. doktora gitsen de buradaki söylenenlerden farklı bir şey yaptırmayacak. ben devletin cinsel terapistine gidiyorum önce beyindeki tabuları yıkmak için cinsel olarak resimlerle anlatıyor. sonra ödevler veriyor. bi önceki yazımda anlattım ne ödev verdiğini. parmak egzersizini asla yapamam diyen ben , şimdi serçe parmağımın tamamı ile işaret parmağımın iki boğumunu alabiliyorum tek parmak olarak. psikologum parmak yapma ona daha zaman var sen sadece dediğim ödevleri yap dedi ve toplamda da 2buçuk ay verdi yenmem için. bakalım yılbaşına kadar kendim yenemezsem hem onun verdiği ödevleri yapacağım hem de burayı takip ederek kızların tavsiyelerini dinleyeceğim. telefondan üye girişim yapılmıyor amaaa her an her dakika otobüste minibüste yatarken uyanırken mutfakta misafirlikte, okula giderken, okuldan gelirken sürekli ziyaretçi olarak okuyorum, takibimdesiniz kızlar:) Allah hepimize yardım etsin.

Tatlim batma sadece giriste.bndede oluyo o. Girisi gectinmi sikinti yok inan.icerisi kocaaa bi ambar ucu bucagi yokbirakma devam et sen.zamanla o batma da kalkiyo az az batyo bnm simdi.

Evet canim ben daha tek parmaktayim agdetime bi kac gun kaldi o zamana kadar tek parmak calisip ondan sonra aparata gecmeyi dusunuyorum onerin varsa acigim canim

bende daha tek parmaktayım canım eşim olmadığı için önemsemiyorum sanki ama bende şubata kadar yenecem inşallah senin adetinin bitmesini bekleyim bende :) ondan sonra bende çift parmak ve apart yapayım kulak çöpüne peçete sarıp yapmak mantıklı geldi bana onu yapabiliriz sanki hem sert olmaz rahat olur diye düşünüyorum

Tatlim batma sadece giriste.bndede oluyo o. Girisi gectinmi sikinti yok inan.icerisi kocaaa bi ambar ucu bucagi yokbirakma devam et sen.zamanla o batma da kalkiyo az az batyo bnm simdi.

ben parmağı sokarken bile sanki giriş kapalı gibi geliyor sonra açılıyo aslında orası açık evet ama eşli denemede banada batma oluyordu sanırım yön sorunu var hepimizde bi yerden sonra gitmiyor çünkü

Bak yaa.valla ne anlayissiz olabiliyorlar bazen.
Ama simdi onada bisey diyemiyorsunki bilmiyor tek sorun bu.oyle kolay saniyor.

Esim ayni seninki gibiydi canim basta anlayisliydida sonra artik sitem etmeye ve herseyde yuzume vurnaya baslamisti saka olsada aliniyirdum.
Bigun yine olmadi oturdum saatlerce agladim biyandanda dua ediyorum allahim neolur olsun bu benim sucum degil sen biliyorsyn diye bu da duyyo.nasil suclandi ama.bida asla bukonu hakkinda konusma goruyorsun inciniyorum ve biryandan da duzelmesi icn caba gosteriyorum peki sen ne yapiyorsun bunun icin dedim.bir kere arastirdin mi bu ne diye dedim..
Eger yardim etmiyirsan bari kostek olma seyrini geriye dogru etkiliyorsun dedim cok ciddi uyardim bunu hiiicc ses cikmiyo.

Gitmis netten arastirmis..durumun ne oldugunun gayet farkinda suan ve uyurken bile ona gore davraniyo .
Hicc egzersiz yapmk istemyen sacma bulan adam ben yapayimmi yardim edeyimmi diye dort donuyo simdi

Ama simdidd bn yabanci bsy alamiyorum ... :**

Canim taviz verme yumusama.o simdi sen sanku halinden memnunsun saniyor.acsin bi netten arastirsin durumun ciddiytine varir tatlim hic uzme kendini.ilerlemene bak bu siradada.inan yoluna girer bilmedgi icn boyle.anlayamz seni.beklemdgi biseydi bu ve nasil tepki verecegini bilemiyo.arastirip ogrenmesinu sagla

Karsiya dogru degil popo yonunde ittir.bastayon bulmak zor oluyo evet:) ama sonra kendi buluyo kayip gidiyo.burda yazilanlari aklima getiriyorum bn yaparken tek tek

Canim birde nefes verirken nasil aciliyor o kapi hic denedinmi.cokk etkili nefes.hic inanmazdim ama cok degistiriyor isin seyrini.inan

aynen nefes olayına kesinlikle katılıyorum başta kapalı gibi oluyo nefes alıp verirken birden açılıyo gerçekten orası açıkkkk insan beynine bunu yerleştirince cesaret geliyor ve tamam diyosun burası açıkkk :)

Kesinlikle :)) tek parmagimla bastira bastira zorr actigim gunleri disunuyorum daa simdi tek parmk girunce hissetmiuorum bile

Canim bnmde simdi sorunum es parmagi yabanci bi cisimle hadi alustim diyelum ama onunda kontrolu bende .yine ese gecince kasilirsam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…