- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.321
yardımcı olabilirim canım
tesekkur ederim yazdgn için ne zaman yendn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yardımcı olabilirim canım
öncelikle tebrik ederim sizi yendiğiniz için.makat bölgesine yakın bir bölge olduğu için baskı hissediyorsun ve daha çok yenisin zamanla o his kaybolucak bendede olmuştu.benimde 4-5 kere ilşki sonrası senin gibi akıntım olmuştu buda çok normal.
Ne guzel iste sen yolun cogunu gitmissin ne kalmis yenmene umutsuz davranmak ve pes etmk yok
öyle olunca kasıyorum kendimi ister istemez kasıyorum bende. sürekli böyle olacaksa nasıl olur diye düşünüyordum.çok teşekkür ederim:)
Girer canim benim oradan vi bebek cikiyo oda girer hic takma kafana ben boyle dusunuyorum bana iyi geliyokendme 4 tane boy boy aparat yaptm ikisi çok rahat oluyo uçüncü biraz giriş zor oluyo snra penis boyutuna gececem ama o pens boyununun girecegni hala kafam almyo
Girer canim benim oradan vi bebek cikiyo oda girer hic takma kafana ben boyle dusunuyorum bana iyi geliyo
egzersz yparknde zeytn yagı kullanıyormydk
egzersz yparknde zeytn yagı kullanıyormydk
ben egzersiz yaparken bebe yağı kullandım sadece 10 cm lik aparatta zorlandığımdan zeytinyağı kullandım ilk denemede mutlaka zeytinyağı kullanın.
Evet canim burdaki tavsiyelerin hepsini tek tek okuyorum canim bak bi arkasimiz egzersiz yaparken her seferinde en kucukten baslayarak ve hepsini de yaglayarak yapmayi tavsiye etmisti sende istersen boyle dene
hayırlı günler kızlar.bir sorum olacaktı.ben daha yeni yendim vajinismusu ikinci de başarılı oldu.git gel oldukça küçük abdestimi tutamayacakmışım gibi oluyor bu durumu yaşayanlar varmı? kusura bakmayın acık yazıyorum ama başka türlüde anlatamayacağim. birde zeytinyağı ile ilk denemede yarısı oldu biraz kırmızı geldi.5 gün önce tamamı oldu kırmızı yoktu ve dün denedik yine tamamı oldu yine kırmızı geldi blgisi olan var mıdır acaba?
beennn geldiiimm :)
Hosgeldin canim
hoş bulduk cnm neler yaptın neler ettin hangi seviyedesin ?
Henuz egzersiz yapmadim bu gun bir iki saatten yapacagim insallah sen ne durumdasin neler yaptin
cnm işlerini hallet hemen yap :) ben dün akşam 2 parmak 1. boğum çalıştık bu akşam daha çok yapıcas inşallah :) sen hangi seviyedesin ki ?