Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yenievlicim vve mumu sert bularak ilerleme kaydedemeyen arkadaşlar, kulak çubuğundan aparat yapın. penise çok yakın, onunla daha kolay ilerlersiniz. mum bana sert geldi ve yapamadım kulak çubuğuna geçince çorap söküğü gibi ilerledim. bir tane kulak çubuğuna pecete ya da havlu kağıt sarın (istediğiniz kalınlığa gelince pecete sarmayı bırakın, önce inceyle başlamanızı tavsiye ederim) üzerine stretch film sarın sıkıca onun da üzerine prezervatif geçirinki steril olsun. en son kayganlaştırıcınızı sürün aparata ve gerekirse vajinanıza sonra yavaş yavaş kalınlaştırarak ilerleyin, olanlara siz de inanamayacaksınız

evet bu bana çok mantıklı geldi bende denemeye çalışacam teşekkür ederiz yardımların için :)

ayy hopeforum benimm canım nasılsınn bende çok özledim ya bak bende görünce çok mutlu oldum evet azimliyim çünkü bebiş istiyorummmmmm :)) ondan öncede artık inanıyorum ya olacak Allah ın izniyle sen iyisindir inşallahh

Mrb bende 2 yil 4 aylik evliyim ve hicbir yol kat edememis vajinusmusluyum esim cok anlayisli ama ben artik kimseye aciklayamiyor icime atiyor ve hemen hemen hergun sessizce agliyorum cevremdekilere imrenerek bakmaktan cok yoruldum... doktor fiyatlarida cok pahali suan gidebilecek durumda degilim cok caresizim .... umarim herkes atlatir .

Kulak copuyle nasil yapiyrsun aparati bir tane kulak copunemi pecete yapiyon bi detayli bilgi werirmisin bende yapacagim da

Kulak copuyle nasil yapiyrsun aparati bir tane kulak copunemi pecete yapiyon bi detayli bilgi werirmisin bende yapacagim da

Bende 1 sene 4 aylk ewliyim gunler akip gidiyo ama artik bitirmeniz lazm bebegimz icin

condomun içine ıslak pamuk sıkıştırarak da deneyebilirsiniz arkadaşlar, mum niye sert geliyor ki mumun üzerine de peçete sarıp streç film ile kaplayıp sonra prezarvatif geçiriliyor, rimel, kalem vs herşey olur üzerine peçete kağıt havlu sarınca sertliğini hissetmiyorsunuz, tavsiyem ucu ince geriye doğru kalınlaştırarak yapın, çok doğru anlatmışsın kayganlaştırıcıyı ve steril olmayı unutmayın.

bir tane de olur birkaç tane de kalınlığına sen karar ver üzerine peçeteyi sar sar istediğin kalınlığa gelsin sonra streç film, prezarvatif geçir kendi aparatını hazırla.

Tsk ederm 10gundr egzrsz yapmyrum yarin baslaycgm ins olur kc cmden snra es denemesi yapilablr

ben 10cm den sonra denemiştim ama santimlerin çok önemi yok bence tek bir kulak çöpü ile yaptığınızda yenmiş sayılırsınız aslında çünkü sorun vajinaya yabancı bir cisim sokamama kendi parmağımızdan bile çekiniyoruz onu aştığımız zaman gerisi geliyor aslında, vajinayı esnetme diye bir şey yok öncesinde ve sonrasında vajina yine aynı sadece beynimizde yanlış kodladığımız bir şeyi doğru kodlamayı öğreniyoruz, bu kalınlıkta aparat olduysa penis de olur diyoruz, ilk adımı atıp kararla devam etmek gerekiyor.

Kizlar ya misafir vardi ben yine yapamadim bu arada kiskandim sizi supersiniz siz ya yeni evli sende cok cesaretlisin banada super geldin shimarik bende dun yaptim egzersiz daha oncekind hafif canim acidi demistimya bu sefer super gecti acimadi yanmadi artik egzersizden ve vajinismuzdan kprkmuyorum o bizden korksun kizlar bu arada bu gun siteye hic giremedim sizede ne cok alismisim ozledim valla

Evet canim ben daha tek parmaktayim agdetime bi kac gun kaldi o zamana kadar tek parmak calisip ondan sonra aparata gecmeyi dusunuyorum onerin varsa acigim canim

sen vajıdn degıl vajı senden korksn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…