Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün bi deneme daha oldu sizce ilerlemişmiyim?? önce kendim tek parmağımla zeytinyağı ile vajiyi ve eşimin penisini yağladım sırtım dönük üst pozisyonda denemeye çalıştım eşime sen hiç bir şey yapma diye sıkı sıkı tembih ettim:) sonra nefes alver ıkınma şeklinde girişi sağladım ama çok az ilerleyebildi yarısı bile değildi yani orda bi duvara tosladık yine:KK43:( bacaklarım çok kasılmıştı sonra acı hissedince tahriş olmasın diye bıraktım.bundan sonra ne önerirsiniz ??
Tatlim o dedigin oyle cok basima geldi ki.. tamam bu sfer ddim p.. boyunda biseyle calismadan denemeye gectm ve her seferinde senin gibi tosladim hevesim kacti.. bu yuzden bn artik bi karar aldim ve tam p..olcusunde calsmadan gormycem bile.basa donuyorum cunku ve bu sadece sureyi uzatiyo.ha bide zaman verdim kebdime. Yilbasi gecesine kadar p.. boyu ile calisms ve bunu o sabah bitrmis olacagim insallah..

bugün bi deneme daha oldu sizce ilerlemişmiyim?? önce kendim tek parmağımla zeytinyağı ile vajiyi ve eşimin penisini yağladım sırtım dönük üst pozisyonda denemeye çalıştım eşime sen hiç bir şey yapma diye sıkı sıkı tembih ettim:) sonra nefes alver ıkınma şeklinde girişi sağladım ama çok az ilerleyebildi yarısı bile değildi yani orda bi duvara tosladık yine:KK43:( bacaklarım çok kasılmıştı sonra acı hissedince tahriş olmasın diye bıraktım.bundan sonra ne önerirsiniz ??

Esim eminm durdurmyck iki hafta var ama ben kararliyim yapmcm.yaptgmda tam yapms olcm cunku.ilk bas kzck ama sonunda iyiki diyck..idare ediversin canim.hem yardimci olmuyo rahatla kasma kastigindan oluyo diyo hadi yaa bak bilmiyodm tamam hadi kasmiyom toobe toobee.. :)) hem yardm etmiyo hem acele ediyo.

Tatlim o dedigin oyle cok basima geldi ki.. tamam bu sfer ddim p.. boyunda biseyle calismadan denemeye gectm ve her seferinde senin gibi tosladim hevesim kacti.. bu yuzden bn artik bi karar aldim ve tam p..olcusunde calsmadan gormycem bile.basa donuyorum cunku ve bu sadece sureyi uzatiyo.ha bide zaman verdim kebdime. Yilbasi gecesine kadar p.. boyu ile calisms ve bunu o sabah bitrmis olacagim insallah..

galiba canım tam o boyada çalışmamaktan oluyo ben sadece kulak çubuğuyla ilk denemeleri sonra da parmak egzersizleri yaptım mumla çalşmak gerekiyor galiba en iyisi dediğin gibi konsantre olana kadar deneme yapmamak yoksa fena can sıkıcı oluyo.(

Esim eminm durdurmyck iki hafta var ama ben kararliyim yapmcm.yaptgmda tam yapms olcm cunku.ilk bas kzck ama sonunda iyiki diyck..idare ediversin canim.hem yardimci olmuyo rahatla kasma kastigindan oluyo diyo hadi yaa bak bilmiyodm tamam hadi kasmiyom toobe toobee.. :)) hem yardm etmiyo hem acele ediyo.

aynen canım yaa aynen benimkide böyle bana kızıyo sen korkmasan olmaz kasma bana bırak diyo zaten sorun bu elimde olsa bırakacam diyorum öf pöf sıkıldım bilmem ne.))o zmann bende sana yoldaş olayım yılbaşına kadar yenelim canım

Kizlar sizde de oluyomu bilmiyorm da parmk yaptigimda otururken sanki giriste bi kemige capiyorum snra kivrilarak gidiyo yukari.. ve parmagim en sonda cok yumusak biyere degyo sanki sonu gibi.yatarak yetisemiyorum parmagimla.oturarak oldgu icn mi bu kivrim ? Kemik var ama.kasilma olmuyo zaten bnde parmaga alistigim icin

Canim bende oturarak deniyorum sadece serce parmagimi alabildim ama oyle bisey olmadi ittirmeden her seferinde ikindim

aynen canım yaa aynen benimkide böyle bana kızıyo sen korkmasan olmaz kasma bana bırak diyo zaten sorun bu elimde olsa bırakacam diyorum öf pöf sıkıldım bilmem ne.))o zmann bende sana yoldaş olayım yılbaşına kadar yenelim canım

Tamam canim.takipte kalalim :) ben bu paxartesi abdestlenicm ve bi mani olmazsa hergun duzenli gidecegim sen de durumun musait olrsa yapmaya calis ve haberleselim ilerlemeleri yazalim hergun.yilbasi cok guzel bir tarih degil mi? :)) yeni yilaa yepyeni uyaniriz insallah

hımmmmm sevindim bak arkadaşlar ben de vajinusmusum egzersizler de 11 cm kadar ulaştım ama eşim yanımda olmadığı için demene yapamıyoruz.15 tatilde görüşeceğiz inşallah o zamana kadar egzersizleri bırakmalı mıyım fikri olan var mı acaba

hımmmmm sevindim bak arkadaşlar ben de vajinusmusum egzersizler de 11 cm kadar ulaştım ama eşim yanımda olmadığı için demene yapamıyoruz.15 tatilde görüşeceğiz inşallah o zamana kadar egzersizleri bırakmalı mıyım fikri olan var mı acaba

Vaaauuvv.. 11 cm bildgn p.. kalinligi olmuyomu artik ? Cok iyi yaa.. bnce birakma ne zaman oldu o zaman birak.ara verme derim.vok iyi ilerleme yaa. Nekadar zamanda aldin bunu ?

Kızlar benim eşimde sizin gibi kasma kendini falan derdi en başta ama ben kasmıyordum kendimi tamamen istem dışı oluyordu. Oda nasıl olur kafada bitiyor diyordu. Sonra ben açtım burdan okudum eşime. Neden böyle nasıl olur falan diye. Dedim tek ben değilim bunu yaşayan. Tabiki hep anlayışıylıydı sağolsun. Benle birlikte sabretti. Ama kızlar biz ne kadar bilgisiz sek onlarda o kadar yani bu vajinismus konusunda. O yüzden eşinize okuyun ve neler yapacağınızı anlatın. Zaman isteyin. Benim tavsiyem aparatla deneyin bol bol. Penise geçmeden önce. Bazen ben acele ederdim sonuc hüsran olunca insanda yapma isteği kalmıyor bu bir gerçek. Nefes alıp vermek önemli. Poponuzun altında yastıkla deneyebilirsiniz. Böylece kendinizi havaya kaldırmıs olursunuz. Nefes alın verirken biraz sokun. Sonra nefes alırken yine durun. Verirken ittirin. Yavaş yavaş zorlamadan. Eğer cok acı olursa bırakın. Sonraki akşam yine deneyin. Bende parmakla başlamıştım. Kızlar soracagınız bişi olursa yazın.

dokunamıyordum bile sonra sitede bu hastalığı araştırdım bu siteyi buldum parmak egzersizi yapmadan direkt aparata geçtim yuvarlak uçlu keçe kaleme doğum eldivenini sardım jelledim yaklaşık 5 cm lik kolaylıkla aldı sonra zamanla kalınlaştırdım şimdi 11 cm deyim ama uzun süredir yapmıyorum bıraktım zaten eşim de yok yanımda hiç deneme yapmadım yani başarabilir miyim onu da bilmiyorum siz kaç cm desiniz

10 cm aparatla yapabiliyorum, 2 parmak 2 boğum da çok rahat alabiliyorum. ama dün eş denemesi başarısızdı bugün de denicez bakalım. canım çok tatlı biraz da tembellik ediyorum galiba...

X