- 13 Ekim 2013
- 172
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.221
Tamam ozaman arkadaşlar BAŞLIYORUZZ :)) sıralıyalım hemennnn.. yarışmaya katılanları.. :)
öncelik kendimi yazayımm bari :)))
1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9- norbitnorbit
Katılmak isteyenler söylesin ekliyelim inşallah toplu şekilde başarırız Arkadaşlar...
Baya da variz
Allah iyi olacak hastanin doktoru ayagina getorirmis doktor degil belki ama ayni tecrubeyi yasamis atlatmis bizimle atlatan kac bin kisi var surda cok sukur..iyi olacagiz ki burayi bulduk diye dusunuyorum. Kk yi bilmezken ne caresiz ne yalnuzdim.dunya bnm sirtimda donuyor gibiydi.
Simdi hala yenmedim ama yenebilecegimi biliyorum..allah razi olsun burdakilerden.
Gunluk hayatta nerde bulacaktik bzmle ayni derdi paylasan bunca insani.kiminle dertlesip hedef koyup yapacaktik...
Cok yakin bi arkadasim vardi ayni tarihte evlendik.. soz arasinda bahsetti oda cekiniyo anlatmiyo bn de.ama anladim oda vaji.yapamiyolarmis.
Ons dort elle sarildm sadece bir kisi.ama sonra neoldu bilmiyorum.okadar anlatmisti yapamiyorum kasilip kaliyorum felan bilirsin insan bilmez mi kendi yasadigj seyin tarifini.okadar anlatti. Bir ay sonra gorustuk naptin ddim buyuk bir dertlesme istegie.hani burdakiler gibi yol gostersin istiyorum yendiyse de.
Cevap su: yooo... ben oyle bisey yasamadim ki...
söyleyince kötü bi tepki vereceksin diye mi düşünüp söylemedi acaba ?? çünkü bu öyle geçecek bişey değil geçseydi kaç aydır deniyoruz geçerdi hep aynı yerdeyiz bu siteyi daha erken bulsaydım keşke :)) yoksa öylece vajili yaşayıp gidecektik mutsuz mutsuz
söyleyince kötü bi tepki vereceksin diye mi düşünüp söylemedi acaba ?? çünkü bu öyle geçecek bişey değil geçseydi kaç aydır deniyoruz geçerdi hep aynı yerdeyiz bu siteyi daha erken bulsaydım keşke :)) yoksa öylece vajili yaşayıp gidecektik mutsuz mutsuz
Niye kotu tepki veriyim ki daha onceden oturmusuz konusup dertlesmisiz okadar anlatmissin.biliyorum yani olayini.o ancaresizlikten anlatabilcgi kimse yoktu dye anlatti sonra bunu yenince de hic yasamamis gibi yapmayi tercih etti...
Bn olsam..yendiysem elimden geleni yapardim onun da yenmesi icin.anlatip anlatip da iyilesince yoo hic oyle bisey yasamadim demezdim.
canım ben bir parmak alıyorum ki korkmuyorum da sadece ikiye geçince acıyor işte ona çalışacağız bugünlerde :) 1 i bitirince 2. parmakta nasıl ilerledin :) veya 1 den 2 yr geçen arkadaşlarım yardım eder mi ?
Arkadaşım birden iki parmağa geçerken elime prezervatif geçirdim küs işareti yapar gibi bol jel ile denedim parmağımı sokarken nefes verdim hep baştan biraz zorlanabilirsin ama sonra yanma geçiyor rahat olmaya çalış bol jel kullan bide diyelim bugün egzersiz yapacaksın iki parmak haftasındasın ben o gün egzersizleri baştan alarak yapıyordum önce aynada biraz inceleyim vajina girişini görüp daha sonra bir parmak bir boğum bir parmak iki boğum sonra da iki parmak bir boğum gibi devam ediyordum baştan almak işimi daha kolaylaştırıyordu sanki
evet cnm birden olmaz ki sırayla daha rahat olur :) 2 ye geçeceğim bugün inşallah yarın yazarım gelişmeleri :)
evet cnm birden olmaz ki sırayla daha rahat olur :) 2 ye geçeceğim bugün inşallah yarın yazarım gelişmeleri :)
Arkadaşım birden iki parmağa geçerken elime prezervatif geçirdim küs işareti yapar gibi bol jel ile denedim parmağımı sokarken nefes verdim hep baştan biraz zorlanabilirsin ama sonra yanma geçiyor rahat olmaya çalış bol jel kullan bide diyelim bugün egzersiz yapacaksın iki parmak haftasındasın ben o gün egzersizleri baştan alarak yapıyordum önce aynada biraz inceleyim vajina girişini görüp daha sonra bir parmak bir boğum bir parmak iki boğum sonra da iki parmak bir boğum gibi devam ediyordum baştan almak işimi daha kolaylaştırıyordu sanki
Ya neden hep su egzersizi yapacagim zaman o igrwnc hisse kapiliyorum.sanki yanlis bisey yapiyorum gunah oluyo gibi bi his..
Off belkide iliskinin olmamasida bundan
arkadaslar baktım kendim yapamıyorum doktorarayısı içine girdim. yasemin yıldıza giden var mı nasıl bir tedavi metodu uyguluyo???
Ya neden hep su egzersizi yapacagim zaman o igrwnc hisse kapiliyorum.sanki yanlis bisey yapiyorum gunah oluyo gibi bi his..
Off belkide iliskinin olmamasida bundan
Benn gidiyoruum egzersizeee :)))
Hiç çalışma yaptın mı dr aynı şeyler yaptırıyormuş
Canım Dinimizde bundan sevap alıyoruz helalin ile olursa egzersizde tedavi amaçlı zevk deil gusülede gerek yok o yüzzden at bu düşünceleri bu allahın insanlara neslin devamı adına verdiği zevkli bi olay canım..hadi kolay gelsin nickin eski evli olmadan yenn
Tamaam canim bende egzersiz yapmaya gidiyorum yarin gorusuruz insallah iyi geceler
arkadaslar baktım kendim yapamıyorum doktorarayısı içine girdim. yasemin yıldıza giden var mı nasıl bir tedavi metodu uyguluyo???