- 13 Ekim 2013
- 172
- 3
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.021
tmm cnm :) beraber ilerleyelim sen hangi seviyedesin
Ben iki gundur egzeesiz yapiyorum bende yenyim yani serce parmagimi alabiliyom daha henuz bu gun isaret parmagi deneyecegim yazarim sonucu
İnşallah canım yenersin. hiç bir şey kullanmadım canım onlara gerek yok sadece jel kullandım ben bebe yağı da olabilir bak.
Kizlar.Benide alir misiniz aranizaa.beraber yenelim.. bende surekli iletisim halinde olabilecegim ayni durumda olan birileryle yazsmak istiyorum burda. Okuduklarima gore devamlilik oluyor o seklde..
benm sorunum hep ilk başıydı, yani birtürlü yönünü tutturamıyordum , hatta komik gelecek ama yerini tutturamıyordum , tabı bunun en buyuk sebebi rahat olmamamdı,bıraksak kendmzi zaten kendliğinden gidiomuş:44: kasılmalarım hep baştaydı oyuzden, doğru anı hissettiğim de devamı hemen hepsi kendliğinden oluyodu çnkü inan sıkmadıgın zman sen bıle şaşırıyorsun ilerlemesine , girdikten sonra bırak artık kendini, kendi yolunu buluo, sen kastıkca her ilerlmenın önüne taş koyuyosun,dışardan gördüğümüz gibi değilki, içeride kocaman bır boşluk var boyle düşün. ve biraz girdikten sonra hemen bırak kendını, bak ınanamıcaksın nasıl ilerlediğine. hani kegel egzzersizleri yapıodukya, wc de idrarı tut bırak denemesi gibi, işte girince bırakma pozisyonunda gibi olsun vajin. nefes al burnundan, agzndan ver ...
nezaman gecer diye takılma artık zevkıne bak, tamam gectı artık. acaba olacakmılarla başlama, olursa olur olmazsa ertesı gece olur, 1 kere oldu devamı illaki olacakeşinde rahatlatsın seni, ortamda cok önemli, yer önemli, paylaşımınız önemli,şartlanma,kendni bu işin en buyuk görevlisi olan kadın olarak gorme, kendin için isteyerek ve artk olayı fantzi boyutuna getirerek yapki beyninin kafası karışsın, unutsun kasmayı inşallah herşey gönlnzce olur , açık yazıyoruz mecburen kusura bakmasın okuyanlar.
İnşallah canım yenersin. hiç bir şey kullanmadım canım onlara gerek yok sadece jel kullandım ben bebe yağı da olabilir bak.
Canim ayni asamadayiz sanirim :) insallah yeni yila vajiyi cope atmis olarsk gireriz..
tabiki şimdi tek parmak ilk boğumdayım az önce çalıştım :)
Super :) ilkten sonra kolay geliyo ikinci..ben ikinciye cabuk gecmstim ara vermeseydm belkude olmustu.aslinda bu asamada p.. denememek lazm muma gecmeden bi deneyim ddim tum hevesimi kacrdi.ama simdi adetim bitsinn direk mum.ve ennn gecyilbasi gecesine kadar zaman verdim yapicammm..
Canim ayni asamadayiz sanirim :) insallah yeni yila vajiyi cope atmis olarsk gireriz..
Allahin izniyle sundan bi kurtulayim, coookkk guzel bi yilbasi gecesi ayarliycam esime.
Supersin sen bu azimle uzun surmez gelin olursun insallah
Insallahhh insallah ya.sunu atalum 1ocak gercek dugun gecesi olsunn.. hedef koyun kizlar cok onmli.yoksa bi yapiyosun bi birakiyosun
evet cnm aynı anda ödev gibi yapmalıyız hergün yoksa oohooo
İnsallah hepiniz ilac gibi geliyorsunuz bana kas gevsetici ve anastol kullandinmi
3,5 aylık kabusum bugün bitti kızlar yendim vajinismusu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Katiliyorum sana yapilmayacak birsey yok yapicaz insallah