Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar.Benide alir misiniz aranizaa.beraber yenelim.. bende surekli iletisim halinde olabilecegim ayni durumda olan birileryle yazsmak istiyorum burda. Okuduklarima gore devamlilik oluyor o seklde..

Kizlar.Benide alir misiniz aranizaa.beraber yenelim.. bende surekli iletisim halinde olabilecegim ayni durumda olan birileryle yazsmak istiyorum burda. Okuduklarima gore devamlilik oluyor o seklde..

tabiki şimdi tek parmak ilk boğumdayım az önce çalıştım :)

Saol canım bu gece zevk almalık olsun :)

İnşallah canım yenersin. hiç bir şey kullanmadım canım onlara gerek yok sadece jel kullandım ben bebe yağı da olabilir bak.

Canim ayni asamadayiz sanirim :) insallah yeni yila vajiyi cope atmis olarsk gireriz..

İnsallah canim neder olmasin diger kadinlardan hic bi farkimiz yok bitecek bu is hemde cok kisa surede umutsuzluk yok azim var

tabiki şimdi tek parmak ilk boğumdayım az önce çalıştım :)

Super :) ilkten sonra kolay geliyo ikinci..ben ikinciye cabuk gecmstim ara vermeseydm belkude olmustu.aslinda bu asamada p.. denememek lazm muma gecmeden bi deneyim ddim tum hevesimi kacrdi.ama simdi adetim bitsinn direk mum.ve ennn gecyilbasi gecesine kadar zaman verdim yapicammm..

inşallah cnm :) beraberce

Yenenler varmıs hayırlı olsun :) kızlar bırkac gündür deneme yapmıyorum hazır hıssetmıyorum anki.. 7 cm zor gelıyor ama yapmıstım. Denıcem inş. Ve eş denemesı Rabbim yardımcımız olsun..

bugün bi deneme daha oldu sizce ilerlemişmiyim?? önce kendim tek parmağımla zeytinyağı ile vajiyi ve eşimin penisini yağladım sırtım dönük üst pozisyonda denemeye çalıştım eşime sen hiç bir şey yapma diye sıkı sıkı tembih ettim:) sonra nefes alver ıkınma şeklinde girişi sağladım ama çok az ilerleyebildi yarısı bile değildi yani orda bi duvara tosladık yine( bacaklarım çok kasılmıştı sonra acı hissedince tahriş olmasın diye bıraktım.bundan sonra ne önerirsiniz ??

Katiliyorum sana yapilmayacak birsey yok yapicaz insallah

Kizlar sizde de oluyomu bilmiyorm da parmk yaptigimda otururken sanki giriste bi kemige capiyorum snra kivrilarak gidiyo yukari.. ve parmagim en sonda cok yumusak biyere degyo sanki sonu gibi.yatarak yetisemiyorum parmagimla.oturarak oldgu icn mi bu kivrim ? Kemik var ama.kasilma olmuyo zaten bnde parmaga alistigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…