Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Baya da variz

inşallah geriye kimse kalmadan başarıcaz :))
dediğim gibi o geceye şartlamayın kendinizi ben 2014 e yenmiş olarak gireceğim deyin yeterli yani yarın olur ondan sonraki gün olur yada son gün olur farketmez her hangi birgün olabilir yakaladıgınız an o cesareti hemen yapıverin inşallah olacak :)

söyleyince kötü bi tepki vereceksin diye mi düşünüp söylemedi acaba ?? çünkü bu öyle geçecek bişey değil geçseydi kaç aydır deniyoruz geçerdi hep aynı yerdeyiz bu siteyi daha erken bulsaydım keşke :)) yoksa öylece vajili yaşayıp gidecektik mutsuz mutsuz

Yok ya yenmis hic oyle bisey olmamis gibi davranmaya calisiyo.. yendigini soyle anladim,bi ortamda derdi korunma yontemleriydi.vajilinin korunma derdi olur mu

Niye kotu tepki veriyim ki daha onceden oturmusuz konusup dertlesmisiz okadar anlatmissin.biliyorum yani olayini.o ancaresizlikten anlatabilcgi kimse yoktu dye anlatti sonra bunu yenince de hic yasamamis gibi yapmayi tercih etti...

Bn olsam..yendiysem elimden geleni yapardim onun da yenmesi icin.anlatip anlatip da iyilesince yoo hic oyle bisey yasamadim demezdim.

insanlar çok farklı cnm kendi canları yanmayınca umursamıyorlar Rabbim insanlara yardım etmekten mahrum etmesin bizleri

Arkadaşım birden iki parmağa geçerken elime prezervatif geçirdim küs işareti yapar gibi bol jel ile denedim parmağımı sokarken nefes verdim hep baştan biraz zorlanabilirsin ama sonra yanma geçiyor rahat olmaya çalış bol jel kullan bide diyelim bugün egzersiz yapacaksın iki parmak haftasındasın ben o gün egzersizleri baştan alarak yapıyordum önce aynada biraz inceleyim vajina girişini görüp daha sonra bir parmak bir boğum bir parmak iki boğum sonra da iki parmak bir boğum gibi devam ediyordum baştan almak işimi daha kolaylaştırıyordu sanki

evet cnm birden olmaz ki sırayla daha rahat olur :) 2 ye geçeceğim bugün inşallah yarın yazarım gelişmeleri :)

Canim bu dedigin simdi benim de isime yaradi.ikiden buyuk muma geciyorum bende.eger alamazsam en bastan baslayarak yaparim iyi fikir saol :)

Ya neden hep su egzersizi yapacagim zaman o igrwnc hisse kapiliyorum.sanki yanlis bisey yapiyorum gunah oluyo gibi bi his..

Off belkide iliskinin olmamasida bundan

Canım Dinimizde bundan sevap alıyoruz helalin ile olursa egzersizde tedavi amaçlı zevk deil gusülede gerek yok o yüzzden at bu düşünceleri bu allahın insanlara neslin devamı adına verdiği zevkli bi olay canım..hadi kolay gelsin nickin eski evli olmadan yenn

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya neden hep su egzersizi yapacagim zaman o igrwnc hisse kapiliyorum.sanki yanlis bisey yapiyorum gunah oluyo gibi bi his..

Off belkide iliskinin olmamasida bundan

cnm öyle düşünme bana da öyle geliyor bazen sonuçta beraberliği sağlamak için bu yolu izliyoruz yapabilsek böyle şeyler yapmazdık ki

Kızlar daha önce yazmıstım ama tekrar söylıyım neyle egzersız yaparsanız yapın o bölgeye parmak ıcerı gırdıgınde zevk alsan,almasanda gusül gerekıyor. Ve arkadasımn dedıgı gıbı tedavı amaclı ayrıca sevısmek, evlılık daıresınde bunlar RABBİM İN BIZE VERDIGI IZINLER. Lütfen bılgı sahıbı olmadıgınız konularda emın konusmayın kızlar vebali sızede gelır,dedıgım gıbı gusül gerekır. Ayrıca eşlerın bırbırıne bakması bıle sevaptır,hatta eşler el ele tutustugunda günahları parmakları arasından dökülürmüş unutmayın bol bol sarılın el ele tutun sevap.. Tabi eşinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…