- 6 Aralık 2013
- 295
- 15
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.281
sen vajıdn degıl vajı senden korksn canm
Dogru soyluyosun super gaza geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen vajıdn degıl vajı senden korksn canm
Canim ne oldu ya.denemeyin iki hafta canim topla kendini iki hafta calis olacak bak goreceksin.birakma esinin o durumu yildirmasin kamcilasin sni.nasil kadin olabilecegni gorsun utandr onu.
yılbaşına daha çok var o kadar zaman eşinle aran kötü olmasın canım yendikten sonra alırsın intikamını
Arkadaşlar sonunda oldu çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin.hikayemi anlatayım:10 aylık evliyim ve hiç yapamamıştım.evliliğîmin 3. Ayında tavsiye üzerine psikoloğa başladım. Hipnoterapi yani.sadece hipnoz yaptı 7 seans(7 hafta)2100 tl ödedim ve bi gram bile gelişme gösteremedim.sonra ünlü bir psikiyatriste başladım.cinsel terapi eğitimi almıştı ve umutla başladım.parmak egzersizi verdi ve ben 3 haftada parmağımın ucundan çok az alabildim.dr.bile sıkıldı.4. Haftada eş parmağı ödevi verdi ve bu beni daha geri götürdü.cinsellikten soğudum resmen.bu arada burayı da takip ediyorum sürekli.dr.a dedim aparatla çalışayım mı diye hayır parmak idealdir dedi hissedersin dedi.ama malesef parmağımı 1 boğum bile sokamadım asla.eşimle aramız bozulmaya başladı.yine başarısız bir denemeden sonra ağlayarak gittim kendime kağıt havludan aparat yaptım incecik ucuna pamuk sardım streçledim eldivene geçirdim.nefes vererek ittim ıkınmadım bile ve girdi 6-7 cm.sonra her akşam 1 saat çalıştım. Canım çok kıymetlidir hiç canımı acıtmadan çok yavaş ilerledim kağıt havludan boy boy aparatlar yaptım.en son 9,5 cm le çalıştım.ilk başlarda dr.un verdiği sixtiva jelle çalıştım çok güzeldi ama 45 tl idi ve ben 3 günde bitirdim.sonra kkaderimin yazısını okudum ve zeytinyağıyla devam ettim(Allah ondan razı olsun) vee bu sabah oldu.ben alttaydım ve çok az zeytinyağı sürdüm eşim gitgel yaptı ama boşalamadan sızlandım bıraktık.akşam gene yaptık ve bu kez sonuna kadar yapabildim.inanılmaz mutluyum ve şunu söylemek istiyorum arkadaşlar herkesin yöntemi farklı olabilir keşke dr parmakta ısrar etmesydi aparata daha önce başlasaydım diyorum.bu aparat işini de bu siteden öğrendim.kesinlikle burası sayesinde yendim.burayı bırakmayın nolur ve yılmadan egzersiz yapın nasıl kolayınıza gelirse parmak ya da aparat.kızlar lütfen vazgeçmeyin olacak.ya olacal ya olacak
Mrb bende 2 yil 4 aylik evliyim ve hicbir yol kat edememis vajinusmusluyum esim cok anlayisli ama ben artik kimseye aciklayamiyor icime atiyor ve hemen hemen hergun sessizce agliyorum cevremdekilere imrenerek bakmaktan cok yoruldum... doktor fiyatlarida cok pahali suan gidebilecek durumda degilim cok caresizim .... umarim herkes atlatir .
Kizlar ya misafir vardi ben yine yapamadim bu arada kiskandim sizi supersiniz siz ya yeni evli sende cok cesaretlisin banada super geldin shimarik bende dun yaptim egzersiz daha oncekind hafif canim acidi demistimya bu sefer super gecti acimadi yanmadi artik egzersizden ve vajinismuzdan kprkmuyorum o bizden korksun kizlar bu arada bu gun siteye hic giremedim sizede ne cok alismisim ozledim valla
Arkadaşlar sonunda oldu çok mutluyum Allah hepinize nasip etsin.hikayemi anlatayım:10 aylık evliyim ve hiç yapamamıştım.evliliğîmin 3. Ayında tavsiye üzerine psikoloğa başladım. Hipnoterapi yani.sadece hipnoz yaptı 7 seans(7 hafta)2100 tl ödedim ve bi gram bile gelişme gösteremedim.sonra ünlü bir psikiyatriste başladım.cinsel terapi eğitimi almıştı ve umutla başladım.parmak egzersizi verdi ve ben 3 haftada parmağımın ucundan çok az alabildim.dr.bile sıkıldı.4. Haftada eş parmağı ödevi verdi ve bu beni daha geri götürdü.cinsellikten soğudum resmen.bu arada burayı da takip ediyorum sürekli.dr.a dedim aparatla çalışayım mı diye hayır parmak idealdir dedi hissedersin dedi.ama malesef parmağımı 1 boğum bile sokamadım asla.eşimle aramız bozulmaya başladı.yine başarısız bir denemeden sonra ağlayarak gittim kendime kağıt havludan aparat yaptım incecik ucuna pamuk sardım streçledim eldivene geçirdim.nefes vererek ittim ıkınmadım bile ve girdi 6-7 cm.sonra her akşam 1 saat çalıştım. Canım çok kıymetlidir hiç canımı acıtmadan çok yavaş ilerledim kağıt havludan boy boy aparatlar yaptım.en son 9,5 cm le çalıştım.ilk başlarda dr.un verdiği sixtiva jelle çalıştım çok güzeldi ama 45 tl idi ve ben 3 günde bitirdim.sonra kkaderimin yazısını okudum ve zeytinyağıyla devam ettim(Allah ondan razı olsun) vee bu sabah oldu.ben alttaydım ve çok az zeytinyağı sürdüm eşim gitgel yaptı ama boşalamadan sızlandım bıraktık.akşam gene yaptık ve bu kez sonuna kadar yapabildim.inanılmaz mutluyum ve şunu söylemek istiyorum arkadaşlar herkesin yöntemi farklı olabilir keşke dr parmakta ısrar etmesydi aparata daha önce başlasaydım diyorum.bu aparat işini de bu siteden öğrendim.kesinlikle burası sayesinde yendim.burayı bırakmayın nolur ve yılmadan egzersiz yapın nasıl kolayınıza gelirse parmak ya da aparat.kızlar lütfen vazgeçmeyin olacak.ya olacal ya olacak
hep aynı şey ben korkuyomuşum bişey yokmuş rahat olsam olacakmış anlatamıyorum ki bizim sorunumuz rahat olamamak zaten..her başarısız deneme daha da yıpratıyor beni hiç konuşmadım saatlerdir küsüm beni anlayana kadar da konuşmayacam zaten deneme de yok artık çalışacam kendi başıma yılbaşına kadar bakalım inş bu sefer olacak canım
Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...
1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim
11-aysebasar
YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU
Mrb bende 2 yil 4 aylik evliyim ve hicbir yol kat edememis vajinusmusluyum esim cok anlayisli ama ben artik kimseye aciklayamiyor icime atiyor ve hemen hemen hergun sessizce agliyorum cevremdekilere imrenerek bakmaktan cok yoruldum... doktor fiyatlarida cok pahali suan gidebilecek durumda degilim cok caresizim .... umarim herkes atlatir .
Neguzel sen basarmisin iste peki basta girince batma oluormu Ben Bir kac kes tam p aldim ama ara vererek hic egsersiz yapmadim korkarim bölede es le denedim hep o ilk giriste batma oluor korkup birakiorum sende nasil herkesde varmi bu batma igne gibi
Evet canim ben daha tek parmaktayim agdetime bi kac gun kaldi o zamana kadar tek parmak calisip ondan sonra aparata gecmeyi dusunuyorum onerin varsa acigim canim
Tatlim batma sadece giriste.bndede oluyo o. Girisi gectinmi sikinti yok inan.icerisi kocaaa bi ambar ucu bucagi yokbirakma devam et sen.zamanla o batma da kalkiyo az az batyo bnm simdi.
hep aynı şey ben korkuyomuşum bişey yokmuş rahat olsam olacakmış anlatamıyorum ki bizim sorunumuz rahat olamamak zaten..her başarısız deneme daha da yıpratıyor beni hiç konuşmadım saatlerdir küsüm beni anlayana kadar da konuşmayacam zaten deneme de yok artık çalışacam kendi başıma yılbaşına kadar bakalım inş bu sefer olacak canım
ben parmağı sokarken bile sanki giriş kapalı gibi geliyor sonra açılıyo aslında orası açık evet ama eşli denemede banada batma oluyordu sanırım yön sorunu var hepimizde bi yerden sonra gitmiyor çünkü
Karsiya dogru degil popo yonunde ittir.bastayon bulmak zor oluyo evet:) ama sonra kendi buluyo kayip gidiyo.burda yazilanlari aklima getiriyorum bn yaparken tek tek
Canim birde nefes verirken nasil aciliyor o kapi hic denedinmi.cokk etkili nefes.hic inanmazdim ama cok degistiriyor isin seyrini.inan
3 parmağı rahat yapabiliyorsanız aparatı muhakkak deneyin bence siz de demişsiniz sorun yabancı cisim.
aynen nefes olayına kesinlikle katılıyorum başta kapalı gibi oluyo nefes alıp verirken birden açılıyo gerçekten orası açıkkkk insan beynine bunu yerleştirince cesaret geliyor ve tamam diyosun burası açıkkk :)