Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

10 cm aparatla yapabiliyorum, 2 parmak 2 boğum da çok rahat alabiliyorum. ama dün eş denemesi başarısızdı bugün de denicez bakalım. canım çok tatlı biraz da tembellik ediyorum galiba...

Eni 10 cm demi ? Boyu ? Boyunu sormamdaki sebep, bn oturarak denerken parmagmin ucu bi yere degiyo ve orasi son nokta gibi
Okadar kisa olamaz.kasiliyo da olamam cinku cok aliskinim parmaga.
Rahime donus egimliya sanki o donuse degmis gibi oluyorum ki buda vajinanin sonu demk.yada oturdugum icn mi derinlik azaliyo.siz oturarak mi deniyosunuz egzersizde ?

ben aparatı kendim yaptım ucu yuvarlak keçeli bir kaleme doğum eldiveni geçirdim sonra peçete ile kalınlaştırdım üst üste eldivenler geçirdim 11 i buldu oturur vaziyette yaptım aynasız olmuyor tabi:)))))inşallah yılbaşında herşey gönlünce olur

Ben de öğretmenim ve tabii ki faranjitim... bu kadar cok öğretmen vajinusmus olmasinin nedeni asiri kontrolcu olmamiz olabilir... bir de kendimizi iyi ifade ediyoruz derdimizi anlatabiliyoruz derdimize care ariyoruz bu da sanki bu meslekte daha cok varmis gibi gosteriyor olabilir.

Kizlar yeni egzersiz yaptim isaret parmagimi alabildim giryor hic sorun yok ama egzersizden sonra hafif yanma oldu neden acaba bilen biri varmi

canım bende henüz yenebilmiş değilim ama burda söylenenlerden yola çıkarak söyleyim yanmanın sebebi bizim kasmamız sebebiyle tahriş olmasıymış yani yeterli ıslaklık kayganlık olmadığında kuruluk tahriş ve yanma yapıyormuş

Kizlar yeni egzersiz yaptim isaret parmagimi alabildim giryor hic sorun yok ama egzersizden sonra hafif yanma oldu neden acaba bilen biri varmi

haydi devam arkadaşım bir kayganlaştırıcıyla deniyorsun değil mi ? kuruluktan yanma olabilir

kkaderim sana ozelden mesaj yazamadigimdan dolayi bu iletiyi alinti yaparak cevap veriyorum.sana tesekkurlerimi sunuyorum ve burda yardim eden herkese..bende sonunda yendim diyebilirim..zeytinyag fikri cok iyiydi cok yardimci oldu.gerci esim cok rahatsiz oldu kokudan bizde durex in play serisinden kokulu birsey alip denedik.ve sonuc basari.. burdan sana iyi dileklerimi yolluyorum..allah senden razi olsun ve yardim eden digerlerinden..sevgiyle kal..

ben anestol pomad ile yendim kızlar.alışana kadar da denemeyi düşünüyorum fakat sperme zararı olur mu diye tereddütteyim. bilgisi olan varmı acaba ?

Bugün hiçbir arkadaşım beni görmedi herhalde.. Rabbim sen yardimcimiz ol. Vajiyi yenelim hayırlısıyla bebekleri mize kavusalim...

Him tamam tesekkur ederim yanmada o tarz zaten zeytin yag kullaniyorum azmi surdum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…