- 13 Ekim 2013
- 172
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.061
15 günde 11 cm aldım canım
10 cm aparatla yapabiliyorum, 2 parmak 2 boğum da çok rahat alabiliyorum. ama dün eş denemesi başarısızdı bugün de denicez bakalım. canım çok tatlı biraz da tembellik ediyorum galiba...
Forumda ne çok öğretmen var :)) öğretmen hastalığı mı yoksa bu vajinusmus
Kizlar yeni egzersiz yaptim isaret parmagimi alabildim giryor hic sorun yok ama egzersizden sonra hafif yanma oldu neden acaba bilen biri varmi
Kizlar yeni egzersiz yaptim isaret parmagimi alabildim giryor hic sorun yok ama egzersizden sonra hafif yanma oldu neden acaba bilen biri varmi
neyse bakalım hayırlısı canım regl oldun umutla gidipte hamile değilmiyim diye kağıttan görmekten iyidir belkide, hayırlısı olsun hepimiz için bebek işleri böyleymiş, milletten duyardıkta hemen kolayca oluyor sanıyorduk =(
ben anestol pomad ile yendim kızlar.alışana kadar da denemeyi düşünüyorum fakat sperme zararı olur mu diye tereddütteyim. bilgisi olan varmı acaba ?
Bugün hiçbir arkadaşım beni görmedi herhalde.. Rabbim sen yardimcimiz ol. Vajiyi yenelim hayırlısıyla bebekleri mize kavusalim...
sağol canim.. ben birkaç gündür ara verdim. 7 cm e devam ediyorum ve eş denemesi. Rahatsız im bugün lerde birde. Gebelik suphemde var küçük bir ihtimal.. hayirlisiiiiiHep dua ediorum Canim sen ne durumdasin es denemesi nasil
canım bende henüz yenebilmiş değilim ama burda söylenenlerden yola çıkarak söyleyim yanmanın sebebi bizim kasmamız sebebiyle tahriş olmasıymış yani yeterli ıslaklık kayganlık olmadığında kuruluk tahriş ve yanma yapıyormuş
haydi devam arkadaşım bir kayganlaştırıcıyla deniyorsun değil mi ? kuruluktan yanma olabilir
Bugün hiçbir arkadaşım beni görmedi herhalde.. Rabbim sen yardimcimiz ol. Vajiyi yenelim hayırlısıyla bebekleri mize kavusalim...
ben anestol pomad ile yendim kızlar.alışana kadar da denemeyi düşünüyorum fakat sperme zararı olur mu diye tereddütteyim. bilgisi olan varmı acaba ?