- 13 Ekim 2013
- 172
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.041
Tatlim o dedigin oyle cok basima geldi ki.. tamam bu sfer ddim p.. boyunda biseyle calismadan denemeye gectm ve her seferinde senin gibi tosladim hevesim kacti.. bu yuzden bn artik bi karar aldim ve tam p..olcusunde calsmadan gormycem bile.basa donuyorum cunku ve bu sadece sureyi uzatiyo.ha bide zaman verdim kebdime. Yilbasi gecesine kadar p.. boyu ile calisms ve bunu o sabah bitrmis olacagim insallah..bugün bi deneme daha oldu sizce ilerlemişmiyim?? önce kendim tek parmağımla zeytinyağı ile vajiyi ve eşimin penisini yağladım sırtım dönük üst pozisyonda denemeye çalıştım eşime sen hiç bir şey yapma diye sıkı sıkı tembih ettim:) sonra nefes alver ıkınma şeklinde girişi sağladım ama çok az ilerleyebildi yarısı bile değildi yani orda bi duvara tosladık yine( bacaklarım çok kasılmıştı sonra acı hissedince tahriş olmasın diye bıraktım.bundan sonra ne önerirsiniz ??
bugün bi deneme daha oldu sizce ilerlemişmiyim?? önce kendim tek parmağımla zeytinyağı ile vajiyi ve eşimin penisini yağladım sırtım dönük üst pozisyonda denemeye çalıştım eşime sen hiç bir şey yapma diye sıkı sıkı tembih ettim:) sonra nefes alver ıkınma şeklinde girişi sağladım ama çok az ilerleyebildi yarısı bile değildi yani orda bi duvara tosladık yine( bacaklarım çok kasılmıştı sonra acı hissedince tahriş olmasın diye bıraktım.bundan sonra ne önerirsiniz ??
Tatlim o dedigin oyle cok basima geldi ki.. tamam bu sfer ddim p.. boyunda biseyle calismadan denemeye gectm ve her seferinde senin gibi tosladim hevesim kacti.. bu yuzden bn artik bi karar aldim ve tam p..olcusunde calsmadan gormycem bile.basa donuyorum cunku ve bu sadece sureyi uzatiyo.ha bide zaman verdim kebdime. Yilbasi gecesine kadar p.. boyu ile calisms ve bunu o sabah bitrmis olacagim insallah..
Esim eminm durdurmyck iki hafta var ama ben kararliyim yapmcm.yaptgmda tam yapms olcm cunku.ilk bas kzck ama sonunda iyiki diyck..idare ediversin canim.hem yardimci olmuyo rahatla kasma kastigindan oluyo diyo hadi yaa bak bilmiyodm tamam hadi kasmiyom toobe toobee.. :)) hem yardm etmiyo hem acele ediyo.
Kizlar sizde de oluyomu bilmiyorm da parmk yaptigimda otururken sanki giriste bi kemige capiyorum snra kivrilarak gidiyo yukari.. ve parmagim en sonda cok yumusak biyere degyo sanki sonu gibi.yatarak yetisemiyorum parmagimla.oturarak oldgu icn mi bu kivrim ? Kemik var ama.kasilma olmuyo zaten bnde parmaga alistigim icin
aynen canım yaa aynen benimkide böyle bana kızıyo sen korkmasan olmaz kasma bana bırak diyo zaten sorun bu elimde olsa bırakacam diyorum öf pöf sıkıldım bilmem ne.))o zmann bende sana yoldaş olayım yılbaşına kadar yenelim canım
yaaaa ben siteye yeni üye oldum sanırım ben de vajinusmusum ama anlamadım mesajlar çok geç tarihlerde atılmış şimdi aktif değil mi
hımmmmm sevindim bak arkadaşlar ben de vajinusmusum egzersizler de 11 cm kadar ulaştım ama eşim yanımda olmadığı için demene yapamıyoruz.15 tatilde görüşeceğiz inşallah o zamana kadar egzersizleri bırakmalı mıyım fikri olan var mı acaba
doğum kontrol hapı kullandım eşimle birlikte olmak için ama vajinusmus olduğumu anladım haplar boşa gitti:)))))
Forumda ne çok öğretmen var :)) öğretmen hastalığı mı yoksa bu vajinusmus