Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar daha önce yazmıstım ama tekrar söylıyım neyle egzersız yaparsanız yapın o bölgeye parmak ıcerı gırdıgınde zevk alsan,almasanda gusül gerekıyor. Ve arkadasımn dedıgı gıbı tedavı amaclı ayrıca sevısmek, evlılık daıresınde bunlar RABBİM İN BIZE VERDIGI IZINLER. Lütfen bılgı sahıbı olmadıgınız konularda emın konusmayın kızlar vebali sızede gelır,dedıgım gıbı gusül gerekır. Ayrıca eşlerın bırbırıne bakması bıle sevaptır,hatta eşler el ele tutustugunda günahları parmakları arasından dökülürmüş unutmayın bol bol sarılın el ele tutun sevap.. Tabi eşinizle

Ama ben şöyle bir yazı okumuştum, mantığıma yatmıştı. Bu sitenin de güvenilir olduğunu biliyorum..

Muayene için ön ve arka yoldan cisim sokulması guslü gerektirir mi? | Sorularla İslamiyet

Muayene için ön ve arka yoldan cisim sokulması guslü gerektirir mi? Kasıklardan doktor tarafından bir madde sokularak kontrol edildiğinde gusül gerekir mi? Herhangi bir madde sokmadığı halde sadece doktorun bakması sonucu gusul gerekir mi?

Değerli kardeşimiz;
Bu meseleye ışık tutması bakımından gusülle ilgili bir prensibi hatırlayalım:

Ön ve arka yoldan birisine parmak veya başka bir cismi sokmak guslü gerektirmez. Parmağın erkek parmağı ile kadın parmağı olması arasında bir fark yoktur. Fakat, cinsel bir lezzet almak düşüncesiyle, ön tarafa parmak sokulursa, bundan dolayı gusül gerekir.

Şöyle ki: Kadının fercine plastik âletin sokulması halinde kadın şehvet duymuşsa yıkanması gerekir, duymamışsa gerekmez.

Bunun için bir kadın, kadın hastalığından dolayı doktora muayene olurken, cinsî bir haz duyarsa bundan dolayı gusül gerekirken, cinsî haz duymazsa hiç bir şey gerekmez. Doktor kadın da olsa, erkek de olsa hüküm aynıdır. (Reddü’l-Muhtar, I/112)

Muayene olmak orucu bozmaz. İnsanın dübürüne, kadının fercine kuru olarak parmağın girmesi de orucu bozmaz. Doktorun avret yerlerine bakmasından dolayı da gusül gerekmez.

(Mehmed Paksu, Aileye Özel Fetvalar)

Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet

Canım her sıte güvenılır olmaya bılıyor bunları güvenılır hoca ve yerlerden öğrenmek gerekır. Nasıl ılıskıde eşinle zevk alsanda almasanda gusül gerekıyorsa bir cisim dede aynı sekılde gırıyor sonucta. Aynı sekılde bır afedrsın pamuk kullanıyorsan o pamuk tamamen ıslanmasada düşerse abdestının bozulması gıbı. Yanı bunlar ınce mesele, akıl degıl nakil dinimiz mantıkla herseye bakılmaması gerekıyor zaten

Yaptim ve geldim :)) bugunluk bukadar yeter.

Buarada.iki parmaktan muma gecmeye cakustimmm ama mumum tamamennn p... ile ayni boyutlarda en ve boy olarak.

Yinede dort bes cm aldim acimadan.

Sonra 3 parmakla devam ettim ve uc parmak 3 bogum cok rahat aldim hatta gitgel yaptim..:))
Anlamadigim su.. uc parmk suan bnm elumdeki mumdan cokk cok byuk.onu nye alamadim.

Dmkki hala yabanci bseye izin vermyorum ;(

Canım Dinimizde bundan sevap alıyoruz helalin ile olursa egzersizde tedavi amaçlı zevk deil gusülede gerek yok o yüzzden at bu düşünceleri bu allahın insanlara neslin devamı adına verdiği zevkli bi olay canım..hadi kolay gelsin nickin eski evli olmadan yenn:KK9::KK9::KK9::KK9:

Bu acidan bakmamistim tatlim sagol dogru diyorsun hersey evliligimiz icin..

:KK14:
Canım her sıte güvenılır olmaya bılıyor bunları güvenılır hoca ve yerlerden öğrenmek gerekır. Nasıl ılıskıde eşinle zevk alsanda almasanda gusül gerekıyorsa bir cisim dede aynı sekılde gırıyor sonucta. Aynı sekılde bır afedrsın pamuk kullanıyorsan o pamuk tamamen ıslanmasada düşerse abdestının bozulması gıbı. Yanı bunlar ınce mesele, akıl degıl nakil dinimiz mantıkla herseye bakılmaması gerekıyor zaten

Canim haklisin sen ne durumdasin egsersiz falan

Kim egsersiz yapior Kim yapmior kizlar

Yaptim ve geldim :)) bugunluk bukadar yeter.

Buarada.iki parmaktan muma gecmeye cakustimmm ama mumum tamamennn p... ile ayni boyutlarda en ve boy olarak.

Yinede dort bes cm aldim acimadan.

Sonra 3 parmakla devam ettim ve uc parmak 3 bogum cok rahat aldim hatta gitgel yaptim..:))

neee güzellll :KK16: ben daha başlayamadım eşim dışarı çıktı gelene kadar bekleyeceğim :KK43: biliyorsun ben onla çalışıyorum ama sen süper ilerlemişsin bence çok rahat mumu da yaparsın cnm biraz uğraş :)))

Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim
11-
aysebasar

YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU

Son düzenleme:
Aslinda eveg oluyodu ama mum koseliya acidi biraktim.p... oyle olnaz daha rahat olurum.sorun kalunluk degil cunku uc parmk ck daha kalin.
Esim le mesajlasiyoruz.istersen bkle bn yardim edeyim muma dedi yooook dedim :) parmk itici geliyo bana ana mumla herzaman destek olurum ddi ama yok yaa bnm sorunum kalini alamamk degil sanrim yabnci bsiyi alamamk:KK14:

Aslinda eveg oluyodu ama mum koseliya acidi biraktim.p... oyle olnaz daha rahat olurum.sorun kalunluk degil cunku uc parmk ck daha kalin.
Esim le mesajlasiyoruz.istersen bkle bn yardim edeyim muma dedi yooook dedim :) parmk itici geliyo bana ana mumla herzaman destek olurum ddi ama yok yaa bnm sorunum kalini alamamk degil sanrim yabnci bsiyi alamamk:KK14:

yok cnm öyle birşey sen yaparsın artıkın bide şöyle mum dediğin gibi sert ama p.. sonuçta şekillenebilen biişey o kadar zor olmaz 3 parmak çalış deneyinnn :)))

kızlarrr bende listeye girmek istiyorummm ama eşim şubatta gelecekkkk :KK43:(( o zamana kadar bende egzersiz yapmam gerekiyor sizden cesaret alıyorum şubata kadar geçer mi korkularım :KK43:((

Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim
11-
aysebasar

YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU

ceceeeeeem dönmüşsün ve de azimli bir şekildeee :) çok özlemişim seni adını görünce gözlerim açıldı mutlu oldum. senin güzel haberini bekleyen çok dostun var biliyorsun değil mi :KK34: çok öpüyorum canımm hadi bakalım ha gayret

X