- 1 Kasım 2012
- 2.068
- 284
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.261
Aslinda eveg oluyodu ama mum koseliya acidi biraktim.p... oyle olnaz daha rahat olurum.sorun kalunluk degil cunku uc parmk ck daha kalin.
Esim le mesajlasiyoruz.istersen bkle bn yardim edeyim muma dedi yooook dedim :) parmk itici geliyo bana ana mumla herzaman destek olurum ddi ama yok yaa bnm sorunum kalini alamamk degil sanrim yabnci bsiyi alamamk
canım sen ne kadarlık evlisin
yenievlicim vve mumu sert bularak ilerleme kaydedemeyen arkadaşlar, kulak çubuğundan aparat yapın. penise çok yakın, onunla daha kolay ilerlersiniz. mum bana sert geldi ve yapamadım kulak çubuğuna geçince çorap söküğü gibi ilerledim. bir tane kulak çubuğuna pecete ya da havlu kağıt sarın (istediğiniz kalınlığa gelince pecete sarmayı bırakın, önce inceyle başlamanızı tavsiye ederim) üzerine stretch film sarın sıkıca onun da üzerine prezervatif geçirinki steril olsun. en son kayganlaştırıcınızı sürün aparata ve gerekirse vajinanıza sonra yavaş yavaş kalınlaştırarak ilerleyin, olanlara siz de inanamayacaksınız
ceceeeeeem dönmüşsün ve de azimli bir şekildeee :) çok özlemişim seni adını görünce gözlerim açıldı mutlu oldum. senin güzel haberini bekleyen çok dostun var biliyorsun değil miçok öpüyorum canımm hadi bakalım ha gayret
yenievlicim vve mumu sert bularak ilerleme kaydedemeyen arkadaşlar, kulak çubuğundan aparat yapın. penise çok yakın, onunla daha kolay ilerlersiniz. mum bana sert geldi ve yapamadım kulak çubuğuna geçince çorap söküğü gibi ilerledim. bir tane kulak çubuğuna pecete ya da havlu kağıt sarın (istediğiniz kalınlığa gelince pecete sarmayı bırakın, önce inceyle başlamanızı tavsiye ederim) üzerine stretch film sarın sıkıca onun da üzerine prezervatif geçirinki steril olsun. en son kayganlaştırıcınızı sürün aparata ve gerekirse vajinanıza sonra yavaş yavaş kalınlaştırarak ilerleyin, olanlara siz de inanamayacaksınız
Kulak copuyle nasil yapiyrsun aparati bir tane kulak copunemi pecete yapiyon bi detayli bilgi werirmisin bende yapacagim da
Mrb bende 2 yil 4 aylik evliyim ve hicbir yol kat edememis vajinusmusluyumesim cok anlayisli ama ben artik kimseye aciklayamiyor icime atiyor ve hemen hemen hergun sessizce agliyorum cevremdekilere imrenerek bakmaktan cok yoruldum... doktor fiyatlarida cok pahali suan gidebilecek durumda degilim cok caresizim .... umarim herkes atlatir .
Kulak copuyle nasil yapiyrsun aparati bir tane kulak copunemi pecete yapiyon bi detayli bilgi werirmisin bende yapacagim da
Ya bide ben iki parmagi nasil yapablrim bi turlu ikisi birden olmyo
bir tane de olur birkaç tane de kalınlığına sen karar ver üzerine peçeteyi sar sar istediğin kalınlığa gelsin sonra streç film, prezarvatif geçir kendi aparatını hazırla.
Evet ya ucle devam edicm. Sen ne yaptin esini mu bekliyorsun daha
benide listeye koyun ama eşimle aram kötü hiç moral yok çok mutsuzum her seferinde aynı şey oluyo yılbaşına kadar deneme yok artık(
Tsk ederm 10gundr egzrsz yapmyrum yarin baslaycgm ins olur kc cmden snra es denemesi yapilablr
neee güzellllben daha başlayamadım eşim dışarı çıktı gelene kadar bekleyeceğim biliyorsun ben onla çalışıyorum ama sen süper ilerlemişsin bence çok rahat mumu da yaparsın cnm biraz uğraş :)))
Aslında anastol biraz ağrı yapıyo bende son zamanlar sürmemiştim ama prez..f yağlı olduğu için kayganlaştırıyodu yani ben onunla çok rahat egzersiz yapıyorum canım ama zeytinyağını denemedim hiç eşim geldiğinde onu denemek istiyorum sen tek parmak mı çalışıyorum demiştin canım
teşekkür ederim cecem :)norbitnorbit i ekler misin cnm görünce enerji gelir ona da :)
sen vajıdn degıl vajı senden korksn canmKizlar ya misafir vardi ben yine yapamadim bu arada kiskandim sizi supersiniz siz ya yeni evli sende cok cesaretlisin banada super geldin shimarik bende dun yaptim egzersiz daha oncekind hafif canim acidi demistimya bu sefer super gecti acimadi yanmadi
artik egzersizden ve vajinismuzdan kprkmuyorum o bizden korksun kizlar bu arada bu gun siteye hic giremedim sizede ne cok alismisim ozledim valla